Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  145
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

27 Fant od fare

Več o članu atomic

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A je Xbox one imel to generacijo kako dobro igro, ki je ni bilo na PS4?
 2. Komaj čakam, da bom igral Bloodborne na 60fps.
 3. atomic

  Synthwave

  nč nisi linkal
 4. Zdej sem mal brskal po starih screenshotih. 15 let nazaj, ko niti 60lvl nisem bil sem naredil screenshot, da ga bom dal na joker če je kdo z jokerja slučajno, pa potem nisem dal. Evo prvič after 15yrs
 5. Sicer vsi trije deli, ampak vseeno impressive
 6. Da kje sem dobil eternal ring tud ne vem
 7. Moj kolega, recimo mu Marko, ker mu je tako tudi ime, je full apple fan oziroma fag. Čakanje v vrsti pred Simobilom in intervju za 24ur level. Ko sem ga prijateljsko vprašal: "Marko, zakaj si neumen?" Je odgovoril, da mu sede, da mu pač apple izdelki veliko pomenijo, kot nekomu FC Barcelona. In na teh eventih je folk, ki jim je skupno to, da so Apple fani. Pravi da je žur, da so debate, sherajo mnenja, simobil poskrbi za pijačo in jedačo in naj si folk misli, kar hoče. Od takrat naprej nisem nikoli več nikomur rekel, da je apple fag. Zdej kar se tiče preorderjev nikoli nisem in sem načeloma bil vedno proti. Ampak evo sam bom prvič preorderal dva špila. Eternal Ring in Cyberpunk in to ne izključno samo zato, ker vem da bosta dobra, ampak zasluge za nazaj, from software, ker so mi res top igre in nobene nisem plačal polno ceno. Cyberpunk punk pa kljub temu, da mi withcher 3 nie zdej ful dogajal, ampak nisem spregledal njegove veličine in veličine cdprojekta kot podjetja!
 8. Se strinjam. Včasih smo redno prakticiral. Mmm tista torta, ko ni bila do konca odmrznjena res refreshing. Pa še darila iz happy meala. Samo ne ven če imajo še praznovanja. Drugo sigurno!
 9. Zakaj bi kdorkoli hodil v Kranj? Ravno danes ima mami RD in mamo piknik Drugič z veseljem!
 10. No samo sporočam slabo novico, da zajtrka še ni v McD. Ampak ne pa super sreda = Bacon cheese burger, cola in konfrit = 3,70€ To je res na nivoju mefisto xbox deaa.
 11. Fora zajtrka je, da je kruh "pravi" in tako bolj spominja na zajtrk, ker pač za zajtrk ponavadi jemo svež kruh. Kava je pa tud dobra. Edino kar pogrešam je špinačni smoothie s stebelno zeleno, kvinojo in chia semeni. Ampak bom preživel
 12. Ta kombo je tko, kot 24hit kombo pri Stric Fajterju.
 13. A kdo ve, če v naši Michelin 3* restavraciji že strežejo zajtrk? Zadnjič takoj po coroni ga niso.
×
×
 • Ustvari novo...