Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  5 445
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  5

tomazek je zmagal 3. marca

Bitje tomazek je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 937 Jezus

Več o članu tomazek

 • Butast stavek
  Jeverna verzija.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 308 vohunjenj
 1. Ne, ne moreta biti 2 z istim računom.
 2. Daj piši mail CDPR in pošlji screenshot ur vloženih v igro. Sem prepričan, da bi dobil neko priznanje in kako darilo od njih
 3. Mogoče bi probal spet. Na PC sem malo igral ampak ne dolgo. S kavča bi mogoče blo bolje.
 4. Arkham Knight. Tečno mi je tema in dež non stop in vožnja z avtom mi je odurna.
 5. Bom nekaj našel. Saj GoW mi bo zdaj sedel po moje. Če sem letos preigral že vse za nazaj drugič 😁 Vse open world kar sem si kdaj lastil. Sprobal malo morje pa mi nič ne sede. Na PC pa se mi ne ljubi igrat. Enako MP. Jaz sem z MP zaključil z WW2 in Battlefield 1. Sprobal sem Cold War pa mi je sedel samo MP. Eno igro sem odigral battle Royale. Ravnokar sem pobrisal Batmana, ki sem ga želel sprobat iz kolekcije. Nikakor mi ne sede.
 6. Fak nič za igrat. Kar sem sprobal mi nič ne potegne. Zgleda bom šel še enkrat čez God of War... Sem ga igral edino takoj ob izidu.
 7. Eh ne... zajebaval sem se. Ne predstavljam si tega.
 8. Dokler je v akciji si naročiš 4-5 porcij vnaprej in daš v zamrzovalnik... pol pa, ko pride lakota, samo v mikrovalovko vržeš.
 9. Saj jaz tudi, pajki v kakem kotu me sploh ne motijo. Smrt muham in komarjem.
 10. Čestitke Jaz sem zgleda tudi rešil. Ko sem ugasnil luč, je spet prišla na ekran... 5 minutk je v sobi dišalo po neki limoni od spreja, sedaj pa ni več muhe ne vonja Malo jo je še metalo po luftu pred ekranom gor in dol, sedaj pa vlada spokoj.
 11. Je Marjetka RIP? Zdaj pa mam jaz eno v spalnici in jo čakam s sprejom. Kurba, ko sem ležal je skakala po TV zdaj sem šel po sprej in čakam pa je ni. Ampak ta je neka vlka. Ziher nem zaspal dokler je ne dobim.
 12. Droga širi se kak betek, kuša jo je fsakši kmetek! "Mariborski policisti in kriminalisti so v petek in v soboto, 30 in 31. 7. 2021, med 19.00 in 4.00, v sodelovanju z organizatorjem, opravili poostren nadzor v okolici in na samem koncertnem prizorišču javne prireditve »Bass fighters festival«, v kraju Ciringa. Predvajala se je različna elektronska glasba, prireditev je obiskalo okoli 1.200 obiskovalcev. V času nadzora so opravili 27 zasegov prepovedanih drog, in sicer 16 zasegov prepovedane droge konoplje, dva zasega prepovedane droge kokain, tri zasege prepovedane droge amfet
 13. Sprva je čudno, če nisi vajen. Tudi meni je blo. Ampak verjemi, če ne boš uspel vmes prodati, da se boš čez kak teden ali 10 dni navadil in ti bo čist normalno.
×
×
 • Ustvari novo...