Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  436
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  9

The Mothership je zmagal 22. septembra

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

539 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

 • Stopnja
  pediater pediker

Nedavni obiski profila

519 ogledov profila
 1. ne kej preveč, ker ko bo enkrat zares do podobnega prišlo, se pošlje nacionalno gardo in čao zadnja 4 leta so bla talk psi-lajajo-karavana-gre-dalje-tour-de-force, da dvomim, da bodo tele nemiri imeli kakšen resen in daljnosežen učinek.
 2. The Mothership

  Trenutno berem

  Kakšn je kej Palahniuk? Men so ble kšne njegove stvari kr top shit (stranger than fiction, diary, invisible monsters, rant, choke, snuff), kšne pa samo shit (pygmy, damned, recimo). Od njegovih kasnejših stvari so me odvrnil reviewi, v katerih so potrdil moje skrbi, da se mu shit streak nadaljuje.
 3. ampak ni zato pol nezadovoljstvo na ulici in forumu
 4. ni čisto tako, je pa približno tako kot so ti že napisal, ta vprašanja niso čist urejena za delavce dnevne migrante dohodnino ti pobere država, v kateri delaš, tista, v kateri živiš, pa razliko do tvoje domače davčne stopnje, ki je lahko tudi 0. Potem pa evo, v kateri državi boš a) koristu javnozdravstvene storitve - zase in svoje vzdrževane člane, b) koristu socialnovarstvene servise kot npr nadomestilo za brezposelnost (nedajbože) in penzijo, itd, itd, so tudi vprašanja, ki niso nujno vezana na to, kje si največ v kaso vplačal. pomojem bi se dal mal boljš razdelat na evropski ravni, katere davke se plača državi, v kateri delaš, katere državi, v kateri živiš, keri prejemki so obdavlčjivi, kateri ne in podobno.
 5. škoda edino, da niso imeli konvertibile v trenutku nastanka.
 6. druga plat medalje je, da se mora hkrati mal poenotit davčna politika držav članic EU in se neha z davčnimi oazami tko da malo morgen, prej bo kakšna agronomsko-živilorejska unija vzpostavljena, ko se bomo morali braniti pred lakoto zaradi podnebnih sprememb
 7. pa super, internetni biznis, pol mu ne bo težko delat od koderkoli drugje.
 8. pomojem druge države niso dost boljše, samo o tem ne slišimo velik, ker smo na RUPETINŠKEM forumu.
 9. imho mu niti zmagat ni treba. bil bi kar presenečen, če ne bi meli republikanci zdejle v nulo pripravljenga kandidata in postopka potrditve, ki je kot napeta vzmet čakal na tale trenutek. Proteste majo že zdej itak na polno, kolk hujš lahko sploh še je? če zarad tega spušijo na volitvah majo vsaj priliko, da se rešijo trumpa in pomirijo nezadovoljne frakcije v stranki. kaj je en mandat v primerjavi z večnostjo?
 10. zanimivo je predvsem to, da hodiš na davčno osebno, namest da bi v edavke en pdf uploadal in čao.
 11. The Mothership

  Android

  hm, no ja no, vsak ima svojo uporabniško izkušnjo, ki pa ni nujno enaka imam samsung s8 in ne dobivam nobenih oglasov v appih, ki jih linkana stran kaže kot primere.
 12. The Mothership

  Android

  dejmo mal razčistit, kaj pomeni "prikazuje reklame" nimaš reklam na home screenu, recimo, pa v samsungovih appih tud ne
 13. to je dober začetek, ampak te zadeve bi blo potrebno urejat na evropski ravni. glede na to, kako EU visoko ceni prost pretok delovne sile, bi morali več narediti, da bi bil pretok dejansko prost še kje drugje kot na papirju.
×
×
 • Ustvari novo...