Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  421
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  8

The Mothership je zmagal 15. septembra

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

504 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

Nedavni obiski profila

499 ogledov profila
 1. to je dober začetek, ampak te zadeve bi blo potrebno urejat na evropski ravni. glede na to, kako EU visoko ceni prost pretok delovne sile, bi morali več narediti, da bi bil pretok dejansko prost še kje drugje kot na papirju.
 2. The Mothership

  Android

  zadoščal je že izbris cache particije
 3. še ena forumska opazka pri linkanju vsebine iz twitterja se na mobitelu (android, chrome) v poastu pokaže slika iz twitterja, na pcju (win, ff) pa ne.
 4. poglej ga pol tukej poje in pleše, kaj mu moreš očitat?
 5. dobra fora je tudi, ko si dva ICEja nasproti pribrzita, med tem ko na enem od njih nič hudega sluteč gledaš skozi okno
 6. The Mothership

  Stripi

  Vprašanje za poznavalce stripov, a zna kdo od vas prepoznati vse "gostujoče avtorje" pri Ratmanu? Pri integralni izdaji je na koncu seznam vseh slogov, ki jih Lavrič povzema, ampak ni napisano, kje točno se te pojavijo, samo abecedni seznam. Carsko bi bilo imeti to navedeno po epizodah.
 7. The Mothership

  Trenutno berem

  btw, ne rečem, da ni carska knjiga, ampak če smo pri vrhu sci-fija, a si bral Dune?
 8. The Mothership

  Trenutno berem

  Ameriki, a? well la di da
 9. The Mothership

  Trenutno berem

  Jaz sem zdaj pri drugi knjigi. Glede pozornosti - res je mestoma napisana tako, da bralec hitro prezre kakšne pomenljive dogodke, ker avtor rad downplaya njihovo pomembnost z nekimi humblebragi. Prvi vtis glede prve knjige je, da je avtor sestavil zanimiv in dodelan svet, v samo fabulo pa ni vložil enake stopnje mojstrstva. Prva knjiga je nabor zgodb v zgodbi, kjer glavni liki pripovedujejo, zaradi česa so se sploh znašli v knjigi, pri čemer se skuša avtor malo igrati s slogi glede na pripovedovalca (npr. zgodbo zasebne detektivke pove v slogu Chandlerjevih romanov), kar je včasih bolj včasih manj uspešno. Glavna stvar v knjigi so neke igre z gibanjem skozi čas naprej in nazaj, ki roko na srce ni najbolj prepričljivo izvedeno. V drugem delu pa preklaplja med dvema vzporednima pripovedma, kjer ne izgubi nobene priložnosti za w.gibson-style cenene cliffhangerje. No, vse to ne pokvari bralske izkušnje, tako da zaenkrat ne vidim razloga, da ne bi prebral lepo cele serije (sploh, ker so knjige po cca 6 evrov).
 10. The Mothership

  Android

  Na Samsung S8 se je začel ekran kar naenkrat ful počasi rotirat. Lag pri rotaciji je skoraj 10 sekund, pri tem pa telefon od trenutka, ko si ga obrnil, do takrat, ko se slika zares zasuče, zmrzne. Video se ne predvaja, na klice se ne da odgovarjat, itd. Ima kdo kakšno dobro idejo, kaj bi lahko temu botrovalo, in kako se problem reši?
 11. Zadnje čase opažam, da mi pri kucanju poastov v mobilnem vmesniku pritisk na "tipko" ENTER zapre okno za vpisovanje teksta. To je na moč moteče tudi za tiste, ki za svoje objave ne uporabljajo TurboStila (veliko praznih vrstic), tako da bi prosil, če se da lahko na tem področju kaj urediti, hvala.
 12. 20" ne bi smela biti taka ovira za udobno in učinkovito potovanje, večji pomislek je pomojem cena. Svoj čas sem na 20" kolesu najkvalitetnije kolesaru po mestu pa tudi izven, se mi pa zdi, da je dandanes s to retro sceno tako, da navijajo cene v astronomske sfere in se ti bolj splača najt rabljeno 24" za bistveno manj denarja, da ne govorimo o tem, da dobiš kakovostnejše kolo (zavore, prestave, itd).
 13. kaj je za tebe desničarska maksima? osebno se tukej držim konvencije full-blown Sandersov socializem: levica nevmešavanje države v dobesedno nič, prepustit čimveč prostemu trgu, nižat davke: desnica. lgbt, pro choice: levica "cerkvene vrednote": desnica pro-immigration: levica anti-immigration: desnica, čeprov je to diametralno nasprotno z njunimi delavsko-ekonomskimi stališči alienacija mogoče ni tolk stvar levega/desnega pola. ampak po tej skali Trumpa očitno v desno vleče.
 14. glavna Trumpova reforma do zdej je bila reforma davčnega sistema, ki je korporacijam in bogatim fizičnim osebam znižala davke. Revamp zdravstvenega sistema, če bi uspel, bi bil v glavnem korak nazaj od Obamacareja. V covid krizi ravna vprašljivo, mal je razdelil denarja med narod, mal je pa tud sprostil okoljevarstvene zahteve za korporacije. Zunanjepolitično odstopa od vsega možnega, npr trgovskih sporazumov. Koliko je to leva ali desna drža je sicer težko rečt, ampak za orientacijo, NAFTO je podpisal Clinton, predlog trans-pacifiškega partnerstva pa Obama. V glavnem so Trumpove reforme vse usmerjene v korist korporacij.
×
×
 • Ustvari novo...