Skoči na vsebino

Sudat

Rumeni jak
 • Število vsebin

  401
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

153 Tabornik

Več o članu Sudat

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 058 vohunjenj
 1. Hrvaška bo mogla s cenami regulirat količino folka, drugače bo idrija, ko je blo v Španiji konec 80, začetek 90 let. Če ne bi bil vezan nanjo na druge načine, me ne bi bilo več dol - še tako grem raje izven sezone (ki zdaj traja maj-oktober) ko je folka zame lih prav. Lani sem naredu napako da sem skočil na Krk za par dni in me je skoraj pobralo ko sem vidu gužvo. Turizem ima pač svoje močne negativne posledice in Hrvati se morajo sprijaznit z tem, težko je za tiste, ki so prve vlake zamudili in bi radi zaslužli zdaj. Samo ko bo balon počil bo resna kriza na tem področju, ker se folk zadolžuje
 2. Sudat

  Trenutno berem

  Malo berem te dni zaradi službe in otroka to sem začel že v času ko so Ameri skidali iz Afganistana - prebral sem jo že enkrat na faksu in je odlična - dokumentarna: Ko končam grem na 2. afganistansko vojno z bolj leposlovnimi temami: ž Če ostane na plaži še kaj časa se moram prisilit da preberem the wheel of time mam še par knjig.
 3. Mah, Martin je star, sem pa gledal en estimate od internet ekspertov in pravijo stručkoti da je knjiga končana samo/že (izberi poljubno) 2/3. Kar bi mogoče še verjel... Pri njemu sem se kr sprijaznil da ne bo nič, in mi po temu kar mi pravijo gledalci serije (pogledal sem jo do karmor sežejo knjige in je bilo že to preveč) niti ne kolca preveč za tem. Lyncha bi pa res rad prebral - njegovi liki so fenomenalni.
 4. Trenutno čakam na tole: https://store.steampowered.com/app/1812910/Great_Houses_of_Calderia/ Igram pa tolele, čeprav je tolko exploitov da bom počakal še par patchev...https://store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/
 5. Evo ga: https://www.rtvslo.si/slovenija/v-predsednisko-tekmo-tudi-anze-logar/633086 Logar je uradno baba.
 6. Fora je v tem da v ternutneo okolju bo nemčija požrla ta miljon nekvalificirannih delavcev za šalo, kar se tiče gospodarstva. Druga pesma pa bo svirala ko pride do vprašanja kulturne intergriranosti - in ne, ne mislim da bi se mogli vsi upisat k verouku in začet žret klobasice in lokat pivo, govorim o spoštovanju osnovnih vrednot ki so v Evropi sprejete kot samoumevne.
 7. >Nina Krajnik neki nabiva sicer, in tle imajo filozofi prav, pol pa za občutek lastne superiornosti dodajo KRITIČNO MIŠLJENJE=FILOZOFIJA klasični profili ki vzgojijo telebane tipa FTG.
 8. niti ni za defundanje niti ni za defundanje niti ni za defundanje BRO? U ok?
 9. Nah tej so zdej IN mi moremo bit trend setterji in dat otroka ali robota ali neki naprednega no. Mogoče tujca, ki ne zna Slovensko, bo to dovolj hip? Al pa reverse psihologija in dobimo nekega manly mana - za protiutež - moški so danes že skoraj podreprezentirani... Kaj mamo belčki slovenčki sploh kakega Arnold look alika al si ga bomo mogli od južnih sosedov sposodit?
 10. Ehehe, točno. Škoda zanjo - da je bila tolko pred časom. Tudi transvestite smo prehitro poslali na Eurosong - Slovenija živi v 3000 AD confirmed.
 11. Sudat

  Izbor za NOVO Barbi Slovenije

  Izgleda da bo našo trenutno Barbi kmalu zamenjala nova, kandidaturo sta že najavili Marta Kos, Pirc Musarjeva, nazadnje pa še Nina Krajnik, za Ljudomilo se je nekaj govorilo da se tudi podaja v te vode, ne vem pa kako bo realno s tem ker ima kar topel stolček v Bruslju. Ne vem če se je že javil kak vidnejši predstavnik moškega spola. Koga boste obkrožili vi? Koga bi si želeli na volilnem listku?
 12. https://www.gisreportsonline.com/r/belt-road-initiative/ Brezveze da se "zahod" loteva konkurirat temu projektu, to je pri trenutni logistični situaciji stran vržen denar. Ko bodo Kitajci začeli vidno posegat v maritime shipping pa bo druga pesem.
 13. Ja dej mi povej kje se ti to pozna? Z izjemo tem ki sem jih navedel zgoraj in nimajo veze z orbanom pač pa z lokacijo na robu EU in šengen cone (meja in migranti) in konzervativnim pogledom na ta moment hip zahodne vrednote (splav, porodniška, migranti, demografska politika, skubljenje JU)
 14. Se ti zdi da ma Orban realno moč nad Slovenijo? Vpčliva na tvoje življenje kej? Js ne pravim da ima Kučan zraven karkoli, to praviš ti. Orban je trn v peti zahodnim EU državam (od tukaj izvira fearmongering, ne iz želje poročati o JJ) in je kot nacionalni populist ozko omejen na Madžarsko, njegovi konzervativni zavezniki izven države se ne strinjajo z njegovo zunanjo politiko iz očitnih razlogov. Al praviš da smo Slovenci Madžarski bratje?
×
×
 • Ustvari novo...