Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  508
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  14

The Mothership je zmagal 13. januar

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 390 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 986 vohunjenj
 1. The Mothership

  Rog pada

  Ne spomnem se, da bi bili kdaj problemi zaradi tega. Iz okna spalnice sem imel skoraj prosto zračno črto do Roga, kljub temu je bistveno več hrupa prihajalo od drugih virov v soseščini (npr sosed, ki je toriral wartburga pod blokom).
 2. The Mothership

  Rog pada

  kdor živi v Ljubljani, sploh znotraj obvoznice, že lahko pride do centra brez avta. (večinoma) Drugo vprašanje je, kaj pa tisti, ki v Lj. pridejo od drugod.
 3. The Mothership

  Rog pada

  avti kar so in bodo, dokler se ne bo vzpostavila kakšna delujoča alternativa. do takrat bo pa garažna hiša z urejenim dovozom & odvozom bolj blagodejno vplivala na promet kot kruzajoči obiskovalci mesta na lovu za prostim mestom ob cesti. ali pa radikalno prepustit center radikalizaciji neprometnih skupin
 4. The Mothership

  Rog pada

  s trubarjeve je dostop do garaž od blokov (zadnja tam mal za rogom) imho podzemna garaža ne bo kazila prostora, ne bo pa odveč, sploh če se na račun tega zmanjša poulično parkiranje.
 5. The Mothership

  Rog pada

  kot bivši stanovalec spodnje šiške lahko rečem, da se je rog kar vredu vklapljal v urbanistični koncept najlepšega mesta na svetu
 6. The Mothership

  Rog pada

  kor bivši sosed Roga lahko rečem, da je bil, kar se tiče vzbujanja nelagodnih občutkov, galerija (sic) bar trenutek bolj konkretna postavka v tabeli
 7. dobr, o piss tapesih se je res velik govoril, a nič pokazal. ampak velik drugih stvari, kot npr vpliv rusije na volitve, nepravilnosti pri financiranju volilne kampanje, stormy daniels, like to do us a favor though, se je izkazal za dejstva. samo da pravni doseg teh dejstev ni bil dovolj velik, da bi škodu trumpu.
 8. maš srečo, da so ostali mn3njalničarji pod "facts" "stateal" tudi to, da so bli vsi sodni procesi poskušanja izpodbijanja volitev na podlagi navedb, kot so v tvojem poastu, končani v škodo pritoževalcev. Zanimiva skupna točka vseh teh procesov je, da Trumpova odvetniška ekipa ni prikazala nobenega dokaza za te navedbe. Lahko, da je to posledica koruptiranosti sodišč v ZDA, ampak glede na to, da si je Trump uspel nastaviti ustavno sodišče po svoji meri, je zanimivo, da niso poskušal svojih pritožb do tega nivoja spravit. Navsezadnje predstavljajo več kot polovico prebivalstva ZDA, mal neodgovorno od njih, da odnehajo že ob prvi prepreki, a se ti ne zdi?
 9. Et tu, @hordak, namest da bi stal svojemu predsedniku ob strani v teh težkih časih, še dodatno poudarjaš epskost njegovega faila, da je izgubu volitve kljub temu, da je 150 let statistike nedvomno napovedovalo njegovo zmago. Sicer pa vse to ni še nič. Na prejšnjih volitvah je favoritka zgubila proti modelu, ki si baje sploh ni zares želel predsednik postat.
 10. The Mothership

  Samsung

  Apropos samsung smeti, imam samsung telefon (s8) in samsung tv (q8 neki neki). Z obema individualno zadovoljen, glede skupne rabe pa zadnje čase opažam, da se noče vzpostavit screen mirroring. V smart thingsu lahko krmilim tv prek telefona, prižigam, ugašam, lahko predvajam zvok s telefona na tv, screen mirroringa pa ni. Opcija se pokaže včasih, ko je televizor ugasnjen, ampak če gor pritisnem, tvja ne vklopi, če vklopim tv, pa ne dela, oz. se connecta v nedogled. Prej mi je že delalo, iz drugih naprav (npr ipad) dela scren mirroring brez težav. A imate kak dober predlog, kako to rešit?
 11. jaz dobim 28, prej v nemškem javnem sektorju sem jih imel 30, v francoskem pa 55.
 12. ne, tudi brez tega se da. kolikor sem zbiral informacije iz svojih ter tujih izkušenj in iz medijev, za odjavo rezidentsva ni ovira: - bančni račun v slo - suspendirana pogodba o zaposlitvi v slo - lastništvo nepremičnine v slo - slovenska registracija avta ovira pa je: - ne-odpoved stalnega prebivališča v slo - če ostanejo družinski člani v slo.
 13. v korona časih ni nobene montaže, ni nobenega nakupovanja po trgovinah. Internetna prodaja, click&collect ali dostava. prejle sm tv naroču, kjer je tudi možnost naročit stensko montažo, pri potrditvi naročila je prišel mejl, da so vsi taki posegi, ki vključujejo vstop v stanovanje, do nadaljnjega preklicani. TV ti prinesejo do vrat in zdravo. Potem so mal zavlačevali z dostavo in sm vzel TV drugje, kjer tudi ni šlo brez zapletov ob prevzemu, zavoljo korone. Ne vem, kako je tam, kjer ti iščeš, ampak v naših koncih stanodajalci vedno vprašajo "hočeš pohištvo obdržat?" (če je to opcija) in če ne, se ga mora trenutni najemnik pač znebit kakor ve in zna. Kuhinje jaz osebno ne bi šel sam montirati, če ne bi bilo nujno, mal sem že imel priliko po obstoječi popravljati in sm si kr potešil lakoto po teh opravilih za nekej časa.
×
×
 • Ustvari novo...