Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  430
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  8

The Mothership je zmagal 15. septembra

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

531 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

 • Stopnja
  pediater pediker

Nedavni obiski profila

509 ogledov profila
 1. druga plat medalje je, da se mora hkrati mal poenotit davčna politika držav članic EU in se neha z davčnimi oazami tko da malo morgen, prej bo kakšna agronomsko-živilorejska unija vzpostavljena, ko se bomo morali braniti pred lakoto zaradi podnebnih sprememb
 2. pa super, internetni biznis, pol mu ne bo težko delat od koderkoli drugje.
 3. pomojem druge države niso dost boljše, samo o tem ne slišimo velik, ker smo na RUPETINŠKEM forumu.
 4. imho mu niti zmagat ni treba. bil bi kar presenečen, če ne bi meli republikanci zdejle v nulo pripravljenga kandidata in postopka potrditve, ki je kot napeta vzmet čakal na tale trenutek. Proteste majo že zdej itak na polno, kolk hujš lahko sploh še je? če zarad tega spušijo na volitvah majo vsaj priliko, da se rešijo trumpa in pomirijo nezadovoljne frakcije v stranki. kaj je en mandat v primerjavi z večnostjo?
 5. zanimivo je predvsem to, da hodiš na davčno osebno, namest da bi v edavke en pdf uploadal in čao.
 6. The Mothership

  Android

  hm, no ja no, vsak ima svojo uporabniško izkušnjo, ki pa ni nujno enaka imam samsung s8 in ne dobivam nobenih oglasov v appih, ki jih linkana stran kaže kot primere.
 7. The Mothership

  Android

  dejmo mal razčistit, kaj pomeni "prikazuje reklame" nimaš reklam na home screenu, recimo, pa v samsungovih appih tud ne
 8. to je dober začetek, ampak te zadeve bi blo potrebno urejat na evropski ravni. glede na to, kako EU visoko ceni prost pretok delovne sile, bi morali več narediti, da bi bil pretok dejansko prost še kje drugje kot na papirju.
 9. The Mothership

  Android

  zadoščal je že izbris cache particije
 10. še ena forumska opazka pri linkanju vsebine iz twitterja se na mobitelu (android, chrome) v poastu pokaže slika iz twitterja, na pcju (win, ff) pa ne.
 11. poglej ga pol tukej poje in pleše, kaj mu moreš očitat?
 12. dobra fora je tudi, ko si dva ICEja nasproti pribrzita, med tem ko na enem od njih nič hudega sluteč gledaš skozi okno
 13. The Mothership

  Stripi

  Vprašanje za poznavalce stripov, a zna kdo od vas prepoznati vse "gostujoče avtorje" pri Ratmanu? Pri integralni izdaji je na koncu seznam vseh slogov, ki jih Lavrič povzema, ampak ni napisano, kje točno se te pojavijo, samo abecedni seznam. Carsko bi bilo imeti to navedeno po epizodah.
×
×
 • Ustvari novo...