Skoči na vsebino

stom1c

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 795
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  11

stom1c je zmagal 22. februarja

Bitje stom1c je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 378 Jezus

Več o članu stom1c

 • Butast stavek
  mlatilnica prazne slame

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 761 vohunjenj
 1. stom1c

  [udarna] avto tema

  Suv lol, ce mene vprasas je to liftana mazda3, pa se v mazdi3 se mi zdi da mam vec placa kot fotr v cx30
 2. stom1c

  [udarna] avto tema

  fotr je menjal 3cilindrskega turbo kaškaja za dvolitrsko mazdo cx30. razlika kot noč in dan. za tako ceno, kot se danes dobi mazda, je res neumno gledat karkoli drugega. no, razen, če nimate radi svojega denarja, pol rajš kej drugega.
 3. stom1c

  Vrtičkarji

  Ne govori, takle je lani zgledal ko sem ga iz zimskega spanja privlekel, me je skor kap ruknala
 4. stom1c

  Vrtičkarji

  Ze od lani se drkam s kaparjem na velikih oleandrih. Pred zimo sm jih ornk porezal, da niso mel nobenih listov vec, nasprical z Mospilanom, pa so se kurbe zdej spet pojavile. Ma kdo kak nasvet kako se jih ucinkovito znebit? oleandra morta prezivet, ker mata krepko cez 20 let in sta darilo od oceta.
 5. ooni je zakon, če bi še enkrat kupval, bi spet vzel samo na plin. prižgeš in čakaš da se segreje na delovno temperaturo, ne pa neko jajcanje z lesom, pol je prevroče, naslednjo minuto spet temperatura preveč pade. sm mel 15 mn3njalničarjev na pikniku in mi enkrat ni blo treba ahtat na ogenj. prižgeš in je to to. drgač je pa ooni kul za pice, mogoče še kake lepinje/burger štručke, za ostalo je pa prenizka. če bi kak kruh notr delal al pa kej v loncu, je boljše glowen vzet, ker je precej višja. pa tut grda ko smrt. je pa ooni koda 16 ena edinih, če ne celo edina, ki ima gorilnik v obliki črke L in ti ni treba skos obračat pice.
 6. kej takega, ja. drgač hajcam na polno, tak ko si reku, kamen ene 450, pol ko dam pa pico notr dam pa skor na minimum.
 7. ste naročili kej za gwp s tamalimi vesoljčki? ko vidim da jih ni več
 8. To je tak super snack, da vsak vzame en kos, ne celo pico
 9. Drgac sm zdej zacel delat biga testo (to kar sem ti prej dal, je direktna metoda). Se boljsi okus.
 10. imo je pica en tak nepopisan list papirja, pol pa vsak gor nafuka, kar mu paše. zadnjič sm delal kontroverzno sladko pico in je bla res dobra.
 11. obvezno mrzla, ohlajena (jst jo iz hladilnika vzamem) da ti testo ne začne vzhajat med gnetenjem. če si kje blizu edine prave prestolnice (Celje), ti šenkam kilo proper moke
×
×
 • Ustvari novo...