Skoči na vsebino

Bunnee

Vesoljc
 • Število vsebin

  112
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

12 Tabornik

Več o članu Bunnee

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Upam, da ta 82 v nicku ne pomeni letnica rojstva
 2. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Kdaj pa je to callota zanimalo lepovasprosim
 3. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Di Maria najboljši winger v zgodovini confirmed
 4. Ful se ne spoznam na tvje ne nic, sam ene par uporabnikov, med njimi dober frend, se pritozujejo nad pokanjem plastike tudi ko tv ni v uporabi
 5. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  In to je bolj ali manj to
 6. Bunnee

  Janezov dopust

  Pozabljas da ta drhal niso random pijani stajerci iz Dupleka, temvec ljudje cigar zamera sega generacije dalec. Se enkrat, kdo je pripravljen za minimalca postaviti dobrobit podjetja, za katerega delas, pred dobrobit lastnega zdravja. Nazadnje ko sem bil dol, je bila zmeda ko sem narocil pivo v, sicer ze leta in leta zastarelem, kaficu. Sploh si ne upam predstavljat kak majo protokol pri vecjih skupinah ki kazejo agresivno vedenje.
 7. Bunnee

  ZDA vs Evropa

  Ni mi všeč tvoje mnenje, zato tudi tebe ne maram več lp Tema se lahko zaklene
 8. Bunnee

  ZDA vs Evropa

  Se ne strinjam. Vojaška moč = veličina jajc. V tem primeru je Amerika absolutna velesila že od 2. sv. vojne naprej. In kdo od vojne dalje odloča o stvareh, kaznuje in uveljavlja svojo voljo?
 9. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Niso trosili prejsnje leto
 10. Bunnee

  ZDA vs Evropa

  Amerika je postala svetovni policaj med drugo svetovno vojno, ko so ugotovili, da lahko proizvajajo vojasko opremo hitreje in ceneje od ostalih (pomorska premoc) in posledicno skozi lend-lease program.
 11. Bunnee

  ZDA vs Evropa

  V vsej zgodovini znane civilizacije je vedno nekdo igral policaja znanega sveta. Kdo bi bil po tvojem mnenju adekvantna zamenjava Amerike?
×
×
 • Ustvari novo...