Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  923
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

75 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  je fasal hemeroide. Zdaj mu plapolajo v vetru.

Nedavni obiski profila

148 ogledov profila
 1. Grem probat končat TLOU2, da potem grem še to sprobat
 2. Škoda, da bom primoran kupit slabšo konzolo konec leta Bom pa imel Xbox v srcu
 3. Samo mam res filing, da nam večini iz dneva v dan bolj raste k srcu. Do izida ga komot vsi vzljubimo. Če pa dajo še par zanimivih infotov pa smo itak prodani.
 4. Kaj pa, če vsi povprek začnemo kovati Xbox v nebo? Enako kot je enkrat rekel za igre, da so mu dosti boljše, če jih kdo dissa... In potem ravno obratno. Mogoče se mu Xbox zagabi, če bi ga vsi hvalili.
 5. Jaz bom igral osnovno preko game passa. Ne verjamem, da bom kaj več nabavljal za potešiti željo po letenju A je Covid-19 situacija in odpovedi letov in podobno tudi vključeno v igro?
 6. Pizda! Sram me je priznat! Desperados 3 sem obrnil brez večjih težav, Shadow Tactics pa je dosti, dosti bolj zafukan. Všeč sta mi oba, ampak me pri Desperados 3 ni nikoli bolela glava že na začetku, saj se mi zdi, da si pač šel počasi in se je pot odvijala. Tukaj pa že na začetku, ko odpre mapo... šok in glavobol, ko gledam kje bi začel in kam bi šel. Sram pa me je, ker sem skoraj 2 uri buljil zadnjo misijo in mi ni uspelo ubiti več kot ene 5 al 6 nasprotnikov na začetku. Pol pa se vsi prekrivajo, po 3 al 4 se vidijo... od tega 2 samuraja na začetku, ki jima nič ne moreš. Pa sem šel pogledat Youtube video, ki pa je potem res izi in pa v bistvu tudi fast run hkrati. Ker me že malo glava boli bom dal na stran kak dan, potem pa bom še enkrat sprobal zadnjo misijo na svoj, nek drug način. Čeprav res ne vem kako se lotiti tistih prvih straw manov in samurajev, ki se vsi med sabo gledajo in sploh ni neke poti okrog.
 7. To je še en precejšnji minus za mene, da tvojega kompanjona sploh ne vidijo. Dosti krat je bil v počepu nekje na napačni strani mize, odkrit sovragu, on pa ga ne vidi. Jaz se malo premaknem v kritju, pa je takoj nevarnost.
 8. Večino grem na stealth res je. Ampak si niti ne predstavljam v gužvi narediti tako situacijo, ker ko je alarm in se ne letiš nekam skrit, te kar od nekje iz pm pokajo al z lokom al orožjem. Da bi take kombote delal in nič fasal, pa da se celo lepo nastavijo za ubit, sam pač nisem doživel.
 9. Če ti je dejansko kdaj v igri uspelo izpeljati kaj takega, potem samo kapo dol. In tisti v zadnjem delu (kot pravi Pimp), ko mu kolješ kolegico in ti obrne hrbet pa te išče nekje kontra... višek AI-ja
 10. Ne moreš vsega rešiti na daljavo. Misije so, da moraš iz štaba ukrast neke pomembne papirje ipd... Lahko praktično vse ubiješ na stealth, ampak ne boš mogel narediti misij brez, da bi bil fizično prisoten na kraju in pobral neke zadeve ipd.
 11. Izraz GoT je mene tudi čist vedno spominjal na Game of Thrones Vedno, ko ga na hitro preberem moram razmisliti o čem že gre...
 12. Tudi sam sem se sprva zmedel in mislil, da v temi TLOU omenjamo GoT. Kasnje pa res pač še odgovoril. Komot kdo prestavi teh par postov v TLOU kamor spadajo. Je pa res, da je debata nastala na podlagi GoT in primerjave ter želja glede gameplaya v prihajajoči igri.
 13. Uff... danes pa ga menda ne bo. Bližaja pa se trenutek resnice en dan.
 14. Ma večina špilov, ki se jih lotim končam. Pa ima mi carske trenutke, ki mi potem po kaki uri pa pol žal presedejo. Predolga mi je za ta žanr iger. In zgleda se res ne vživim prav, da bi lahko užival v cut scenes. Tako, da je meni tudi TLOU1>TLOU2. Ima pa dvojka določene zadeve res izpiljene in mi na koncu ni žal nič, da sem kupil day 1 in preigral. Pač s počasnejšim tempom kot sem vajen drugače igram.
 15. Saj sem Mislim, da mi je ravno, ko sem sejval prekvčeraj napisalo day 2 (po tisti Abby sex cut sceni) in 26ur in nekaj v sejvu piše. Ja, počakajmo na GoT, saj bo kmalu. Držim pesti, da ne razočara, ker pol bo kar suša do konca jeseni/zime.
×
×
 • Ustvari novo...