Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  938
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

79 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  je fasal hemeroide. Zdaj mu plapolajo v vetru.

Nedavni obiski profila

149 ogledov profila
 1. Za feministke je itak statistično dokazala neka raziskava, da so v povprečju full grde babe (seveda so vmes izjeme, ki pa le potrdijo pravilo). Isto kot Avstrijke.
 2. Pa še vlke pufere ma. Prava alfa igralka, da jo feministke in podobni raztgajo, s celotno filmsko ekipo vred.
 3. Edino pravilno! Pa ne se pustit zapeljat tem poznanim forumskim hyper podlasicam, ki praisajo vse kar je čudaško, tako kot sem se jaz in zadevo kupil. Na srečo sem 3 dni po nakupu naletel na drugega forumskega naivneža, ki je od mene odkupil zadevo po hitrem postopku. Vsekakor sem prepričan, da boš dobil nekaj poizkusov spreobrnitve. Ostani močen!
 4. Ne, pa lp. Par pa ti jih bo napisalo, da. Časa pa nimaš... Fukni 20€ klošarju na cesti, 20€ pa pusti v žepu.
 5. A so napovedane tudi kake nove X plate za Ryzene al samo M? Torej recimo X670, tako kot je M550?
 6. Eh... v stilu diverzitete dosti bolj podpiram kemikov predlog. Nathan Drake...
 7. Vedno me je full motilo, ko se je kaj tak grobo spreminjalo. Daj po drugi strani pa mi ti povej en razlog zakaj spreminjat (iste karakterje z istimi imeni) like iz uspešne franšize z nečim drugim? Potem to več ni ista franšiza. Naj se potem raje lotijo česa svojega, novega... ne pa cuzat ljubitelje franšize. P.S.: Lol, me je Galko prehitel s praktično istim postom.
 8. Ja, kazi in izkrivlja realna dejstva iz same franšize in jo s tem na silo spreminja.
 9. What? Vse računalniške dele kar je možno si že večkrat prodajal tukaj, sam pa sploh compa nimaš?
 10. Hmmm... moram priznat, da absolutno nimam pojma kaj si htela povedat? Jaz sem povedal, da znam srbsko cirilico in poznam skoraj v nulo tudi jezik in to je to. Znam prebrati seveda tudi bolgarsko, ampak mi nič ne koristi, ker pač...
 11. Tudi jaz še vedno znam cirilico, ampak tiskano - pisano sem čist pozabil, saj je nikoli več nisem uporabljal Ko nekaj časa ne berem me jebe kaka črka, ampak celoto komoto preberem. Nisem pa mel 5, ker me učitelj ni maral in je točno vedel, da obvladam najbolj v razredu, saj sem imel sorodnike in veliko družinskih prijateljev po praktično celi jugi kamor sem hodil tudi na počitnice od kar sem shodil in me je fukal nekaj z makedonščino in ono pesmico "majčice si fativ peperuga pred vrata"... Namerno mi ni htel dati 5 prasec.
 12. Pa daj no, ne moreš primerjat SLO Alan Fordov z južnimi Edino mogoče, če nisi dosti živel s srbo-hrvaškim jezikom in posameznih for nisi razumel. Res pa je, da sem praktično vse prebral v južnem jeziku in menda le ene par v slovenščini. Niso slabi res je, primerjati pa se po moje ne morejo.
 13. Full predolg špil za ta žanr. Sem bil vajen par dni po par urc uživat pa konec. Tu pa kar ni in ni... in mi še po tolko urah pribiješ, da je do konca še za praktično en cel špil Res pa je, da sem ponavadi največ nabijal čez zimo, ko je zunaj ob 16:30 tema in za drek vreme.
 14. Kolko še mam do konca, če sem ravno končal tam kjer pridem v bolnico iskat potrebščine za amputacijo in sem spodaj naletel na prve zombije ter zaključil za danes?
×
×
 • Ustvari novo...