Skoči na vsebino

Schmts

Rumeni jak
 • Število vsebin

  28
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

23 Jogurt

Več o članu Schmts

 • Butast stavek
  Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, leži ribnik Brbotalnik.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Schmts

  Ugani igro

  Tale stric v drugi vrsti zgleda, kot Guybrush(+ Larry + dečwa iz Tentacla + Simon + Sam v obliki človeka)in glede na to, da ma spet bradico, bi reku da gre za Return of Monkey Island?
 2. Schmts

  Ugani igro

  To si pa prav en core memory men odprl, k se spomnim, da sem res do onemoglosti špilu demo iz verjetno kakga PC&Mediji CDja in se danes nisem ustavil, dokler ga nisem našu. Gre pa za Shellshock! Jaz pa nadaljujem z naslednjim špilom, da vidmo če se kdo spomne.
 3. Schmts

  Ugani igro

  Da ne stagnira tema dajem nov entry, @MorskaGlista feel free d dodaš še en entry za double feature. Jst se spomnim, da sem Bermudo do onemoglosti prešpilal iz demo diska, res je imel hud vibe + boobage v introtu. Tistih par prvih puzelj je blo kar posrečenih in leta kasneje sem bil kar razočaran, ko sem igral celo verzijo, da gre bolj za "cinematic platformer" a la, speak fo the devil, Heart of Darkness, kot pa za puzletino, kot je nakazovalo prvih nekaj screenov.
 4. Schmts

  DEMO CD-jke

  Ok, tu ne gre ravno za demo CD, ampak a se morda kdo spomni tega?
 5. Schmts

  Ugani igro

  Allright! Me zanima, če se kdo spomne tega. Edit: @DaCapo *tips hat* Pejmo naprej!
 6. Schmts

  Ugani igro

  Operation Body Count On a similar note, špil k sem najprej mislil, da je tistole zgoraj:
 7. Schmts

  FlixBus

  Kar precej sem se vozil s Flixbusom in moje izkušnje so bile res mixed bag. Od skretov napolnjenih do roba, do totalno proper izkušenj z vsemi obljubljenimi bombončki v obliki wifija, delujočih USB in 220V vtičev. Če ma firma zunanje izvajalce, verjetno kontrola precej trpi. Na konc dneva je zlo loterija.
 8. Schmts

  Pravkar pogledano

  Men(2022) - Res lepi posnetki britanskega podeželja, ki se sprevržejo v ne-koheziven horror in "ASK ME WHAT IT MEANS" simbolizem z izjemo enga kul elementa praktičnih posebnih efektov. Tud če neb/10
 9. Schmts

  Pravkar pogledano

  The Matrix Resurrections. Ne tok velik kup dreka, kot sem mislu, da bo. Bolš sequel 2jki in 3jki, kot sta bla 2 in 3 originalu, ki bi itak mogu ostat sam.
 10. Schmts

  Tek

  Garmin Vivoactive 4. Po več kt 15 letih teka se mi je izpolnila dolgoletna želja, da lahko hodim tečt samo s slušalkam in uro.
 11. Meni sta bla res kul Doom: The Golden Souls in The Golden Souls 2. Marbit lih ne kar bi prčakoval od doom moda, ampak so leveli res hudo narejeni + nova orožja in mario-like featuri. https://www.youtube.com/watch?v=KuB89FTcpps
 12. Schmts

  Pravkar pogledano

  Pogledal Darkman (1990) od Sam Raimija. Ob uspehu frišnega Batman(1989) filma, se je še Sam Raimi odloču posnet stripovski film. Moram rečt, da že nekaj časa nisem videl tako entertaining filma. Vse zgrešene reakcije, neizkoriščene oz. fantastično zanič izkoriščene priložnosti. Film se ne mora odločit, če se bo jemal resno ali ne. Večino filma se dogaja podnevi(?), mlad Liam Neeson je precej entertaining, Bruce Campbell cameo. Ne moram bolj priporočat, res. <3
×
×
 • Ustvari novo...