Skoči na vsebino

flipflop

Mafija
 • Število vsebin

  78
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

15 Tabornik

Več o članu flipflop

 • Stopnja
  je doniral jako. (Ko bi tudi drugi enako ...)

Nedavni obiski profila

182 ogledov profila
 1. flipflop

  Hribi

  Tkole ane, da boš vedu na kako pot se podajaš ... http://www.hribi.net/gora/grintovec/3/16
 2. flipflop

  Fotrov kotiček

  Pumpica za nos je drgač res kul. Carski filing, ko namesto da mulcu zgolj obrišeš nos, mu ga dejansko očistiš in je blagor videti otroka kako zadiha in ne da mu čez 1min že na polno vse curi ven. Pač res je praktična in uporabna zadeva - spucat nos na tak način pred spanjem je velik da, poleg ostalih omenjenih pozitivnih učinkov na premagovanje bolezni in zdravje. Čist primerna analogija bi bila, da otroku zvečer ne daš nekaj za zbijanje temperature ampak ga pač pustiš in se matraš z njim celo noč, ker je itak narava tako hotela. Drži pa da če otroku takšno sesanje ni odveč, da je treba biti bolj aktiven pri navajanju, da si ga sam konkretno spiha.
 3. flipflop

  Fotrov kotiček

  Ta je kr top tier https://www.braunhealthcare.com/uk_en/thermometers/ear/thermoscan-7 Skratka če neb bil default škrtica bi ravno za enega takšnega prihranil
 4. flipflop

  Fotrov kotiček

  Ta ima tri opcije (0-3,3-36,+36 mesecev). Uporabljali smo samo +36 in za 1x ni razočaral. Ne vem, mogoče res kdaj upali kakšno čudno meritev ampak kot praviš je ful hitr; 2s za meritev, 2s da lučka ugasne do nove meritve, v pol minute lagano opraviš 3 meritve. Men na misel več ne pade, da bi uporabil analognega.
 5. flipflop

  Fotrov kotiček

  braun thermoscan irt6520; ta dela tko kot mora, za uho, odstopanja pri zaporednih meritvah 0,1.
 6. flipflop

  COVID-19

  Koliko lockdownow pa lahko še naredimo, ker JJ je že nekaj časa nazaj povedu, da keša ni več?
 7. flipflop

  COVID-19

  Na covid bi se rado gledalo crno belo, v nekih absolutih, pa ne gre to. Prej al slej se bo treba sprijaznit, da lockdown ni dolgoročna rešitev, niti na horuk izdelana cepiva.
 8. flipflop

  COVID-19

  Again, What Were The Benefits Of Locking Down? https://www.zerohedge.com/political/again-what-were-benefits-locking-down Despite enormous pressure from Washington, eight states did not lock down or used a very light touch: South Dakota, North Dakota, South Carolina, Wyoming, Utah, Arkansas, Iowa, and Nebraska. After 100 days, we are in a position for some preliminary analysis of the performance of locked down states versus those that did not lock down. AIER has already published the evidence that lockdown states had higher rates of unemployment. The Sentinel, a nonprofit news source of the Kansas Policy Institute, confirms our research by reporting the following data: locked down states have overall a 13.2% unemployment rate, while open states have a 7.8% unemployment rate. But perhaps this better economic performance came at the expense of health? In terms of health, locked down states have nearly four times the death rate from COVID-19.
 9. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  Men se to načeloma ne da, pač če je kriza je fajn, drgač pa bolje delat na ogrevanju, prehab in dnevno mobilnosti. Tistih dodatnih 10-15min se kar splača in the long run ;) : )
 10. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  https://en.wikipedia.org/wiki/Iliotibial_band_syndrome Related? Če drugega ne imo na zanimiv in razumljiv način obrazloži.
 11. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  Ja, pogosto so stvari povezane na presenetljiv način. Kdor je kdaj konkretno valjčkal noge ali z žogico masiral hrbtni del okrog ramen, ta ve da pravilen pritisk lahko sproži neke vrsto povezano zategnitev na čisto drugem koncu telesa. Prav zabavno na svoj način.
 12. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2953297/ Results Strength of the gluteus medius and maximus muscles were significantly less in the extremities of patients experiencing knee pain than the extremity without knee pain. Probaj 2x -4x tedensko po treningu ali na rest day delat lateral band walks + side lying hip abduction for glute medius activation.
 13. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  Nova pridobitev: kettlebell da dodam k obstoječim in razširim nabor vaj, ter nov set ročk in uteži, da mi jih ne bo potrebno pretikat gor in dol 🙂.
 14. flipflop

  Fotrov kotiček

  Mah kje, hišna opravila so del obveznosti. Probam vzpostavit notranji aparat, da smo družina, živimo skupaj in kot takšna celica si pomagamo. Začel smo pa tako, da ko sta se učila osnovnih opravil kot pospravljanje svoje sobe, da smo to počeli skupaj (torej otrok s staršem) in ne da s prstom kažeš in ukazuješ kako in kaj. Za enkrat deluje, kar pomen, da mi ni treba ukazovat, če rabim mal pomoči ne vem npr. pri zlaganju posode iz pomivalnega stroja ipd. Lepo rečem dej a mi mal pomagaš, da bom hitreje in je skoraj vedno spontan pritrditven odziv. Ne delam pa tega, če vidim, da sta ravno sredi neke njima ljube aktivnosti in tudi ne težim zgolj iz principa, če mi rečeta ne. Pridejo trenutki, ko je treba mal zaropotat, recimo če se vala po sedežni in ne ve kaj bi sam sabo, potem zatežim če me negira, ampak to je redko.
 15. flipflop

  Hribi

  Za navadn hrib mam ponavad sam vodo sabo, kar se hrane pijače tiče. Recimo za Kamniško sedlo ne jem nič, imam pa rezervo seboj. Če je celodnevna tura užijem kaj malega (orehi, proteinska ploščica). Ponavadi jem obilno v dolini ali ko pridem domov. Sem pa lowcarb zaradi česar ‘padca cukra’ načeloma ne občutim.
×
×
 • Ustvari novo...