Skoči na vsebino

stom1c

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 857
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    11

stom1c je zmagal 22. februarja

Bitje stom1c je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 650 Jezus

Več o članu stom1c

  • Butast stavek
    Inventarna številka #69420616

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 5 103 vohunjenj
  1. Mogoc sm se mal narobe izrazil, da ne bo izpadl zdej da sem ko en Tume August, pa da ne znam saltat, ampak elektromotor ma precej navora in parkrat, ko me je klanec presenetil in je blo treba na brzino gor saltat, je kr malo zahrustalo. rad bi zrihtal to do avgusta, picim pol na rychlebske stezky.
  2. Kolk ma kir gnarja se vidi po tem, kak bicikl odlaga.
  3. Kos lesa na trailu med kaseto in menjalnik dobit je znanje? upam, da ga lahko vnovcim.
  4. Jst nimam nic proti kablom, ampak bi sel wireless izkljucno zato, ker sram prav priporoca da se salta ob polnem poganjanju pedal. ebajk ma 90Nm navora in ko sm enkrat mal bolj slampasto presaltal, je kr grd grinding noise spustil menjalniski sklop, pa ne bi vec probaval. ma ne vem, nimam srece, 100km ma bajk pa sm ga ze zjebal.
  5. kaseta je sram XG-1275, 12 prestav, 10-52 zobnikov, chainring je sram X-Sync Eagle, 104 BCD, 34t, steel, menjalnik pa sram gx eagle. gledal sem za 450€ upgrade kit, kar se mi ne zdi pretirano. mogu bi pol verjetn kupit še flattop chain, ne? pa kaseto bi rajš menjal ko pa nekaj ravnal ukrivljeno. če grem v axs upgrejd, pol je taista kaseta kot jo mam zdej kul? al kiro drugo? ful mi je konfuzno vse skupi ko je celga boga nekih kratic pa raznih modelov.
  6. @Boris v soboto mi je na trailu med kaseto pa zadnji menjalnik prletela ena palca in je zvilo eno vrsto zobnikov na kaseti pa en del na menjalniku. to slednje sm s kombinirkam poravnal, kaseto verjetn rabim novo, al? ok zdej pa vprašanje. a kupim tak ko je zdej, sram gx eagle, al kupim sram gx eagle axs upgrejd al kej tretjega, kaj meniš? pizda nimam sreče, bicikl ma 100km.
  7. Je precej drugacna od enke, kompleksnejsa. pa za razliko od enke je smrt del spila.
  8. Pa se nov 1:8 technic avto. je v kurcu resolucija, zal
  9. Ze delajo direkt linki https://www.stonewars.de/news/bricklink-designer-program-series-2-crowdfunding-gestartet/
  10. Verjetn bo tak ko lani na r/lego
×
×
  • Ustvari novo...