Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 132
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

107 Jezus

Več o članu tomazek

Nedavni obiski profila

198 ogledov profila
 1. Noro mi je, ko nikoli ne napišejo znamke in modela matične plošče, napajalnika in ohišja. Vse je lahko najcenejše kar je trenutno na tržišču.
 2. Pogreša kdo kaj med nogami? Mmmmm.... njami.... še bi mamiii...
 3. Dajte to debato preselit v temo TLOU2 spoiler, kjer je tudi nastala. Ne pa, da smetite po gostilni. DaCapo, prenesi tja te offtopic poste.
 4. Lepa poteza Jenno-ta, da ti želi pomagati. Vendar če si iz MB, ti je pot v Cerknico tak strošek, da bi te verjetno precej manj prišlo, če bi nesel zadevo v eno računalniško firmo v MB in ti oni updejtajo BIOS.
 5. Hej kaj si me menjal za koga? Jaz nisem nobenega na FB unfriendal, ki prodaja te bedarije, ampak samo čakam, da je v medijih kaka novica, da jim limam in jih jebem.
 6. Ej to ni strip, je pa priljubljena risanka z mladosti Jaz sem desni. Sicer ne tak majhen, samo elegantno zaokrožen P.S.: Aja v napačni temi smo, jaz pa mislil, da gostilna to.
 7. Maš kerega specifičnega v mislih, da vidim, če vem za kaj gre? V bistvu bo to bolj težko, ker sem bral samo vse Alan Forde in Miki Mustre, drugače stripov nisem maral.
 8. Če si kadarkoli bil na forumskem srečanju v živo si z eno nogo že v mafiji (za tebe vem, za Areya pa nimam pojma, če je kdaj bil). Potem moraš samoiniciativno kar nekaj časa lajkat večino vseh mogočih postov po forumu, ki so objavljeni z njihove strani. Dodaten plus je, če lajku potem spodaj dodaš še svoj komentar kako se strinjaš s vsem kar je zapisano. Oni bojo potem zasedali preko ZS-jev in te sami kontaktirali in povabili. Izsiliti ne moreš.
 9. Če je narava dela taka, da recimo dobiš mesečno 6 nalog in šefa lahko boli kurac kdaj jih boš končal, ali si res ultra produktiven, al delaš prvih 10 dni dan in noč in si 20 dni potem fraj... Ostalega dela pa sploh ni, potem je to vse sprejemljivo. Vedeti pa morate, da so take službe redke. V nasprotnem primeru pa samo šef lahko brovsa po netu, igra igrice in drka kurac 7 ur... vsaj 1 uro pa mora porabiti za to, da stalka, če vsi ostali delajo. Pa če je to preko webcama, GPS-a ali s fizično prisotnostjo. Morata vedeti tudi, da če sta vidva produktivna, sta redka. Večina folka je v osnovi lenega in samo gleda kjer bo lahko luftala.
 10. To se potem šteje že v zelo dobro službo al pa JU.
 11. Ko sem zguuglal kaj te to je in videl na prvi mali sličici tiste barve, sem samo desno zgoraj x vdrapnil.
 12. tomazek

  Monitorji

  Tudi jaz sem bil enkrat full presenečen na Philips servisu, ko sem pisal da zadeva ne deluje kot bi morala (minili so 3 al 4 meseci od nakupa, ampak vmes dejansko nisem nekaj rabil in testiral). Pa hočejo mojo številko, pošljem, me pokličejo... pojasnim, reče ne se sekirat vam pošljemo dostavno službo do vrat, vi pa dajte aparat. Pride ne vem kdo UPS, GLS...z naprintanim papirjem in ga stisne gor pa čao. V roku tedna dni dobim nazaj pošiljko in nov aparat s pripisom, da je nekaj res čudno delalo in mi pošiljajo novega.
 13. Aja res? Si pol namestil Song... hehe... ni noben vrhunec, ampak glede na sušo v žanru je mene full potegnilo
×
×
 • Ustvari novo...