Skoči na vsebino

Morski

Aluminat
 • Število vsebin

  397
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

985 Jezus

Več o članu Morski

 • Butast stavek
  Cunnilingus versuchs mal bei der Schwester von Winnetou.
 • Skotilni dan 02. 07. 1982

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 008 vohunjenj
 1. Morski

  Naša mala greznica #9

  Ma itak je bilo jasno da ko je messi dobil uno tretjerazredno Copo da bodo tole uporabili kot argument za zlato žogo beden izbor letos hands down
 2. a je ta Neon barva kaj distracting med igranjem - je kaj moteče ker je več barv devicea? Sem vidu da majo sedaj za bele še krajšo čakalno dobo.
 3. a ma tesla v preimum verziji notranjosti 3ke (LR/Performance) res tako insane dobro ozvočenje da se večina drugih skrije v kot? Ful folka to noro hvali.
 4. Kul. Ej a modeli dejansko mislijo poslati dva paketa? Najprej metroid. In čez kaka dva tedna še konzolo? Malo bedno bo gledat uno škatlico od igrice na polici sem mislil ko je konzola + igra da bo to skupaj z enim sam se mi zdi kot da bi blo poslano dvakrat.
 5. Če se kaj zamakne in se mi ne bo dalo čakat lahko skenslam naročilo in mi dajo nazaj na kreditno sredstva?
 6. Opa switch oled 310 na francoskem amazonu. Red/blue varianta, bela pride šele 2022 z metroidom 355
 7. Morski

  NBA tema

  Lebron se bo moral sprijaznit, da so ga ujela leta.
 8. Morski

  DO YOU EVEN LIFT

  Zanč sem bil na fitnesi. Im weak 3 serije po 10 mi ni uspelo nardit z 12kg ročkami (preprost dvig ročke). Izgleda moram štartat z 10 neki časa.
 9. Zanimivo, jaz sem naravnost užival v Max Payne 3. En boljših singleplayerjev iz 2010s
 10. Morski

  Primera Division

  Model je pod pogodbo. Zabiti tule so samo katalonci
 11. ma lej sedaj imam v glavi ceno 330eur s poštnino. nad to ne grem
 12. nova cena amazon FR 320 -> 350
 13. mah bom mal spremlaj FR site če se kak pojavi. teoretično že zato ker bi ga po scalperski ceni lahko prodal pred prazniki je škoda
 14. modeli so mi skenslali order za switch oled.danes je bil zadnji dan da uredim kreditno kartico enkrat do večera. Tako da sem si danes vzel/rezervial čas (ker sem vedel da bo trajalo) za to jebanje s kreditnimi (od moje matične kreditne ne vem pina tko da ne morem plačati nič online ker nimam une spletnega appa). za svojo bančno kartico ne vem unga spletnega pina ki je po novem.s to nisem mogu plačat. potem imam coinbase card in Curve ki je povezan na coinbase. Danes sem se jebal ene 2 uri da sem spravil xlmje iz enga accounta na drugega, potem še povezat ta account na card. pač ene 3
 15. Morski

  DUNE (2020)

  Jaz sem si ga še v drugo ogledal. Sicer bolj po sili razmer. Zadeva je gladko 8/10 material. V zadnji tretjini sicer malo izgubi tako da sem malo že shitpoastal. Drugi del zagotovo ni vprašanje.
×
×
 • Ustvari novo...