Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  167
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Rayman origins in legends Drugače pa nisem igral boljše igre, ki spodbuja raziskovanje, kot Zelda BotW, ker dejansko imaš nekaj od raziskovanja. Pobirat neke iteme brez funkcije je meni brezveze.
 2. Mislim, OK. Vse lepo in prav, ampak zadnji stavek je čisto odveč, ker nisem rekel 30€, ampak 20€, če je tebi češnja torte mnogim ni. In grafično zahtevna igra nima veze s procem, doom recimo je grafično zelo zahteven pa CPUja skoraj da ne rabi. Že če kako slikco urejaš v lightroom zna bit stock cooler moteč, boh ne daj da bi rad malce navil, 20% več perfomansa pač ni češnjica na vrhu torte. Nekomu že psihološki vidik, da ima proceosor 30C manj ni češnjica.
 3. Kaj? To je moj prvi post in tudi quotal si me.
 4. Kot, da si ne moreš sestavit minipc in imaš vse xboxone igre + steam + wiiu in ostali emulatorji + pa še powerpoint predstavitev lahko nardiš gor, kako je ps5 spet zmagal vojno in vse to napišeš še na forum.
 5. Ne vem točno, kaj želiš povedat. Namreč sam sem rekel, da je za večino stock cooler dovolj in pa seveda, da je 20€ aftermarket precej boljši od najboljšega AMDja, medtem ko 3200g ima najslabšega. Nisem nič rekel, da bo crknilo ali karkoli. Tako da nevem, kaj se trudiš dokazat.
 6. atomic

  LineageOS

  A lahko telefon potem unrootaš nazaj, ko namestiš lineageOS, ker če ne moreš je potem to neuporabno, ker določene aplikacije potem ne deljajo, sploh bančne ne in recimo mcdonalds
 7. Kolko je dovolj dobro je osebna referenca in rečt, da je nekaj dovolj dobro je isto neumno, kot rečt, da če nimaš vsaj 3x 140mm vodnega hlajenja, da se ti bo hiša zažgala, čeprav tega ni nihče rekel. Seveda je lahko stock cooler dovolj, verjetno večini, ker se 3200g smatra, da se ne bo uporabljal preveč intenzivno. Ampak malo konteksta pa vseeno ne škodi: Amd ima najpogosteje 3 hladilnike, Stealth, Spire in Prism, odvisno od procesorja. 20€ aftermarket hladilnik je precej boljši od najboljšega AMDja - Prism. Ryzen 3200g pa ima Stealth. Lp Mr. Hardware
 8. atomic

  Fotrov kotiček

  Jest tud ne verjamem, da je gazirana pijača bistveno manj zdrava od ribezovega soka. Sploh coca cola zero vs negaziran nektar. Liter pa pol dnevno pa nisem siguren niti za mleko, zelenjavni ali pesin sok, ma niti liter pa pol čarobnega napitka iz Asterixa&Obelixa ne bi dal otroku.
 9. Lej... Ne rabi bit vsaka tema zjebana...
 10. Če si majhen, grd, neumen in tudi če si črn je težje uspeti. To je dejstvo. Ampak bolj se bo poudarjalo bolj težko bo. In belemu fantu iz prikolice ni lahko, še malce težje je črncu iz geta. Ampak še nikoli v zgodovini jima ni bilo lažje. In to je pomembno!
 11. S Sj nečeloma sem še zmeraj istega mnenja. Samo s tem izjavami sem postal bolj previden, ker vem da obstaja folk, ki pa to razliko bolje opazi in vidi in mu posledično tudi več pomeni.
 12. My bad then Pa hvala za povzetek videa, katerega res nisem pogledal.
 13. To lahko sam preveriš zdej takoj v 5min. Zalaufej nek CPU benchmark, potem pa navij procesor za 10% in še enkrat zalaufej in poglej rezultat.
 14. Če primerjemo dva procesorja narejena na isti arhitekturi z istim številom jedr, verjetno celo ista procesorja, potem je frekvenca EDINA stvar, ki pove, koliko je procesor močnejši od drugega. Kar pomeni, kot se že rekel, da xbox series X bo točno za toliko % hitrejši, kot je njegova frekvenca % višja.
×
×
 • Ustvari novo...