Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  8 415
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  10

tomazek je zmagal 17. maja

Bitje tomazek je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 807 Jezus

Več o članu tomazek

 • Butast stavek
  Jeverna verzija.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 061 vohunjenj
 1. Prey sem preigral. Vsi trije deli so (prva dva remastered kolko vidim), bom namestil prvega.
 2. Kaj te muči Dejch? Imam rešitev.... poglej na Youtube, ko se pojavi problem.
 3. Zakaj niso nas šteli zraven? Mi bomo druga obramba pred Rusi, če Madžari padejo!
 4. Je BioShock vreden igranja? Claimal sem ga itak, zdaj pa se odločam
 5. Figurico ima na nočni omarici. Tako, da pozabi.
 6. Jaz sem od njih dobil čist normalen angleški ovitek za Dying Light 2. Prednaročil sem ga pri njih najceneje v Sloveniji.
 7. Ampak nisem slabih dveh mesecev neigranja PS5 vrgel vstran. V tem času sem postal velemojster igre FreeCell. Fuck yeahhh....
 8. Če me zgrabi, da bi igral naprej ti javim. Jaz čez 20 let nisem igral nobenih športnih iger. Razen tu in tam kako probo, če je blo free.
 9. Gole sem dajal Na amateur al kaj je pod semi-profi. 2x6 minut je komot blo kakih 4:0 ali 5:0. Jeba je, ker me nekaj ne vleče nazaj po dveh odigranih tekmah in malo treninga. Moram danes preletet library.
 10. Ja, nisem dobro premislil, ko sem naletel na sliko. Ziher sem bil, da je kje iz tujine, pa se mi je zdelo čudno, ko sem opazil, da je naša. In prehitro šel objavit.
 11. Ker imam v Fifi par uric igranja v 25 letih Pa se mi še samemu ne ljubi privadit na kontrole, kaj se bom šel nek MP. Vedno, ko komu vzamem žogo jo takoj nekam v prazno nabijem, ker se mi zdi, da je edini gumb za vzet žogo isti kot za podajo... Pa vedno kaj delam zraven. Kako naj igram, ko moram letet pomešat golaž.
 12. Tu je zanka, ja... Se prodajajo dobro, ampak se to zna hitro spremeniti, ker se generacije hitro menjajo. Se mi zdi, da smo zadnji borsi SP 30+, 40+ let...
 13. Danes popoldan mogoče spet probam vklopiti PS po 2 tednih, ker bom kuhal golaž in si ga vzel na easy... kuhinja je blizu dnevne in golaž se kasneje kuha več ali manj sam Upam samo, da mi ne bo vse dosadno in bom končal z igranjem pasianse in letal v kuhinjo mešat vsake toliko časa.
×
×
 • Ustvari novo...