Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  547
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  21

The Mothership je zmagal 19. maja

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 227 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

 • Butast stavek
  Pedenjčlovek pedantno pedalira premočrtno položaju paglavca.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 483 vohunjenj
 1. uf, narobe sem prebral, letos izide nek gang of four tribute album, pa so idles gor.
 2. Janša se že trese, da mu ne dokažejo avtorstva non-paperja.
 3. to mogoče pove več o tvoji starosti kot o skuterjih, registracija mopijev je postala obvezna enkrat v drugi polovici devetdesetih.
 4. ne ne, brez skrbi, vozi se, kot da je iz želeja, ampak in a good way. Pred tem sem imel forda, tako da so materiali v notranjosti zdejle korak naprej. Vozne lastnosti so mogoče slabše, ampak ne toliko, da bi bistveno vplivale na uporabnost avta. Zaenkrat me še ni skipal iz nobenega ovinka, iz mesta se premakne, na AC mi ni treba samo po skrajno desnem pasu peljat. Kabina je pa prostorna in udobna, bistveno udobnejša tudi od sodobnih konkurentov (da ne delam primerjave samo z 10 let starejšim modelom). Plus zaradi specifičnega dizajna, ki mestoma resda deluje blesavo, je
 5. The Mothership

  Trenutno berem

  Trenutno berem The Three Stigmata of Palmer Eldritch, od Philipa K Dicka. Sicer že tretjič, ampak je toliko minilo od zadnjega branja, da je enak občutek, kot če bi knjigo bral prvič. Zaenkrat izgleda, da ima ta knjiga vse: precogi, naslednji evolucijski korak v smislu inteligence, alternativne resničnosti, obisk sile iz vesolja, ki bo premešal karte človeštvu, in ujetost in nemočnost malega človeka pred globalnimi močmi. Podobno kot Our Friends from Frolix 8.
 6. The Mothership

  Gume

  Aha, to z AC je dober argument. Hvala na izjavi komentarja.
 7. The Mothership

  Mare of Easttown

  Mare of Easttown je tv krimić od HBOja s Kate Winslet v glavni vlogi. Igra kriminalistko v nekem malem vzhodnoameriškem mestu, ki ji razpada življenje. Aspekt družinske drame mogoče ni ravno za vsakogar, s stališča kriminalke je pa povsem soliden izdelek, da ne rečem še kaj več. Dogajanje v majhnem mestu, kjer vsak pozna vsakogar, in je vsak z vsakomer zapleten v z zakonom bolj ali manj usklajene spletke in peripetije, pusti zelo twin peaksovski občutek. Twin Peaks brez paranormalnega sranja, torej.
 8. The Mothership

  Gume

  Povejte še to - a se splača imeti dandanes rezervno kolo v avtu, ali ga uspešno nadomestiš s članstvom pri amzs-ju/adac-u/itd? O kompletu za popravilo gum sem slišal to in ono, npr a) če je poškodba prevelika, ne pomaga, b) uniči platišče in senzor za pritisk in c) omogoča manjšo varno prevoženo razdaljo kot nadomestno kolo. Tako da se sedaj spogledujem z idejo o nakupu rezervnega kolesa.
 9. jest sm isto mislu, pa sm s trenutnim francozom presenetljivo močno zadovoljen
 10. The Mothership

  Filmi o filmih

  Dovolite, da vam v ogled ponudim dokumentarec Richa Halla Continental Drifters, v katerem obdela kultni žanr road movieja: Med opisanimi filmi se znajde tudi nam vsem mnogo ljubi Two Lane Blacktop, o katerem se Rich Hall sicer izraža z manj naklonjenosti, pa vendar. Rich Hall ima sicer celo serijo dokumentarcev, v katerih angleškemu (in evropskemu) občinstvu predstavi različne fenomene ameriškega življenja, ampak to morda sodi v drugo, že obstoječo temo.
 11. Idles bodo v kratkem oz so že izdali album pa opozarjajo nase s tole priredbo: Pomojem jih sicer ne prikaže v najbolj popolni luči glede na to, kar sicer počnejo, ampak vseeno.
 12. To se je zelo hitro izkazalo za fake news: https://www.npr.org/2021/06/07/1003916275/trump-pants-backward-fact-check?t=1623220114003
 13. The Mothership

  Trenutno berem

  povej več sicer pa, heh, apropos, jaz sem prebral Regiment of Women (1973) od Thomas Bergerja, ki se dogaja v distopični prihodnosti, v kateri so vloge spolov zamenjane. Ženske držijo v rokah vzvode ekonomske in politične moči, moški pa svoj obstoj osmišljajo v glavnem s tem, da skušajo ugajati ženskam. Znači, briju dupe a i noge, farbaju se moderno i hodaju na štiklama, plačujejo drage plastične operacije za vgradnjo umetnih dojk in si delajo trajne, dokler jim ne izpadejo lasje, potem pa nosijo lasulje. Za njih so rezervirana manj plačana dela tajnikov, asistentov in snažilcev, t
 14. @sadhu sequencer end tag za quote ne prime dam tole za primer [quote]tole je navedeno besedilo[/quote] tole je besedilo izven navedka in zdej execute code: tole je besedilo izven navedka edit, jasno, ko hočeš pokazat, da ne dela, začne delat. edit2 okej, mogoče sem se malo prenaglil, ampak: forum ne javi napake, če se število odprtih navajanj ne ujema s številom zaprtih ampak vse lepo zbaše v quote do konca poasta.
×
×
 • Ustvari novo...