Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  900
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

72 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  mini ritka, dirkalne nogce

Nedavni obiski profila

135 ogledov profila
 1. Hvala bogu, da me boli kita in ne čakam nobenega datuma za naznanitve česarkoli Ko bo, pač bo.
 2. Ti samo moraš Lizz vmes pobrati in spraviti prek Trojan v klown land... Pol pa bomo že dorekli. Brez vavcerja bosta lahko tu
 3. Jup, skup greva k DaCapu na gin juho. Samo prej pa bo menda nekaj drugo pripravil. Bb82 bo vozil.
 4. Ti si s tistim zapisom priklical Odina nad to srečanje. Optimist bi moral biti pa bi Jelko dal žegen.
 5. Pridi preveri Bom snel klovnovsko frizuro takrat.
 6. In kaj ti daje filing, da zdaj zdravo živiš? Zavedaš se, da rabiš dodatke...
 7. Ker ne znajo požret tolko proteinov v domači hrani kot mi klovni štajerski. Raje pač požre prašek, kot oskupe glavo od odojka
 8. Kje se ti skrivaš? 3 dni te ni blo sva te z @lizz iskala? Sory za oftopic, grem ven.
 9. Grem zdaj prav novic brat, da vidim kaj je. Jaz itak nebi prišel, je pa mi škoda da fantom odpadlo. Sem čakal kake sočne komentarje drugi teden.
 10. Zdaj pa si me razočaral. Kdo pa je bolj SJW od tebe? Ajde 2 al 4 so enako recimo. Ponudi roko prišleku, pa nikoli ne veš...
 11. Zakaj ste zaj vi to odpovedali? Kaj se je poslabšala situacija? Cel dan me ni blo, ampak mi mamo napovedan en mednarodni festival cel vikend in gledam, da gre vse po planu naprej.
 12. Ni igra več vredna, ampak je debata o smiselnosti konzol. Koliko jih lahko igraš izključno na določeni konzoli. Ker, če ima kdo spodoben PC, potem nakup Xbox-a praktično ni smiseln, saj ni iger, ki jih ne bi mogel igrati na drugem sistemu (PC). Med tem, ko za Sony in Nintendo ekskluzive rabiš dotični sistem.
 13. Itak udobnost (kolikor pač gre), je pogoj za popoln užitek ob igranju.
 14. Ko se spravim igrat zelo preferiram udobnost Ne pa, da bi na računalniškem stolu sedel na zašvicanih jajcih in riti.
 15. Lol... Zakaj? Witchera z obema DLC-jema sem obrnil v 4K s postelje, udobno leže, podprt z mehkimi pojštri in gamepadom na 4K OLED TV-ju. Kaka razlika je te tu proti konzoli?
×
×
 • Ustvari novo...