Skoči na vsebino

Douchebag

Rumeni jak
 • Število vsebin

  245
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

46 Jogurt

Več o članu Douchebag

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. pizda, sej to se mi je zdel, sam sem šel 2x okol, in če baterije ni notr ni stikam. Troubleshootam dlje..
 2. Ja, ko baterija ni priključena ni stika. Baterija je pa v IP66 škatlici, tako da ne bi smelo biti problemov. Edino kar sem opazil, pa potem nisem več čekiral, da se mi je ful segrela ob prvi uporabi. Mogoče ker imam nek kitajski konektor za 9v? Bom mogoče fuknu dnar za un fenci snail fence, namest diy, če mi bo kurla baterije..
 3. Men pa pastirček deluje ok, res pa da mam manjše polže (čeprav jih je ful). Mi pa zarad enga razloga baterijo ful hitro prazni, tako da to ni vzdržno. Mam 2 špuri, povezani potem na baterijo, dotika se nikjer, baterija se prazni. 1 polž je notr prišel, pa skor umoril 4 sadike (ki niso bile tud tako majhne). Dobro da sem ga opazil. Mi je pa nekaj napadl plezalko vrtnico, velik listov je čisto zgriženih. A to so kakšne uške, kaj bi lahko pošprical?
 4. fočk, če bo tole kej šibalo
 5. Douchebag

  LOK

  Svaka ti čast
 6. Douchebag

  LOK

  https://youtu.be/Jk2sA7nVtsA
 7. I raise you a fractal pop sem kupu lansko leto, zadovoljen (nisem zahteven uporabnik)
 8. Jaz sem A1 router pospravil v omaro in direkt priklopil na moj Asus. Nastavitve sem našel nekje na slotechu, torej je trajalo manj kot 5min.
 9. Douchebag

  LEGO

  men najbrž ne uide nakup, mogoče pa počakam na akcijo
 10. Douchebag

  LEGO

  nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, moja denarnica
 11. Legenda, thx. Res se nisem znajdu med vsemi opcijamo, cist prevec jih je
 12. summoning @doz Mal gledam za čistila, pa sem si ogledal par yt in bi si rad omislil sledeče: Zunanjost: pena tar & insect removal šampon black trim detailer quick detailer ceramic wax Notranjost: all purpose cleaner za večino ledr nega (spodaj predlogi iz teme) https://www.operi-avto.si/usnjene-povrsine/436-cistilo-za-usnje-chimigal-dfl-08-750ml.html Chemical Guys Leather Conditioner 473ml - operi-avto.si za zadnja dva ne vem, če se izključujeta. Ideja je, da čiščenje avta vzame max 1h, preferiram manj. Kärcher ist nich problem. Na trgu je absolutno prevec zadev, da bi vedel katere firme se splača. Gyeon, Chemical guys, itd., vse mi je isto. Lahko daš en definitive guide kaj je ok? Kaj se manj splača, kaj manjka spisku (npr. gline nisem dodal, je sploh smiselno, če se ne polira?). Mogoče lahko to rata definitive guide nam, ki se ne da toliko študirat. Hvala!
 13. Leasing si zračunaj na netu, je milijon online kalkulatorjev, npr. Loan Calculator Včasih se je splačalo vzeti lizing na kratko obdobje (1 leto), z visokim obrokom, in potem res prideš na nižjo ceno. Če pa imaš v mislih 5 let, potem si že zgubil Kar se tiče AMZSja, jaz sem pred kratkim peljal na uradni mazda servis, kjer so naredili zelo zelo dober pregled za 30eur. Povprašaj še pri tvojem uradnem servisu. Ne glej pa tistih cenenih servisov, preglednih točk mora bit 60+ (npr gume, bremze, ...)
 14. Kakšen fail, ampak si dobro uganil. Ja z notranjske, pogledam Pelka.
 15. Dragi rumenjaki, iščem kak fini servis za mojo mazdo (načeloma samo za frizerke). Kaj priporočate? Ni treba da je pooblaščen.
×
×
 • Ustvari novo...