Skoči na vsebino

maree

Rumeni jak
 • Število vsebin

  72
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

34 Jogurt

Več o članu maree

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. maree

  COVID-19

  Mislim, da ljudje starostnih skupin in pridruženih bolezni, ki v največji meri potrebujejo zdravljenje pri covidu, ne potujejo ne vem koliko po svetu. Glede polne riti in tujega kurca pa, sem v zadnjih letih kar nekaj pregledov opravil samoplačniško, da so se zadeve, glede mojih zdravstvenih težav, vsaj malo premaknile, ker je drugače za vsako pizdarijo najmanjša čakalna doba 2-3mesece. A ni drugače pri zobozdravniku plačljivo skoraj vse kar ni ravno amalgamska plomba? Polna rit in tuji kurac res.
 2. maree

  COVID-19

  Sem že enkrat v tej temi pisal, edino obvezno cepljenje za določena območja je cepljenje proti rumeni mrzlici. Citiram z NIJZ "Pri hudi obliki se pojavijo zlatenica, krvavitve in okvara ledvic. Hud potek bolezni se razvije pri 10 do 20 % bolnikov. Zaradi odpovedi jeter ali ledvic umre kar 50 % bolnikov in sicer 7. do 9. dan bolezni." Ne se delat da je to kakorkoli primerljivo s covidom.
 3. maree

  Rog pada

  Sej, a ni bolj moralno s prisilo ven vržt 10 ljudi, kot pa poleti nabit s pendreki in solzicem 100 ljudi, da se spokajo ven?
 4. Kako se bo šele staršem, ko bodo v šolah fantje njihove hčerke v ženskih športih razvaljival
 5. A mislite da se bo povprečnemu američanu še kolcalo po nekomu kot je Trump čez par let?
 6. maree

  Rog pada

  https://www.rtvslo.si/slovenija/mol-stran-od-avtonomne-tovarne-rog-policisti-uporabili-solzivec/549924?fbclid=IwAR317If-eN6qFZNytlQAdkH-kUe2QfrOh9SSFiFz5PQF6gnkV0mDf5l7hl4 "Solidarnost z Rogom so že v četrtek izrazili v AKC-ju Metelkova mesto. Mestna občina Ljubljana (MOL) se "oklepa logično nesmiselnega termina 'zasebna lastnina', ki koristi le finančni in politični eliti", so zapisali. Prostori Avtonomne tovarne Rog "ne morejo in ne smejo biti označeni kot zasebna lastnina, saj so v lasti MOL-a, se pravi v lasti vseh meščanov, in so javno dobro".
 7. maree

  COVID-19

  A niso nekateri v tej temi govoril da 14dni, če 14 še ni, pol pa 21 al nekaj takega? Tko da jutri bo pizdarija zaradi novega leta, brace yourself.
 8. maree

  Protivladni protesti

  A misliš ti tega "If fascism ever comes to America, it will come in the name of liberalism"?
 9. maree

  COVID-19

  Js mislm da je trik v tem, da nismo še dostkrat po ključnih 14 dni dal čez. Še malo počakmo, slej ko prej bodo zadeve po 14 dneh začele delovat!
 10. maree

  COVID-19

  Množično covid grobišče. Točno številka nam zaradi ogromnega števila mrtvih ni znana
 11. maree

  COVID-19

  @Waslich a misliš da bi nas JJ omejitev gibanja 50m od doma lahko rešila pred še hujšimi posledicami novega korona virusa?
 12. maree

  COVID-19

  Kaj je pa z @bleachedagnus izračuni narobe, da ni tega izrazitega odstopa?
 13. maree

  COVID-19

  Dej moron nehaj obračat statistiko v svoj prid no, preden uvedejo davek na debile!
×
×
 • Ustvari novo...