Skoči na vsebino

samo_hren

Rumeni jak
 • Število vsebin

  56
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

30 Jogurt

Več o članu samo_hren

 • Stopnja
  Medtem ko ostali ližejo krape, on liže bobra.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 338 vohunjenj
 1. Dobim error "Couldn’t sync your save data due to a conflict". Zgleda, da ni zelo redka stvar. Izberem kam se mi bo syncalo, poženem igro in imam zgubljenih za okoli 15 ur progressa. Thanks.
 2. A je znan kak cutoff za prednaročila v Harvey Normanu? V smislu do katerega datuma prednaročila smo potencialno safe, da prejmemo še letos?
 3. samo_hren

  [multi] DOOM

  Sem začel igrati base špil in sem malce razdvojen. Predvsem se mi zdi brutalno jasno, da to ni špil za konzole. Tempo in preciznost prav kličeta po miški, tako da ne uživam preveč, ker preprosto ne dohajam tega, kar igra pričakuje od mene. Nova, campy estetika mi je sicer zelo kul, samo vrže ven večji del vzdušja in kohezivnost prvega špila.
 4. Če prav razumem, ni za pričakovati nobene fizične deluxe ali collectors verzije?
 5. Ima igra v trenutni obliki neke vrste zgodbovni konec, nekaj, kar bi se smatralo za zadnji quest v main storyline? Če ja, je ta finiš relativno dostopen brez nekega hudega grinda?
 6. Meni se je zdelo super, da je vsaka izbira odraz obeh nasprotujočih si filozofij, ki sta se prepletali tekom celotne igre. Odlično je tudi, da po vsem storjenem in izrečenem niti približno ni jasno, katera pot je bila pravilna, saj imata obe mojstrsko uravnotežene argumente za eno in drugo stran.
 7. Moram reči, da ima ta špil enega najboljših zaključkov, kar sem jih doživel to generacijo, oziroma mogoče kar enega najboljši zaključkov pika. Elegantno in estetsko, vse zgodbovne, tematske in celo igralske niti se čudovito spletejo v pristno emocionalni vrhunec, ki je še dodatno podprt z igralčevo izbiro. Kakor je večina igrinega writinga skrajno povprečnega, je tale payoff resnično impresiven. Good stuff.
 8. En od mojih najljubših komadov lanskega leta, live verzija mi pa samo še toliko bolj raztura. V bistvu priporočam celo plato.
 9. Nova plata od Pineapple Thief mi ni overall noben presežek, je pa bobananje Gavina Harrisona eno njegovih najboljših doslej in je že zaradi tega vredna poslušanja.
 10. samo_hren

  Tenet

  5 % folka se pretvarja, da razume Obožujem Nolana in tudi ta film ima veliko zanimivih elementov, samo bodimo fer. Tole je inkoherentna katastrofa. Film je brez pomisleka, legitimno slabši od Justice League in podobnih šar :D.
×
×
 • Ustvari novo...