Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  449
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  11

The Mothership je zmagal 10. oktobra

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

691 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

 • Stopnja
  pedenjčlovek pedantno pedalira

Nedavni obiski profila

619 ogledov profila
 1. Ankice se da pri urejanju naknadno iz anonimne v javno spremeniti in potem pokaže tudi, kako so dotlej anonimni uporabniki glasovali. FYI. Rešitev je verjetno možnih več, ali je ta opcija zaklenjena pri ustvarjanju, ali se pa glasove označi za anonimne in se jih tudi pri kasnejšem urejanju ne prikaže poimensko. V slednjem primeru bi bilo mogoče pametno za vsako ankico dat glasujočemu uporabniku na voljo izbiro, ali naj se prikaže ime ob glasovanju ali ne.
 2. pri prejšnjih volitvah so bli vsi tolk zihr, da je Newseek že kr izdal madam president izdajo s Hillary še pred volitvam Modelu v anketah mogoče res slabo kaže, ampak a) mogoče ankete nimajo enakega dosega kot volitve (enakega ne v smislu števila prebivalcev ampak naklonjenosti trumpu) in b) mogoče ne upoštevajo prostorske porazdelitve glasov. Tud, če je 80 % vprašanih za Bidena, mu to bolj mal pomaga, če so vsi zbrani v Kaliforniji pa Njujorku.
 3. Obstaja tudi enostavnejša rešitev. Pogledal sem si Command line parameters za ZDoom in naredil takle .bat fajl: zdoom.exe btsx_e1a.wad btsx_e1b.wad -deh btsx_e1.deh -iwad doom2.wad @sadhu sequencer ti pa poskusi, kaj se zgodi, če daš .zip fajl kot parameter. edit: lepe mape so, ni kej. Edino skok mi ne dela, a tebi tudi ne?
 4. to si tko napisu, kot da so vas v kantone zaprli, ne pa, da moraš kos blaga čez gobec dat
 5. To so kamenčki v mozaiku. Eni ljudje trzajo na memete žab, eni ljudje trzajo na posnetke jokajočih otrok pod naslovom "ukrajinski teror dela sirote". Tolk obračajo svetovno politiko, kolikor so posnetki chuck berryja zrušili berlinski zid.
 6. Ne bit tako prepričan. Tako mehko vmešavanje v volitve drugih držav ni neko čudo neviđeno, ki se ga do sedaj ne bi še nihče lotil. Na naših oz. sosednjih tleh si imel za časa svinčene zavese in nje padca dostopne zahodne medije (radio free europe), oz jih še imaš, ki širijo resnico in demokracijo v države, kjer vladajo totalitaristični režimi. To lahko tolmačiš z golo človekoljubnostjo in pomočjo zatiranim narodom, da se osvobodijo jarma opresije, ali pa z željo vplivanja na notranjepolitične zadeve drugih držav - sredstva in cilj so v vsakem primeru enaka. Rusija na zahod stegne propagandne lovke, kadar le lahko, za kar ima že en uradno-priznan medij, RT. Verjetno ne zaradi želje po nesebičnem prispevanju k medijskem pluralizmu v EU in ZDA. V tem kontekstu ne bi bilo nič čudnega, če bi tako ena kot druga stran posegala po novodobnih sredstvih za vplivanje na javno mn3nje, da bi v drugih državah obračala volitve v sebi ljubo stran.
 7. Med tem sem našel ZDL, nek launcher za Doomove porte in mode. Z njim naložim oba wada, patch in špilamo.
 8. Hvala za info. Povej prosim, kako si usposobil zadevo za ZDoom. Meni ne pokaže wadov na meniju pri zagonu, pa ni prvič, da mi ZDoom ne prepozna wadov. Skopiral sem datoteke v isti direktorij, kjer se nahaja zdoom.exe, ampak evo, eni primejo, drugi pak ne. edit: na internetu sem prebral, da ZDoom takole v začetnem meniju pokaže samo IWADe, kar sem jaz snel so pa PWADi. Zaenkrat lahko igram tako, da drag&droppam enega (ali oba) wada na zdoom.exe, kar je malo štorast način igranja. če zaženem zdoom.exe -wad {ovo ono}.wad žal ne prime.
 9. Če bo resno resno, bi znal met posledice tud, če preživi. Plus, resni primeri se znajo kr dolgo vlečt. Skratka, zna vplivat na volilno kampanjo.
 10. jest bi isto za bavarce reku, ki ob vsaki priliki razvaljivajo s svojimi narodnimi nošami
 11. The Mothership

  Trenutno berem

  Veliborju so Čoliću pred kratkim izdali slovenski prevod priročnika za izgnanstvo, tako ga je bilo povsod zadosti. Ervin Hladnik Milharčič je naredil intervju z njim, bil je na televiziji v Naglasu, itd itd, uglavnem, vsakič je prodajal zgodbo, kako se je v begunstvu naučil francoščine ob pisanju te knjige. Če se je on lahko naučil ob pisanju, se bom pa jaz ob branju, sem si rekel. Po prvih poglavjih lahko rečem, da je jezik dovolj preprost, zgodba pa pritegne, nas verjetno toliko bolj kot svetovno občinstvo, podobno kot ostali jugoviči, ki so zaglavili v tujini in v novem domačem jeziku popisali svoja izkustva (npr Aleksandar Hemon, Saša Stanišić).
 12. tud desne milice so že standoffale. showdowni so bli sicer bolj krvavi, ampak nakonc sta ipak zmagali svoboda in demokracija. čeprov, po drugi strani so bli takrat to standoffi nekih osamljenih sekt, ne pa urbana središča. resen shit bo, ko se začnejo zvezne države oboroženo zvezni vladi upirat.
 13. ne kej preveč, ker ko bo enkrat zares do podobnega prišlo, se pošlje nacionalno gardo in čao zadnja 4 leta so bla talk psi-lajajo-karavana-gre-dalje-tour-de-force, da dvomim, da bodo tele nemiri imeli kakšen resen in daljnosežen učinek.
 14. The Mothership

  Trenutno berem

  Kakšn je kej Palahniuk? Men so ble kšne njegove stvari kr top shit (stranger than fiction, diary, invisible monsters, rant, choke, snuff), kšne pa samo shit (pygmy, damned, recimo). Od njegovih kasnejših stvari so me odvrnil reviewi, v katerih so potrdil moje skrbi, da se mu shit streak nadaljuje.
×
×
 • Ustvari novo...