Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  9 421
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  11

tomazek je zmagal 24. junija

Bitje tomazek je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

4 421 Jezus

Več o članu tomazek

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 290 vohunjenj
 1. tomazek

  TV tema

  Tudi meni dobro služi. Je pa baje imel Gatsu kup problemov z njim. Aplikacij itak ne uporabljam. Daljinskega uporabim samo za preklop med Siol Neo in Hdmi. Je pa mi nečak zajebal daljinec, ker ga je 100x dol vrgel. Tako imam samo onega majhnega dodatnega. Upam, da ne crkne še ta, ker ne vem kako bom potem preklapljal vhode Nek cheap univerzalec verjetno.
 2. tomazek

  TV tema

  To starino imam, tudi jaz Ampak dejansko nekako še ne potrebujem nadgradnje... Tu gledam samo dnevnik in igram igrice, ki delajo na 30 FPS večino hehe... Nekatere 60. Bom pa čez kako leto razmislil. Full malo uporabljam TV nasploh. V spalnici bolj gledam filme in serije pa še to preko povezave z laptopom in torrente, ki so v večini 1080p. Ze kako leto se prepričujem, da ne rabim nadgraditi. Zaenkrat po čudežu uspešno, ker mi pri drugih zadevah ne uspe dolgo sam sebe prepričevati. Me bi pa vzel spet 55"... Bi šlo na Knap, ampak mislim, da bi lahko stisnil 65" max v trenutne prostor
 3. tomazek

  TV tema

  Kerega Philipsa si mel? Zdaj boš lahko igral Bloodborne na 120 FPS
 4. tomazek

  TV tema

  Ni Black Friday v Sloveniji niti približno enako kot v ZDA.
 5. Upam samo, da se RL zaveda kako srečo je imel, da Šilc takrat ni imel časa.
 6. A vi tudi od takrat opažate občasno sumljivo vedenje pri Šimši? Naj bo še tu shranjeno - to remember
 7. Ozaveščati je treba, da mogoče par % preklopi na hujšanje ali opusti kajenje. Enako bi mogli transe in podobne s kakimi kampanijami.
 8. tomazek

  TV tema

  Kaj maš tak globoko mizo al kak maš to postavljeno, da sežeš do miške, tipkovnice... in imaš 1,2m razdalje do ekrana? Jaz zijam na pol metra ali manj, ko se naslonim na mizo. Ni šans, da imam več kot 32"
 9. Trudijo se v nulo dodelat igro. Poglej kaj je sforsiral CDPR s Cyberpunkom.
 10. tomazek

  TV tema

  Valjda boš v novi bajti moderno usmerjen in boš tisto 55" montiral na WC, da ne rabiš štrkat po telefonu med tem, ko serješ kot lord.
 11. Tako ja... Čim več različnega se naj objavlja, da mogoče kdo dobi kako idejo. Razen pixel igric in starih nad 20 let... Tisto sodi v lepe spomine in starinarnico. Lp
 12. Galkova žena se je cel teden trudila in pripravljala sestavine ter testo za pico s pravo vlažnostjo... toliko, da se vi sedaj lahko delate norca Mene boli kot, da bi bil v njeni koži.
×
×
 • Ustvari novo...