Skoči na vsebino

tuerk

Rumeni jak
 • Število vsebin

  187
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

43 Jogurt

Več o članu tuerk

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. tuerk

  Cestna golazen

  Foter se je za hčerko skril. Poglejte ga sissyja no. Fak.
 2. KOaks. Prej je bil en tp link. Sedaj tp link ax 73. Bojda moram releasat star router. še nisem tako daleč. Jebem se sedaj s kabli pa kanaletami :d
 3. En problem imam. Zamenjal sem router, sedaj pa nimam interneta. A morajo na kabelski omogočiti ta nov router? Drugače dela vse avtomatsko. MAC adreso sem spremenil, na adreso od starega pa tudi ne dela. A lahko kaj sam naredim?
 4. Grem jutri na Golico probat, kolikor daleč pač lahko pridem . Še vedno se lahko obrnem
 5. 240 z belanco in trakom. Pa še menjalnika mi je nastavil.
 6. Niko Korber, Prebold 3 ure me je imel v obdelavi. Sva zamenjala še belanco za ožjo. Podložil mi je levi cleat. Sedež višje. Se ti res posveti.
 7. Sem bil na bike fittingu v petek. Imam sedaj 3 cm nižje belanco v primerjavi s sedežem pa je še vedno bolj udobno. In neboleče. Včeraj me ni nič bolelo na biciklu. Priporočam.
 8. Sem jelly zelo. Škoda, da sem tako daleč. Bi polomil par gležnjev, če bi bil. Svojih seveda, da ne bo pomote.
 9. Sit like one of the top-five esports teams in the world, the legendary G2 Esports. From now till June 26, enjoy up to €300 OFF our best-selling Secretlab G2 Edition chairs when you stack the following code for an additional €200 off at checkout, on top of its sale discount of €100 off: G2SL200 Če kdo ravno kupuje.
 10. Danes sem zafrknil in mi strava ni beležila. Pa je šlo 14 km po gobe Pri nas pa chilli zjutraj. 13 stopinj.
 11. S-bikes > S-works
 12. Naj uganem. Rabiš ga za xbox ?
 13. Sicer je 7+, vendar mislim, da je isto sranje https://www.amazon.de/-/en/SteelSeries-Arctis-Wireless-Lossless-Connection/dp/B09GW7NHL4/ref=sr_1_5?crid=17CQCYSW685UF&keywords=SteelSeries+Arctis+7X&qid=1654766452&sprefix=steelseries+arctis+7x+%2Caps%2C90&sr=8-5
 14. Jaz imam tudi nekega Uvi-ja, 2 leti starega. Šraufi se kar sami odtegujejo. Škoda 250 EUR. https://secretlab.eu/products/titan-evo-2022-series?sku=R22SW-CnC Vzameš tekstil pa je to to.
×
×
 • Ustvari novo...