Skoči na vsebino

Schmts

Rumeni jak
 • Število vsebin

  12
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

11 Jogurt

Več o članu Schmts

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. V vsakem primeru lahko še vedno vprašaš na namenskem subredditu.
 2. Schmts

  Skodelica kave

  Kar nekaj let nazaj sem iskal nek mali projektek, ki bi ga lahko naredu za sprejemni izpit na IAM(Inštitut in akademija za multimedije). In ker si rad ustvarjam probleme, sem se odloču nardit animacijo na temo črtice Ivana Cankarja. Kar se je začel kot fleten mini projektek, se je potem raztegnilo na debelih 60h dela, ampak sem še zmer kar zadovoljen z vsem skupaj. Zadevo sem naredu v RPG makerVX, profile characterjev pa mi je takrat na faking miško zrisala kolegica in absolutna legenda Maja Tušar.
 3. Schmts

  Podcasti

  Mel sem eno obdobje, ko sem popolnoma prenehal poslušat muziko in so me po bobničih božal izključno podcasti. Precej omiljenih podcastov je blo že omenjenih, na pamet mi pa padejo tudi: You Are not So Smart - Amaterski psiholog David McRaney se ukvara s temami samozablod, novih konceptov in zadnje čase o spreminjanju mnenj skupaj s strokovnjaki področij na katere se epizode nanašajo The Always Sunny Podcast - Rob Charlie in Glen gredo čez epizode od 1. sezone Sunnyja naprej. Glede na to, da so njihovi characterji v seriji hightened verzije njih, mal spominja na ser
 4. Schmts

  Pravkar pogledano

  Bloodshot (2020), carska butasta Vindizelčina. Noben presežek at all, sm je bil pa kul popkorn.
 5. Kr fleten film, ki pa mu proti koncu imo mal zmanjka. Pa tud končni komad je bl *raspberry*.
×
×
 • Ustvari novo...