Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 179
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

117 Jezus

Več o članu tomazek

Nedavni obiski profila

216 ogledov profila
 1. tomazek

  COVID-19

  Javni prostor je prostor oziroma območje, ki je dostopno vsem, ne glede na spol, raso, starost ali socialni status.
 2. Ja po galaksiji je pravilno. To je ono, ko je Grizly Adams napisal.
 3. tomazek

  Fotrov kotiček

  So ble take kolone fičkov, pejekov, jugecov... da smo se vozili s tako hitrostjo, da bi verjetno peš, al pa ajde vsaj s kolesom, lahko polek pariral Pa ni blo nobenih ABS ipd... pa vseeno ne poznam nobenega, ki bi umrl.
 4. Naj samo še omenim, da besedi zvenita full bedno. Nekaj me spominja na Frodota in hipije... Tudi jaz bi bil živčen, če bi ju poslušal v veliki dozi.
 5. tomazek

  Fotrov kotiček

  Se strinjam s Ćamirom, da je res bilo tako, da so s pejeki, fičoti ipd. cele družine potovale na morje. Danes ne, da si tega prostorsko ne moremo predstavljati, ampak si sploh ne moremo predstavljati, da bi šel na morje brez klime. Takrat so potovanja na morje trajala po 8 ur v bližnje kraje (z mojega konca), Split ali bognedaj Dubrovnik je bil celodnevni podvig ali več. Vmes si včasih še moral dotočiti vodo v hladilnik, ker se je avto pregreval in si videl na poti kup avtov stati ob cesti. Je pa res, da so nekoč froci bili v naročju starejše osebe ali pa sedeli na njihovih kolenih (nekoliko večji). Danes je to s stališča varnosti, morale in zakonodaje nepredstavljivo.
 6. Aja nisem tistega sploh bral. Potem sem se samo začudil, ko sem prebral, da bi nekdo uporabljal te meni nepoznane besede v govoru toliko krat.
 7. Kaj pa pomeni "hupi" in "frud"?
 8. Kak bi mel žensko, če si feget?
 9. tomazek

  COVID-19

  Če nekaj ni obvezno, ti v javni prostor nima noben pravice prepovedati vstopa, saj ne kršiš nobenega zakona.
 10. tomazek

  COVID-19

  Ko je bilo konec epidemije je vlada enkrat preko medijev priznala, da čeprav so rekli, da je nošnja mask v zaprtih javnih prostorih obvezna, ni mehanizma, ki bi lahko kaznil posameznika. Torej, da ne more biti finančnih sankcij za ne-nošenje in apelirala na vest vsakega posameznika, naj sam bo toliko odgovoren, da bo v zaprtem prostoru masko nosil. V bistvu, da je sedaj v tem času to samo priporočilo, ki ne more nositi finančnih posledic.
 11. tomazek

  Janezov dopust

  Jaz mislim, da on vidi, ker že vmes kontaktira FURS. Če pa ne, pa bi te po moje FURS kasneje terjal, enako kot za plačilo dohodnine ipd.
 12. Jaz bi mu tudi potem predlagal Firewatch... meni je bla zelo kul sprostitvena igračka.
 13. To ti je nekaj takega kot črnec v KKK?
 14. Ne se zdaj ven vlečt. Če je Galko rekel, pol je ziher legit.
 15. tomazek

  COVID-19

  Ta verjetno res jup. Kaki pa mogoče ne, saj je večina rakov v zgodnjem stadiju ozdravljivih. In zato brezveze ustavljat življenje in zdravstveni sistem zaradi nekaterih, ki jim itak ni pomoči. Pomagati treba tistim, ki imajo upanje na nadaljnje življenje. Zato pa naj tak virus kot je pač živi z nami, mi probamo omiliti posledice kolikor gre, žrtve pa so vedno in bojo. Bojmo se virusa, ki bo imel 30-50% smrtnost med mlado zdravo populacijo. Na koncu koncev pa itak "valar morghulis". Takega mnenja sem seveda v primeru tudi, če bi virus dobil kaki moj 85 letni dedek, ki bi bil itak že zelo bolan in bi mel še par tednov mesecev... navsezadnje mi je pred 15 leti oče umrl za rakom in je seveda na začetku bil šok, ko je umrl pa je edina tolažba, da se je vsaj rešil teh muk, saj mu noben več ni mogel pomagati. In zato seveda bolezen enega, ne sme nikoli vplivati na blagostanje drugih.
×
×
 • Ustvari novo...