Skoči na vsebino

Douchebag

Rumeni jak
  • Število vsebin

    252
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

47 Jogurt

Več o članu Douchebag

  • Butast stavek
    je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Mel sem basic HUD na Hyundai Kona, mi je bil vsec in uporaben. Skrbi me kaj pri dnevni svetlobi, pa kaj bi se zgodilo, če bi bilo (pre)več podatkov
  2. Ni tako natančna, je pa prekleto ornk natančna. Fakin noro kaj jim je uspelo.
  3. Douchebag

    Gume

    Čas je za gume. Nagibam se k Hankooku ali pa Kleber. Morda kakšna izkušnja kaj je boljše?
  4. artemis pa kar nimajo, škoda. Čakam ugodno ponudbo
  5. Oboje lahko uporabljaš, mislim da je grafa bolj dedicated. Definitivno potem se splača bolj novi i7. Pa preverit ali je ta grafa/proc podpira dekodiranje, ker vse jo ne.
  6. Pri 4k moraš pazit, ker če ni v pravem formatu, ti bo plex transcode-al, in če nimaš dost močnga proca / grafe, bo kar negledljivo. Drugače predlagam windows server 2022, vse gor rukneš kot service ne docker, in si olajšaš življenje. Linux je kul za zanesnjake, preko windows serverja boš pa sam zrihtal znotraj 1h.
  7. Naj bi manjkali določeni gimble deli, ampak vseeno zelo proper izboljšava
  8. pizda, sej to se mi je zdel, sam sem šel 2x okol, in če baterije ni notr ni stikam. Troubleshootam dlje..
  9. Ja, ko baterija ni priključena ni stika. Baterija je pa v IP66 škatlici, tako da ne bi smelo biti problemov. Edino kar sem opazil, pa potem nisem več čekiral, da se mi je ful segrela ob prvi uporabi. Mogoče ker imam nek kitajski konektor za 9v? Bom mogoče fuknu dnar za un fenci snail fence, namest diy, če mi bo kurla baterije..
  10. Men pa pastirček deluje ok, res pa da mam manjše polže (čeprav jih je ful). Mi pa zarad enga razloga baterijo ful hitro prazni, tako da to ni vzdržno. Mam 2 špuri, povezani potem na baterijo, dotika se nikjer, baterija se prazni. 1 polž je notr prišel, pa skor umoril 4 sadike (ki niso bile tud tako majhne). Dobro da sem ga opazil. Mi je pa nekaj napadl plezalko vrtnico, velik listov je čisto zgriženih. A to so kakšne uške, kaj bi lahko pošprical?
  11. fočk, če bo tole kej šibalo
  12. Douchebag

    LOK

    Svaka ti čast
  13. Douchebag

    LOK

    https://youtu.be/Jk2sA7nVtsA
  14. I raise you a fractal pop sem kupu lansko leto, zadovoljen (nisem zahteven uporabnik)
  15. Jaz sem A1 router pospravil v omaro in direkt priklopil na moj Asus. Nastavitve sem našel nekje na slotechu, torej je trajalo manj kot 5min.
×
×
  • Ustvari novo...