Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  913
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

75 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  mini ritka, dirkalne nogce

Nedavni obiski profila

141 ogledov profila
 1. Izraz GoT je mene tudi čist vedno spominjal na Game of Thrones Vedno, ko ga na hitro preberem moram razmisliti o čem že gre...
 2. Tudi sam sem se sprva zmedel in mislil, da v temi TLOU omenjamo GoT. Kasnje pa res pač še odgovoril. Komot kdo prestavi teh par postov v TLOU kamor spadajo. Je pa res, da je debata nastala na podlagi GoT in primerjave ter želja glede gameplaya v prihajajoči igri.
 3. Uff... danes pa ga menda ne bo. Bližaja pa se trenutek resnice en dan.
 4. Ma večina špilov, ki se jih lotim končam. Pa ima mi carske trenutke, ki mi potem po kaki uri pa pol žal presedejo. Predolga mi je za ta žanr iger. In zgleda se res ne vživim prav, da bi lahko užival v cut scenes. Tako, da je meni tudi TLOU1>TLOU2. Ima pa dvojka določene zadeve res izpiljene in mi na koncu ni žal nič, da sem kupil day 1 in preigral. Pač s počasnejšim tempom kot sem vajen drugače igram.
 5. Saj sem Mislim, da mi je ravno, ko sem sejval prekvčeraj napisalo day 2 (po tisti Abby sex cut sceni) in 26ur in nekaj v sejvu piše. Ja, počakajmo na GoT, saj bo kmalu. Držim pesti, da ne razočara, ker pol bo kar suša do konca jeseni/zime.
 6. Čaki...sem kaj spregledal? Moram rečt, da kar precej vtikam nos v vse možne stavbe - da mi igra ali liki že težijo "here is a way", pa kaj več kot surovine, collectible ali par zombijev nisem doživel. Sploh, ko prideš v open world Seatle se mi je vse tak čudno in prazno zdelo, ko niti zombija na ulici ne srečaš.
 7. Se strinjam z AMF. Mene tudi enostavno ne vleče, da bi v kosu igral in končno končal igro. V sedem si vsake, cca. 2 dni in poženem. 1 nekje je ok, potem, pa, navzdol, zadnje pol ure pa že muka in čakam nek cut scene da vgasnem. V teh dveh urah pa... Cut scene... Nabiranje surovin v praznem predelu, stealth bitka s komerkoli že, cut scene, nabiranje, stealth bitka,... Cut scene in ti deli ko igraš za nazaj se vlečejo ko jara kača... Pa mi je igra drugače kar fejst kul, tudi s kar nekaj presežki v igrah. Ampak enostavno mi nekaj manjka, da me ne vleče v daljše seanse. Vse je ponavljajoče in vem ko bom spet vklopil bo nek čut scene, potem pa spet cepim za neko mizo in čakam sovraga ki jih 90% ubijam na enak način. Nabiranje surovin, craftanje in spet...
 8. Zakaj pa ne katerega drugega? Ne misliš verjetno, da ni več kot 500GB? Evo ti Crucial MX500 2TB. Imel sem 2 Crucial-a. Enega sem potem prodal v starem računalniku, ki je sicer bil brez SSD, drugega pa prenesel v novega kot sekundarni disk. Super stvarca. https://www.mimovrste.com/ssd-diski/crucial-disk-ssd-mx500-2tb-25-sata3-3d-tlc-7mm
 9. Tudi jaz igram Shadow Tactics, ampak v bistvu bolj zato, ker sem zadevo spregledal. Sedaj pa našel, ko sem preigral Desperados 3. Full fajn. Tudi meni bo seting v GoT sedel, sedel mi bo tudi v AC, ampak tam me je res strah glede na videno iz leakanega gameplaya.
 10. Če ne moreš stistniti 60€ zraven zdaj, pa pač dokupiš še enega čez mesec al dva. Dolgoročno ti 500Gb ziher nebo dovolj. Disk pa je ja najlažje vstaviti v kišto tudi naknadno.
 11. tomazek

  Računalniska periferija

  Saj te noben ni napadal Pa tudi vsake oči imajo svojega malarja. Na koncu koncev pa je itak najpomembnejša funcionalnost. Meni pač celotna oblika in izgled nekako ne sedeta.
 12. tomazek

  Računalniska periferija

  Moram rečt, da meni vizualno tudi nikakor ne sede.
 13. Hvala bogu, da me boli kita in ne čakam nobenega datuma za naznanitve česarkoli Ko bo, pač bo.
 14. Ti samo moraš Lizz vmes pobrati in spraviti prek Trojan v klown land... Pol pa bomo že dorekli. Brez vavcerja bosta lahko tu
×
×
 • Ustvari novo...