Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 912
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

tomazek je zmagal 30. septembra

Bitje tomazek je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

250 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  pozna Teofika iz Fužin!

Nedavni obiski profila

326 ogledov profila
 1. DaCapo ti ne razumeš glavne poante. Jaz sem že na starem forumu rekel, da ne mislim donirat evra dokler se ne pove kaj več s strani vodilnih in tudi nisem, ker niso bli tolko dobri (ni bil tolko dober) da bi sploh kaj pojasnil. Še več - celo v takratnem konzolcu je zaklenil temo o novem forumu. Tudi nisem takrat doniral niti evra, sem pa ga takoj po odprtju novega foruma. Še vedno pa me je motil in me še zdaj moti stav vodilnega, da nikoli ni pojasnil in odgovoril na nobeno direktno vprašanje nobenega uporabnika foruma. Mu je blo težko povedat takoj, da se starega foruma nima namena ohranit in da se ne bo upoštevalo nobenih pripomb? Ni... ker se je bal, da bo potem manj donacij.
 2. Lol evo ja... en stavek v cele pol leta in bi nam moralo biti vsem vse jasno al kaj? Febo ni bil niti tolko dober, da bi sam po 150 povpraševanjih 3 stavke napisal o tem ljudem, ki so donirali za nov forum.
 3. Prilimaj poste s kuhnje al kak pričakuješ, da naj to vemo? V beli tehniki je tudi blo samo kratko rečeno. Ti pa si napisal prvi post zdaj v smisli kot, da nam mora biti vsem vse jasno.
 4. DaCapo očitno ve več kot mi, ker je videl v kuhinji ali kjerkoli pač in misli, da smo vsi seznanjeni s tem.
 5. Sicer ga jaz ne rabim. Ampak kdaj je blo to povedano? Blo je rečeno, da bo na neki povezavi dostopen kolikor se spomnim. Če pa se motim, pa je blo rečeno vsaj, da bo več vikendov dostopen.
 6. Ja saj vem. Je blo to kočljivo vprašanje večkrat načeto. Ampak se ga dotična oseba izogiba enako kot Lord Febo njegovim vprašanjem o arhivu starega foruma in Sadhu o štenge-emociji.
 7. Pa Chenier-ja preimenujmo nazaj v Ćamira! Chenier deluje preveč šiptarsko in nam tuje!
 8. Ker se nočem hypat z ničemer glede grafikulj, da ne vržem denarja čez okno spet... nisem dosti spremljal zadev vnaprej. Pa me zanima a ma AMD kak točen datum predstavitve nove generacije?
 9. Ja razumem, ti si mene napačno razumel Nisem mislil, da bi podaril 30€, ampak tu pa tam kako igro, ki se mi ne ljubi prodajat ali pa res kak joypad, ki ga ne rabim ipd. To vrednost nekje sem mislil. PS4 Pro pa se mi res zdi preveč. Sem pa star PS4 podaril otrokom od kolega, pa ne zato ker si on tega nebi mogel privoščit, ampak ker se sploh ne spozna na to in se mu je zdelo brezveze... Smo pa največji prijatelji že od vrtca tako, da mi ni blo žal naredit veselje tisti deci.
 10. Bi se našlo kaj, da bi šenkal in bil dobrodelen. Ampak PS4 Pro pa vseeno nebi šenkal, ker drugače imam polno ljudi okrog sebe, ki bi jim dal. Vseeno ni to enako kot dati 30€ v dobrodelne namene.
 11. DaCapo tebe itak že cel čas zastonj prepričujemo, zato si ne metat peska v oči, da boš res kaj prodal. Pa tebi, ki bi blo še najbolj ajnfoh kaj prodat, ker imaš ravno toliko starega sina, ki bi lahko malo ponudil sošolcem in bi takoj bil interes. Zdaj pa res več ne vem al te boli ku.... za 150€ al kaj bi lahko bil drug razlog, da boš doma šparal 2 konzoli. Vem pa, da itak ne boš nič prodal in raje fuknil na podstrešje ali v klet, da na koncu vezje oksidira
 12. Če maš full iger potem verjetno boš prodal. Drugače pa ne, ker se že danes prodajajo po 200-230€ z dvema kontrolerjema in par igrami. Po izidu PS5 bo še teže, zato sem se zdaj odločil dat gor. Mam PC vmes, PS4 pa itak redko prižgem od kar sem obrnil Ghost of Šušimuši... saj mam samo backlog, ki ga lahko tudi kasneje kaj poženem in me ne vleče trenutno.
 13. Fantje ugotavljam že par dni, da imamo v igrovju preveč lepljivkov. Ne me zdaj linčat, samo zgleda res čudno Po moje bi moglo biti 3 max... ajde z izjemo 4.
 14. @KE RIT nikomur se ne da (ok mogoče obstaja izjema), samo požrem to raje kot, da mi 300€ doma propada in obleži nekje v špajzi.
×
×
 • Ustvari novo...