Skoči na vsebino

Sektor 13

Rumeni jak
 • Število vsebin

  595
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

106 Tabornik

Več o članu Sektor 13

 • Butast stavek
  rokodeli pikslaste nezemljane.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. - Prehistorik 2 - XCom 2 WOTC: Legend / Ironman Mogoce tudi Descent 1, sem ze malo pozabil
 2. Sektor 13

  Pravkar pogledano

  Old Henry - dost kul vesteren, priporocam. Green Knight - dolgcas na kvadrat, film se res vlece (vsaj eno uro ter deset minut, kolikor mi je ratalo zdrzati).
 3. Jaz imam fobije pri oglasih kjer piše v naslovu "ODLIČEN".
 4. Pride iz evrope ? Drugace pribij se carino.
 5. Sektor 13

  Pravkar pogledano

  Dune. No ni tako slab, ni pa noben presezek. Sem prebral knjigo pred leti (sicer ze veliko pozabil , tako, da mi je bila bolj ali manj razumljiv. Meni osebno mu manjka nekaj tiste misticnosti mogoce "world buildinga", ki bi ga naredil specialnega (npr. kot LOTR).
 6. Tezko je rect, tukaj pripenjam eno kalkulacijo primerjave bancnega sistema proti BTCju: https://medium.com/hackernoon/the-bitcoin-vs-visa-electricity-consumption-fallacy-8cf194987a50 Nic ne sodim, samo kot zanimivost.
 7. Upajmo da bo tako kot Chia. Ko so vsi pokupili diske, sedaj se jih lahko pa nekam rinejo.
 8. Menjani pred 90,000 km ? Ce ne ze drugzga je material na ploscicah zmatran, lahko so prekurjeni diski in ploscice. To je res astronomska kilometrina za en set. Jaz bi na tvojem mestu zamenjal vsaj ploscice. Pa seveda ne pozabi zamenjati zavorno olje.
 9. Glumijo ježa, da kao ni nekih problemov... Pac Gigabyte.
 10. Napajalc vklopis v strom (vse ostale komponente odklopis) in porines izoliran izvijac ce reze za hlajenje Salo na stran,, najbolje da pogledas ce ti napajalnik sovpade s serijsko stevilko, ki so jih objavili za potencialno slabe napajalce. Ce si med njimi zahtevas vracilo ali kaj podobnega.
 11. Nikoli ne mores biti siguren, kar nekaj jih poroca o skurjenih komponentah po dolocenem casu. Seveda ne mores vedeti, lahko ti bo delal BP. Ampak na zalost od sedaj naprej verjetno ne bos lih dobro spal
 12. Intelovi proci so dokaj pozresni. Za to plato je lahko se 10400f kot je predlagal maksi. Je pa odvisno za kaj rabis. Napajalnik je odvisen predvsem od grafe. Za tele proce je itak grafa ranga do RTX 3060 TI lih prava. Za to je dovolj napajalnik od 550W naprej. Jaz kupujem predvsem od Be.Quiet!. npr. https://eigre.si/be-quiet-system-power-b9-600w-bulk-bn209-80plus-bronze-1567121834
 13. Upam da ne bos kupil na mimovrste, ker dobis drugot ceneje... Ce bos vzel osovno B460 nimas bas neke velike moznosti upgrejda drgac. EDIT: Tukaj imas iz Eigre.si - prisparas 25 eur...
 14. Problem H470 in B460 je samo, da ne mores rama naviti cez frekvenco, ki jo dopusta procesor (npr za 10400F to pomeni 2666mhz).
×
×
 • Ustvari novo...