Skoči na vsebino

Kakarotto

Vesoljc
 • Število vsebin

  79
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

10 Jogurt

Več o članu Kakarotto

 • Butast stavek
  Kakalonec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Men je tudi ok za pogledat, samo vseeno ne doseže animeja niti približno. Se mi zdi, da ga niti ne poskuša. Ker kakorkoli obrneš Spika lahko samo narišeš takega kul jebivetrskega karakterja. To je kot bi nekdo Lupina igral. Ma ne gre, ker človek to takoj zbanalizira in zapretirava z obraznimi gibi. Statika narisanega tu daje čisto drugo dimenzijo. In pa skladnost z glasbo, ki je vedno velik selling pont Shinichira... tega igrana serija enostavno nima na nivoju. Je kot en homage Watanabeju in se niti ne trudi biti kaj več... ker to ne more biti. Pa kaj so vsaj do sedaj ko sem nekje na sedmem de
 2. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Individualna nagrada in ne ekipna. Ni bilo bolj od individualnih predstav enega igralca bolj odvisnih ekip lani kot sta to Argentina in Barca. Pravzaprav je tako vsako leto bilo zato je za nas navijače Barce Messi bil vsako leto balondor brez dileme. Pizdit se na to, da dobi neko individualno napravo je na nivoju OŠ, ko se s kolegom dajete, da tvoj oči prefuka njegovo mami. Fuck, res imate veliko od tega in so vsi argumenti, ki jih predstavite zelo objektivni. Kar tako naprej.
 3. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Dej mi razloži kaj točno je pa pri temu poslu profitirala Barca. Samo da se realno zavem, da je lahko kdo še bolj nesposoben kot Bartomeu in njegova ekipa. Nebi si mislil da je to ravno Agnelli z ekipo. To bi bilo rea super, če je res.
 4. Kakarotto

  Primera Division

  Itak, to je totalno fucked up. Tip je itak navajen sedeti leta in leta, bo pa še pol leta. Kaj pa je to zanj, je že utrjen tam zadi. Zato pa pravim, tle bo treba delati TopShop sales pitche klubom in jih prepričat, da ga nujno rabijo, pa še to ne bi prineslo uspeha, ker bi Dumbele kot Dumbele pač rekel ne in si šel po kebap čez cesto. Komaj pa čakam, da bodo leakani posnetki njegovega bivšega domovanja, ko bo zapustil Barcelono
 5. Kakarotto

  Primera Division

  Ja, wingerje/napad se bo rabilo, ampak jaz niti v sanjhah ne bi vče računal na Dumbaleja in pa nek divine intervention, da se bo vse z njim poklopilo.
 6. Kakarotto

  Primera Division

  In to že januarja naj ga spustijo, dokler se še kaj zanj dobi od Newcastla, ki bo kupoval vsak ološ da se obdržijo v premier ligi. Prav naši jim morajo poslati offer. 10 mio pa 10 mio, ker ob koncu sezone bo šel zastonj. Pri Dumbaleju se že dolgo ve da so 150 mio skurili za rahel dvig temperature ozračja in se je s tem treba sprijazniti ter iti naprej.
 7. Enako tu. Če ne moreš tega v susu pogledat je res bedno in izgubiš voljo za nadaljevanje ogleda.
 8. Bah, res ni Japanese duba. Vseeno prvi in drugi del presenetljivo ok. Za tiste ki smo anime (večkrat) gledali zna biti res popolnoma odveč da so to posneli, ker bolje ali enako dobro vsekakor ni, je pa vseeno neka privlačna sila, ki so jo ujeli z animeja. Pač Spike v živo ni to to, ker roko na srce tudi ne more biti, Jet in Faye takisto ne, čeprav sta manj moteča... A vseeno je za pogledat.
 9. Kakarotto

  The Last Duel

  Po opisu čist Rashomon, ja :-)
 10. Kakarotto

  Grozljivke

  Whoa, nekaj najbolj awesome kar sem zadnje čase videl preden sem sploh pogledal. Zakon plotline in to bom ziher pogledal. Hvala!
 11. Kakarotto

  Primera Division

  Ok, we're doomed. Že tako nisem imel dobrega filinga Čavijem, zdaj sem pa prepričan, da bo to fail. Je to konec kluba in dokončna kapitulacija celo?
×
×
 • Ustvari novo...