Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  159
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Lej... Ne rabi bit vsaka tema zjebana...
 2. Če si majhen, grd, neumen in tudi če si črn je težje uspeti. To je dejstvo. Ampak bolj se bo poudarjalo bolj težko bo. In belemu fantu iz prikolice ni lahko, še malce težje je črncu iz geta. Ampak še nikoli v zgodovini jima ni bilo lažje. In to je pomembno!
 3. S Sj nečeloma sem še zmeraj istega mnenja. Samo s tem izjavami sem postal bolj previden, ker vem da obstaja folk, ki pa to razliko bolje opazi in vidi in mu posledično tudi več pomeni.
 4. My bad then Pa hvala za povzetek videa, katerega res nisem pogledal.
 5. To lahko sam preveriš zdej takoj v 5min. Zalaufej nek CPU benchmark, potem pa navij procesor za 10% in še enkrat zalaufej in poglej rezultat.
 6. Če primerjemo dva procesorja narejena na isti arhitekturi z istim številom jedr, verjetno celo ista procesorja, potem je frekvenca EDINA stvar, ki pove, koliko je procesor močnejši od drugega. Kar pomeni, kot se že rekel, da xbox series X bo točno za toliko % hitrejši, kot je njegova frekvenca % višja.
 7. atomic

  Fotrov kotiček

  Subjektiven si zato, ker je isto, kot da bi od Dončiča fotr uletel razlagat, kako je za otroka najbolj pomembno, da se s športom ukvarja in razvija te talente, ker ti lahko prinesejo miljone. Mislim WTF. Če je otroku cool med jesenskimi počitnicami pomagat dedku pri obiranju krompirja in pri drugih kmečkih opravilih naj to počne. Ne bi jest zdej govoril, kako je obisk muzeja bolj primeren za otroke. Vsakdo je bil v življenju slabo ocenjen zaradi učiteljeve subjektivnosti. Zato mislim, da je pri učiteljskem poklicu objektivnost zelo pomembna. Včasih težka, velikokrat nemogoča, ampak treba je strmet k temu. Zato me zmeraj žalosti, ko vidim res dobrega vzgojitelja v vrtcu, ki je imel tamalo, da reže salamo v mercatorju in reče, da mu je tako lažje ali nek Ćamir, ki je velikokrat povedal, kako se je loteval zahtevnih situacij in otrok in dejstvo, da danes več ne uči makes me sad. Na drugi strani pa imamo tebe, ki kljub tako visoki izobrazbi verjameš, da seksualno energijo preusmerjamo. A če neham sexat bom lahko čez eno leto metal fireballe? Ali če si ga Ke_kit zdrka ne bo več lepo risal? - cmon dude, se pravi če rataš aseksualen boš uspel v lajfu, ker boš to energijo prekanaliziral v ustvarjalnost. - nismo mi lunin forum no...
 8. BB82 ima prav, samo pač ne zna tega spravit v post. Sam sem imel in verjetno jih bom še imel velikokrat podobne težave in so moji posti izpadli smešni, zato se počutim dolžnega da stopim v bran Razumem kaj je BB82 razpizdilo in prav da ga je. Človek je hotel zbanalizirati večjo moč X na račun tega, kako TFji niso pomembni in megahertzi in jih primerjal s frekvenco starega PCja. Ja valda si zasluži šamar oziroma nebo je modro, kot je BB82 rekel. Ker ne moreš primerjati različnih arhitektur neposredno med sabo. Ja noo shit - nebo je modro! X in PS5 bosta pa imela isti procesor in isto arhitekturo gpuja - kar pomeni reci in piši najmanj 10% hitrejši procesor in najmanj 20% hitrejši gpu, kar pomeni, da je njegov argument oziroma primerjava res neumna. In zdej zmerjat folk s fanboyi je res smešno, ker si v bistvu samo ogledalo nastavljate, ko želite zbanalizirati moč X. Jest bom kupil PS5, ampak si ne delam utvar, da X ne bo močnejši. Recimo, da se to ne bo nikjer poznalo in da se trenutno res ne pozna so pa tudi smehi orehi. Vse multiplatform igre od izzida xbox X delujejo bolje na X, kot na ps4pro. In recimo v nekem idealnem scenariju, da bo igra tekla na isti grafiki in resoluciji, se bo playstation več matral kot xbox, kar pomeni tišjo napravo. Xbox series X bo pač močnejši od PS5 in to je fakt!
 9. Jest sem vzaljen, kolko mora biit šele Ćamir vzaljen.
 10. Najbolj cheap način je še zmeraj, da si s frendom data primary račune na ti na njegovo konzolo on na tvojo. 1x kupiš igro imata oba 1x plačaš psn+ imata oba Igrata vse hkrati in skupaj.
 11. atomic

  Fotrov kotiček

  Ne gre se za mnenje, men je to vseeno, res je vsak ima svoje. Meni je vseeno, ko rečeš, kako obujata spomine s frendom, kako sta si ga skupaj drkala. Ko pa rečeš, da nas fuk vodi skozi življenje je pa druga stvar. Lahko tebe vodi, kar načeloma tudi OK, ne pa nas. Mi je pa čudno, da ti kot prfoks polagaš, da je moja naloga kot starša, da potujemo po svetu, če ne bodo otroci osirmašeni hodili po svetu. A nisi ti profks drugače? Mislim, da si preveč subjektiven za tako delo.
 12. atomic

  Fotrov kotiček

  Mislim da se vseeno pretirava o tem kako bogatejši so otroci, ki hodijo s starši v muzeje in potujejo od tistih, ki ne. Jest bi rekel, da gre bolj za prenašanje lastnih vrednot staršev na otroke. Če si visokoizobražen in ti dogaja obiskovanje katedral in drugih kulturnih znamenitosti spoznavanje drugih kultur in izobraževanja v muzejih potem je logično, da boš to prenesel na otroka. Jest nisem nič od zgoraj naštetega in naši dopusti zgledajo čisto drugače in ne bi rekel, da bi bili otroci osiromašeni ali kakorkoli drugače v življenju prikrajšani. Gre bolj za osebna prepričanja in ne neke generalne resnice, kot jih nekateri želite prikazati.
 13. Glede na to, da mi na pcju ne sede igrat mi je vseeno ali je na pcju. Ampak da pa nima igre, ki je ni na ps5 je pa res lol no.
 14. A je Xbox one imel to generacijo kako dobro igro, ki je ni bilo na PS4?
×
×
 • Ustvari novo...