Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  529
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  17

The Mothership je zmagal 10. februarja

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 825 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 266 vohunjenj
 1. huda slika donal je drgač, kukr sm prek late night funnymanov spremljal sceno, uglavnem probal dismantlat zadnji, najbolj odmevni poskus izboljšave systema v korist freie markta, samo gop soldiersi niso bli dost based za kej tazga.
 2. v prvi strani google hitova ni grafov, samo besedila na temo, kako je napihnjena cena inzulina naravna posledica zdravstvenega systema, kakršnega amerikanci pač imajo in čigar reformi se jih del krčevito upira, because socialism.
 3. šteta k nisi nalepu grafa s cenam inzulina in mi zapru gobca
 4. tale fact check: https://www.google.com/amp/s/amp.statesman.com/amp/6740566002 pravi, da je dvig cene inzulina fake news. nism pa nikjer našu kakšnih grafov gibanja cene skozi razna predsedovanja, da bi se direktno vidu vpliv enega in drugega.
 5. kera chickenshit občina mora bit nyc, da ga ena aoc golih ruku uniči
 6. njegovo osebno kredibilnost zmanjša vsekakor in tud njegove stranke, kot sem napisu ne bo pa poškodovalo kredibilnosti politične opcije ki temelji (med drugim) na ideji, da je oseba definirana in vrednotena na podlagi spolne usmeritve. da se je ravno anti-gejevski potilik ujel v past pri gej-orgiji je sicer ironično in zabavno, ampak v bistvu gre pa za kazanje s prstom na homoseksualca. dvomim, da bo to koga spodbudilo k premisleku o smotrnosti fideszeve politike, samo druge, "bolj kredibilne" gay-bashing stranke si bodo morali poiskati.
 7. Obstaja tudi HD predelava Crystal Caves: https://store.steampowered.com/app/1330890/Crystal_Caves_HD/
 8. "back to normal", k da je pa Trump bil šampijon protisavdske drže
 9. zgodovinske okoliščine vnemar, skrajno wack je, da TV postaja objavi posnetke zasebne narave. kaznivo in sporno dejanje poslanca je to, da je kršil pravila lockdowna. to, da se ga pribija na križ zaradi homoseksualnosti in razvratnosti, pa dobesedno ne pripomore k ničemur, nikakor pa ne zmanjša kredibilnosti njegove politične opcije. Mogoče bo mal zjebal fidesz, bodo pa ostale kontra-gej stranke dobile njihove volilce + še kakšnega ekstra.
 10. The Mothership

  Trenutno berem

  http://www.gallimard.fr/var/storage/images/product/24e/product_9782072878244_195x320.jpg Velibor Čolić: Le livre des departs VČ je hrvaški pisatelj, ki je med vojno v bivši SFRJ prebežal v Francijo in tam nadaljeval svoj lik in delo. Pred časom je bil po slovenskih medijih zaradi izdaje knjige "Priročnik za izgnance", v katerem popisuje svojo integracijo v francosko družbo, pisateljske uspehe na francoskem trgu itd. Tole je podobna knjiga, izdana 4 leta kasneje, ampak vsaj v prvi polovici bolj zamorjena kot Priročnik za izgnance. Priročnik se začne dobesedno
 11. ja dej, prosim omogiči [img][/img], pa tudi ostale določitelje formata v škatlastih oklepajih, [b], [i], [s], [code], [url] in podobno. trenutni wysiwyg način je sicer več udoben in povabljiv na računalniku, pri mobitelih pa te škatlo-oklepajne možnosti močno pogrešam.
 12. Med tem pa Arkansas nazaj v tretji svet: https://edition.cnn.com/2021/03/09/politics/arkansas-near-total-abortion-ban/index.html
 13. evo med tem se je EU odrekla še enemu rešitelju naroda: https://www.rtvslo.si/evropska-unija/evropski-parlament-glasoval-za-odvzem-imunitete-katalonskim-evropskim-poslancem/572248
 14. heh, šele zdej sem opazil, da sta yello novo plato izdala prvi komad sicer zveni, k da mal cash-innata preizkušeno formulo iz stelle in the flag + mal zvokov iz 21.stl, ni pa to leitmotif celega albuma, čeprav se ponavljanju trademark vzorcev v celoti ipak ne moreta popolnoma izognit. koliko je stvar zanimiva, je sicer drugo vprašanje, ampak okej, boris blank se uči nove prijeme, premleva nove ideje, dieter maier pa vsaj ohranja nivo, če ne drugega.
 15. očiten vdor non-binary ideologije v dnevno politiko
×
×
 • Ustvari novo...