Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 199
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

119 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  ga najraje faše pod pazduho in pri tem konjsko prdi.

Nedavni obiski profila

219 ogledov profila
 1. Končno tudi pri nas nevihta prvič ta teden, da malo shladi ozračje. Pa baje začasno splakne tudi vso sevanje iz okolice.
 2. Kako pa se obnaša 5G signal, ko se odbije od ogledala? Je kaka študija? Torej v teoriji, če imaš ogledali na nasprotnih zidovih, se sevanje konstantno odbija med njima in tolče po naših celicah?
 3. Tako ogledalo je tudi full fajn če si sam. V ritjo3si potisnes analni cepek ki ima na, koncu odzadaj tisti "diamant" in prizges luč na stropu nad ritjo... Pa da vidiš kaka igra svetlobe se širi iz rite...
 4. Mmm.... še posebej, če je na postelji več teles kot le 2...
 5. Zato, ker je to njegova osebna pravica, če uporablja enega in ne obeh kot AE. In se je odločil koristiti to pravico iz osebnih razlogov. Hvala za razumevanje.
 6. Ne, narobe si razumel. Heavy metal lobanjo imam na konzoli, ki je ravno zraven zvočnika, da lahko nakladam, da je to ojačevalec in ne konzola.
 7. Zato pa mam na konzoli gor nalepko smrtne glave, da zgleda nevarno in smrtno resno. Ponavadi itak rečem, da je to ojačevalec za soundbar, ker ne poznajo zadeve.
 8. Hja, saj razumem. Ampak estetika in ohranitev moškosti mi je več. Razen, če bi res kje skrival ploščke pred obiski. Ampak vedno te lahko kdo zjebe in pride nenapovedano pa pozabiš zunaj Vsakemu svoje...
 9. Verjetno predstavlja neke ure dela ploščka al ne? Če ti ne znaš normalno upravljat z njim in živčen tiščiš gumbe kot bedak, da vse zjebeš, to ne pomeni, da se ne da drugače. Smiri živce, ko igraš...pa bo vse ok Imam tudi precej uspešnih cca. 300 ur v CoD WW2 z njim. Naučit se treba pa gre tudi z navadnim.
 10. Tak nekak kak feget pravi. Tudi jaz bi po par letih komot koga lahko nasral, da je samo odprt in par dni sproban. Pa ima ziher čez 30 obrnjenih iger in 2x toliko nedokončanih za sabo.
 11. Uporabni verjamem, da so. Kar pa ne spremeni dejstva, da so grdi ko smrtni greh. Kaj ti ploščke mažeš z zaseko, da bolj letijo?
 12. Pizda pa že večkrat sem videl podobne slike. Koji kurac... a normalnih nekih nevtralnih ni mogoče izdelati? Dobro, da niso nastavki v obliki debelih črnih tičev, ki bi ven štrleli.
×
×
 • Ustvari novo...