Skoči na vsebino

Kakarotto

Vesoljc
 • Število vsebin

  30
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

7 Jogurt

Več o članu Kakarotto

 • Butast stavek
  Kakalonec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kakarotto

  Primera Division

  Amen na tole zgoraj. Nikoli nismo govorili, da je slab igralec nogometne igre, ampak v Barci je popolnoma nuporaben. Sicer defenzivno eden najboljših v ekipi, a pripeljan za nekaj drugega in se zdi da je totalno out of time and space. No, da bo morda lažje, recimo, da je predober za Barco in naj nekdo fukne za njega 100 mio ali pa še doda ene 20 mio več kot je zanj fliknila Barca.
 2. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  @reder mislim, da bo Angleže kar lepo FA prizemljila. UEFA je pač omejena z evropskim pravom, FA pa napoveduje spremembe v tej smeri, da bodo res rigorozno lahko nastopili zoper take, ki bi njim ustanavljala konkurenčne evente. Brez Angležov pa SL nikoli ne bo mogla zaživeti.
 3. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Smešno je samo to, da so se pokesanci res takoj usrali. Kaj jim je Johnson natvezil se lahko vprašamo, ker UEFA nekih sankcij, ki bi pravno vzdržale očitno sploh nima. Je pa tudi jasno da so se ti trije veliko bolj v to zadevo angažirali in bili prepričani v pravilnost postopka, ostali so se pa želeli samo pač priključiti bandwagonu, da ne bi izviseli.
 4. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Vem da je nenavadno ampak tu se celo strinjam s tabo in je bilo to sarcasm, ki si ga morda spregledal.
 5. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Ma ja, proti stepback poli majstru nimaš kaj za reči. On je že GOAT, z vsakim odigranim letom dela samo večji prepad med ostalimi in nekom, ki mu bo morda čez 100 let poskušal to titulo vzeti. Come on
 6. Aja še to. Kdor ne vidi razlike v tem kar je lapal Trump in kaj je to kar je sedaj ukazal Biden mu ni pomoči. Tisti majmun je lapal o nečem za kar ni imel praktično nobene podlage, samo zato da bo marginaliziral vse skupaj, in sejal sovraštvo do nekega ljudstva, kibs tem nima nic... medtem pa se je odvijala uradna raziskava, ki bi naj pojasnila izvor. To kar je sedaj pa je druga situacija, izvor in preskok z živali ni niti približno dokazan po več mesecih raziskovanja, in sw gremo še vedno o najbolj možni razlagi za to, a je sedaj vendarle plausible se iti še v drugo smer, če se je tam zaletel
 7. Lol, pa vsi so še lepo napisali, da gre za teorijo zarote, ki ji dajo neko veljavo. Zarota je samo to morda, da se jo skriva, če je resnica, dokler se pa ne dokaže ali ovrže je pa praktično enako veljavna kot ta z naravnim preskokom z živali, kjer pa ne vedo tudi nič ampak predvidevajo da je tako. Oboje je torej povsem enako dokazano...ni.
 8. Kakarotto

  Pravkar pogledano

  Meni je bil The Gentlemen totalno boring in sem si prav rekel, da se je Ritchie povsem zaloopal, pa še zajebal je, ker je tako ocitnega južnjaskega americana not vtaknil, da mi res ni potegnilo, da je to witty angleški film. Pogledam še Wrath, a pričakujem ne veliko že od napovednika dalje.
 9. Ja, ni ne. Praktično edina sane izbira zdaj je Sony, vse ostalo je res samo za to, da si kontra :-).
 10. Hahaha, ja zdej bom šel vse konzole o wiija naprej predrkavat. Itak.
 11. Itak sem toliko zamudil da je še v PS+ Collection zadosti zadev za celo leto. Začel bom z God of War in Last Of Us, potem pa bomo videli kam me bo zaneslo Ja, res je blesav folk tle in to že od nekdaj. Pa funkcionalno nepismen tudi. Ja, zato imaš ti neko drugo a ne
 12. Prodal tudi jaz dušo hudi...Sonyu. Kar beden občutek a kaj imaš drugega sploh še na voljo za občasno zabijanje časa. Žalostno a vseskozi se je vedelo, da bo PlayStation vse ostale prej ali slej pokopal in zdaj imaš ali to ali pa Xboxa, ki ga je tudi nemogoče tu dobiti... če bi se mi ponudila hkratno oba, bi izbral Xboxa, tako pa evo mene na Sonyu.
 13. Kakarotto

  Naša mala greznica #9

  Ne, starejši postajate in imate za to manj časa oziroma so se malo prioritete najbrž spremenile :-). In tako je potem z vsakim letom, ki mine, manj zanimanja za to
 14. Kakarotto

  Pravkar pogledano

  Ja, to bi mogoče šlo...
 15. Kakarotto

  Pravkar pogledano

  To je glih point gledanja filmov. Pač moraš pogledat da si ustvariš mnenje. In za Bright sem bil tako meh kot za redkega:-). Pozabil da sem ga sploh gledal, šele imdb mi je pojasnil za kaj gre in ahaaaa, čisto bv film. Obrtniško sicer ok a totalno brez vezen :-)
×
×
 • Ustvari novo...