Skoči na vsebino

Morski

Aluminat
 • Število vsebin

  307
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

399 Fant od fare

Več o članu Morski

 • Butast stavek
  Cunnilingus versuchs mal bei der Schwester von Winnetou.
 • Skotilni dan 02. 07. 1982

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 807 vohunjenj
 1. To je dejansko velik plus, če nisi ravno peški do šihta. Ker potem daš 50eur + mesečno za parking. Če je sploh na voljo.
 2. 2500 - 3000 bruto je glavnina programerjev z nekaj let izkušenj. In ne, ni samoumevno, da imaš kot senior 2k neto + bonitete. Enim je nerodno vprašat za povišico, drugi se ne upajo ... je človeški faktor tule. Imaš dosti dev-ov ki naredijo ogromno ampak nimajo te vrste žilice in so podplačani Dober senior naredi večkratnik dela juniorja. Plača je višja morda za 50%. Zato vsi iščejo seniorje
 3. Jaz sem noro veliko preigral GP1 in precej manj GP2 (ena redkih iger, ki sem jo prednaročil - žal je igra potrebovala svinjsko močan PC). GP1 je en lepših spominov PC gaminga.
 4. Morski

  [multi] DOOM

  Sem začel malo obračati Doom Eternal. Sicer akcija ok ampak se mi zdi, da me je prejšnji del bolj privlačil. Vse deluje hitreje tule + tisti pajki na začetku so annoying as fuck. Igram na easy. Ampak sem igral slabo uro šele.
 5. Sicer me ta japonska mitologija ni ravno povlekla, ko je prišel špil ven, vendar sem se po Zarafovemu streamu odločil, da tudi jaz poskusim Sekirota. Igralna agilnost lika je še nivo nad Bloodborne. Res je zakon vihteti samurajski meč. Tudi raznorazne zadevščine, kot so big black cock in tisti palček s klobukom pod mostom pridodajo. Igram z japonskim audiom in podnapisi. Ampak mislim, da bo z vzdušjem težko konkuriral Bloodbornu, kot tudi z epskimi prizorišči. Toliko po sladkih dveh urah. lp
 6. Morski

  NBA tema

  Skoraj že v Dallasu...
 7. Men bo kar pašalo preigrat en fps. Čeprav sem še pri Titanfall 2 ostal
 8. lahko se ti pa Father Gascoigne nekam zatakne in ne more več nikamor. Tako kot se je meni. Brez tega bi ga res teško premagal1.
 9. Kok je to grda konzola. Tale s cedejko asimetrična. fuj. Upam da slim malo popeavi design
 10. Morda so pobasali konzole insiderji Čez en mesec bo teh konzol ko dreka in listja. Lp
×
×
 • Ustvari novo...