Skoči na vsebino

Douchebag

Rumeni jak
 • Število vsebin

  157
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

23 Jogurt

Več o članu Douchebag

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pocas bom upgradu komp po 8h letih, kaj pravte: Zen 4, Raptor Lake ali i5-12600K?
 2. Douchebag

  Vrtičkarji

  Jst sm pa kapljicno danes uredil, sicer imam mini gredo, tako da ni bilo prenaporno. Je zvezano kar na vodovod, ki se avtomatsko odpre ob 4h ponoci. Kar moram se urediti je pametne ventile, ampak se mi sedaj se ne da. Sem se pa letos veliko naucil, imel sem par zacimb, korenje, redkvice, por, cili, paradiznik. Dovolj za prvo sezono. Polzi so mi pa pojedli vso solato do zemlje, tako da dokler ne zrihtam zascite, bo greda brez takih delikates.
 3. Douchebag

  Vrtičkarji

  Oj Berg, blast from the past, ampak a mi lahko svetujes katero zico proti tem vsejedem uporabljas? Baker, pocinkano jeklo, kaj tretjega?
 4. sem jo 2 mesca nazaj kupu, sicer po redni ceni. Meni je huda, sem pa space nut.
 5. Cestitke se mi zdi pa majhna cena za tako veliko stvari!
 6. 7 min cez polnoc ze ni bilo vec. Pocakam ce bo kak stock renew drgac pa bp pocakam kako drugo akcijo.
 7. nvm, sm nasel Sam to mors bit najbrz hiter ko bober da dobis
 8. a to pomeni da morm bit danes ob 00 rdy? Kok EUR je threshold?
 9. Kdaj bo kak bonus za nakup cez xy EUR? Mogoce bom spustil en 180-280 nakup, pa da mi Lego se kaj manjsega senka.
 10. Douchebag

  Samsvoj mojster

  Ola znalci, prosil bi za nasvet kaj bi lahko dal na nadstresek da se ne bi odsevalo gor v zgornje nadstropje. Torej nadstresek je steklen in bi rad nekaj poveznu cez v teh vrocih mesecih da ne bi sonce prbijal cez zgornje okno. Neke folije ne pomagajo, vsaj ne tiste ki sem jih nasel. Sem imel se idejo neko fino mrezo dodat (antialergen 'komarnik') pa je tok fin da se kar od njega odseva. Zdej sem mel v mislih jadro sam ne vem a se od tega odseva al ne. Ce ma kdo kako idejo, kater (lahek) material je neodseven, prosim predloge! Hvala.
 11. Douchebag

  Vrtičkarji

  Thx za izcrpen odgovor, Berg. Pol treba sam sledit nosu morm sicer 'odprt' kompostnik se preko zene spravt, to je mogoce se mal vecji izziv
 12. Douchebag

  Vrtičkarji

  Fak, legenda Berghaus Nimam neki velik placa, tko da morm potem premislt kako naredit tak mini kompostek kot ga omenjas. Torej tistih za 30eur iz bauhausa torej ne.
 13. Douchebag

  Vrtičkarji

  @berghaus sem mislu postavt en bauhaus skatlo za kompost, pa notr metat travo, kuhinjske odpadke, pa liste, pa vidim po youtube-u, da to ni tako simpl. Naceloma neke hude potrebe po svezi zemlji nimam, ker imam malo gredo, ampak kako bi priporocal najbl simpl kompostiranje? Skrbi me da nabavm to skatlo, pol bo pa sam nek cudn poc notr ratu
×
×
 • Ustvari novo...