Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 832
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

tomazek je zmagal 24. avgusta

Bitje tomazek je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

218 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  pozna Teofika iz Fužin!

Nedavni obiski profila

315 ogledov profila
 • Zorz

 • APEIRON

 • DaCapo

 • DrMiha

 • Tadey

 1. Igra bi si v vsakem primeru zelo zaslužila, da bi vas jo več dalo na seznam iger generacije med indie igre
 2. tomazek

  COVID-19

  Zdaj slučajno vmes slišal po radiu pa nisem ziher... Je slišal še kdo? Na letališču v Helsinkih bi naj prisotnost corona virusa pri potnikih ugotavljali s psi. Obrisejo jih in potem v drugem prostoru (robec al kaj pač že) dajo povohat psu, ki bi naj s skoraj 100% natančnostjo ugotovil prisotnost virusa
 3. Meni je pri Kingdom Come edino žal da nisem nabavil kasneje DLC na PS4 kjer sem obrnil igro. Kasneje je bila free na Epic store in sem tam dokupil DLC-je. Ampak sem seveda moral začeti vse znova. Pa sem se na koncu nekje na sredini vseeno naveličal in nisem šel vsega skozi. Full me je jebal combat pa ne vem zakaj, ker me na PS4 ni jebal in tudi na PC igram s PS4 controlerjem.
 4. Ok, saj sploh ni važno. Uživaj v tistem kar ti pač paše. Samo smešno je za zeh proglasiti studie, ki so izdali kar nekaj med najvišje ocenjenimi igrami generacije.
 5. Jasno, da gejmer ne more biti tisti, ki igra samo eno zvrst iger in pa še to 2 na leto. Nikakor ne gre skupaj. Lahko si kvečjemu priložnostni igralec iger. Tudi sam nisem pravi gejmer, ker on mora igrati in občudovati igre na vseh različnih platformah. O urah pa nebi... ker res nimam pojma. Vmes par let nisem igral, sem pa par let igral tudi po 8 ur dnevno in več nekoč na lan partyih al pa doma preko neta... Tudi prvo leto ko sem nabavil PS4 sem obrnil cca. 30 iger, od tega 6 al 7 platina... kar pokrije tvojih par let.
 6. Sem preigral že dolgo nazaj. Super igračka. Nisem imel takih velikih težav z lockpickingom kot omenjaš, ni pa čist ajnfoh. Ko pogruntaš, nebo težav. Še posebej, ko upgrejdaš skill...
 7. Si probal prek VPN-ja? Jaz, ko sem urejal to sem moral vse delat prek VPN-ja. Kasneje ko urediš pa ga seveda ne rabiš več.
 8. Saj on je že izrazil ekstremno ogorčenje in razočaranje, ko so nekatere Playstation ekskluzive ble napovedane, da pridejo tudi na PC. Tako, da tu nekje že imaš odgovor Sicer pa veš, da Stipe itak nikoli ni bil gejmer. On pač preigra 3-5 iger na generacijo in to je to.
 9. Fejst pretiravaš... In dobro si ugotovil, verjetno je samo tebi zeh.
 10. Si zamudil malo... pred par tedni je bila Civ6 brezplačna na Epic-u. Sicer osnovna verzija brez DLC-jev, ampak bi blo dovolj za sprobat, če ti paše in potem dokupiš DLC-je.
 11. Hmmm... bo res čas, da enkrat greš vsaj na osnovni pregled. Itak, da se holesterol, sladkor ipd... lahko pojavijo kar naenkrat in s tem, ko dlje časa zavlačuješ, samo povečuješ možnost za kake zaplete.
 12. Kaj ti to res? 10 let nisi bil na nobenem zdravniškem pregledu?
 13. Saj tega si ne meriš. Pogledajo ga vedno ko daš kri pri zdravniku.
 14. Podobno. Tudi jaz ne rabim večjega diska.
×
×
 • Ustvari novo...