Skoči na vsebino

FRUC:)

Rumeni jak
 • Število vsebin

  29
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

4 Jogurt

Več o članu FRUC:)

 • Butast stavek
  Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, leži ribnik Brbotalnik.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. FRUC:)

  Tek

  Ne, sem zamudu službeno prijavo Sem pa bil prejšnjo soboto na pripravah za mali kraški maraton na ljubljanskem barju. Je bil tud pečen pršut v kruhu + teran, kar mene kar zmotivira za tek
 2. Vodokotlič, kdaj boš mel na lagerju kako 4080 alpa 4080 super?
 3. FRUC:)

  Tek

  Talking about 95% čevlji... za kok se da dobit vaporfly 3?
 4. FRUC:)

  Tek

  Blizu nekaterim avg. weekly
 5. FRUC:)

  Tek

  Jaz spremljam mal te tekace na youtube in pol recejo 4'15''/km - easy run for me Ce bi bil moj race tempo 45s pocasnejsi od tega, bi bil zadovoljen
 6. FRUC:)

  Tek

  What, men so vsi modeli 100€+. Mogoce so kake specificne cifre 68€.
 7. FRUC:)

  Tek

  Kdaj bodo kakšne novablast 3 pod 80€ ?
 8. Z enim driverjem oz. outputom lahko kontroliraš balance med glasnostjo discorda in ostalega on the fly?
 9. Men sta pa 2 driverja na slušalkah top. Discord input in output daš na "chat driver", vse ostalo (game, browser...) maš na "game driver". Potem pa s tistim wheelom na slušalkah kontroliraš kak balance med glasnostjo voica in špila. Nikoli nisem to dojemal kot slabost.
 10. FRUC:)

  Monitorji

  Kaj pa downscaling 4k na 1440p? Al ma elita take kompe, da lahko vse na 4k fura?
 11. FRUC:)

  Monitorji

  Torej zagovarjate da mora bit 32" monitor 4k?
 12. FRUC:)

  Monitorji

  Ne posluši atomica, to je en izmed dveh best buy monitorjev za ta denar. Jaz sem ravno 2 tedna nazaj tega naročil, dobil včeraj, danes pa vidim akcijo 40e manj kot sem dal 2 tedna nazaj. Svetilnost je bolana, jaz mam brigthness na 23 naštiman, ker drugač bi rabu sončna očala. Ja, pixel density je mal slabši, sam a boš šel na 4k?
 13. FRUC:)

  Tek

  A to maš na "race" tako nizek bpm al si to iz trening tekov prlimal? Kakšna razdalja? Mogoče sem pozabu omenit, da govorim o "dirki" (LJ maraton 10k) ne pa trening teku. Tekli smo posebej na čim boljši rezultat.
 14. FRUC:)

  Tek

  Glede utripa...Trije mn3njalničarji smo šli na 10ko in potem primerjali heart rate. Jaz sem imel 168 povprečje, ona dva pa okrog 180. Če gledamo cone sta bila oba večino časa v coni 5, jaz pa skor 50% 50% cona 4 in cona 5. A to pomeni, da sem pussy in bi lahko še bolj pritisnu? V katerih conah tečete na različnih razdaljah?
×
×
 • Ustvari novo...