Skoči na vsebino

Kakarotto

Vesoljc
 • Število vsebin

  8
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu Kakarotto

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kakarotto

  Tenet

  No no, to pa ne bo držalo. Film je čisto preprost, tu te v to prepričuje sam Kristofov Nolan, ki je pač edini, ki lahko vse v tem filmu zastopi kot si je zamislil. Za preostal svet je pa tako, da si ga lahko interpretira kakor si želi in to je pač ok imo. In rekel bom bravo Nolan, končno "zf" film z jajci in ne povsem zabit za mainstream publiko. Zdaj je pa samo na posamezniku ali mu je ta jerk všeč ali ne in se ni treba preveč sekirat al ti je dober ali ne. Tudi Nolana za to gladko boli falus.
 2. Kakarotto

  Another Round

  Dober mi je bil Tenet, simpatičen Palm Springs. Recimo zelo OK mi je bil Gagarin, zanimiv Apples. In med temi mi je morda celokupno najboljši Another Round, ampak najbrž zaradi pristranskosti do Maddsa in Vinterberga. Vseeno, da je highlight nekomu to da Madds zapleše kot v mladih letih mora biti še bolj masturbator nanj kot jaz :-)
 3. Kakarotto

  Another Round

  Tako dobro filmsko leto, da se težko odločim.
 4. Kakarotto

  Another Round

  Razočaranje leta zame. Pričakoval sem mnogo več. Kljub temu med najboljšimi filmi leta.
 5. Kakarotto

  Star Trek

  Res slabo tole, nikamor ne vodi. Bom kar nehal gledati. Prvi del je bil še nekak ok, če bi gledal kako filler epizodo TNG kot samostojno samo te characterje zdej mislijo naprej vlečt... bljah.
 6. Boljši kot enka, sploh plot so neki na hitro zmetali skupaj pa je kar posrečen proti obuno slabem prvem delu. Par cringe momentov, kaj temu Giulianiju ni jasno, prav vidlo se je, da jo hoče pofukat, hahahah, kak slizavac. Ampak ja celokupno gledano res slab film in je pogojno vreden prvega ogleda in nikoli več. 4/10
 7. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Ta je še dobra in logična, ker Dumbale dela same bedarije in ne moreš ravno računati, da bo imel srečo pa se mu bo usralo nekaj ala asistenca ali gol iz odbitka. Veliko bolj nelogična in neposrečena menjava je bila Fati - Braithwaite.
×
×
 • Ustvari novo...