Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 101
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

103 Jezus

Več o članu tomazek

Nedavni obiski profila

192 ogledov profila
 1. Ni mi blo smešno, ker si spregledal, ampak, ker si pravilno sklepal, da bo ziher komentiral. Jaz ob novici pač nisem pomislil na to.
 2. Pa te pol ni nič strah, da carina vzame? Je z EU al izven?
 3. V temi PS5 je že malo prej komentiral to novico
 4. Ker se ne spoznam tolko na to in nisem gledal kaj vse je gor, sem mislil, da so mogoče same kake zadeve, ki so jim licence potekle... da lahko zadevo izvažaš/uvažaš.
 5. So te naprave legalne, sivo območje al nelegalne?
 6. Sem mislil, da je glede na to, da bo PS5 bistveno večji, logično za ta kos opreme. Sem zgleda narobe mislil in ni blo glih tak logično. My bad.
 7. Včasih si snežinka ti, včasih jaz, včasih kdo tretji. Čistunov mislim, da nimamo. Tebi ne paše nekaj v eni temi, meni nekaj v eni drugi. We have to live with it.
 8. Gastarbajterji so tudi meni šli na kurac. Predvsem en in to samo zaradi konstantni žaljivk Slovencev, Slovenije in posameznikov. A nisi bil ti tudi tisti, ki si napadal DaCapa ko je aktivno moderiral na začetku? Najbolj si jokal čez moderiranje. Ne vem zakaj se je uklonil jokanju. Bi se držal svojih smernic pa bi sedaj tudi Tlou2 tema bla upravičeno čista. Ampak samo v primeru če bi se in če se bomo potem vsi povsod držali tega.
 9. Na začetku tega novega foruma, ko je DaCapo brisal neke off topice in enkrat ko sem jaz predlagal v eni temi kjer ste vsi 5 strani debatirali o čist tretji pa je bil napaden s strani istih, da se tega ne more it in da če se bo tak strogo posegali v pogovore bo vse skupaj brezveze ipd. Redno je bil par krat napaden. Klasika ko nekateri že s starega in sedaj na novem forumu mislijo, da je potrebno vedno ustrezti samo eni strani. Mnenje druge pa je za brisat in sankcionkrat pa prijavljat poste.
 10. Itak, da tam pretirava, ampak očitno ga je res tako močno razočaralo, da pač to ponavlja. Če kdo 30-tič hvali kot delo tisočletja pa ni noben problem. Najbolje, da špeckahla, kdo je pač bil, reši z moderatorji, da se v temi lahko igro samo časti. Nekoliko dvolično ne?
 11. Na zadnjih 2 straneh, mogoče še več, menda ni spolerja. Ne ljubi se mi točno čekirat kolko Aja DaCapo... sem si kar mislil kdo cinka in prijavlja
 12. Joj, ko bi vedel kak sem bil jaz šokiran, ko se je vse skupaj začelo! Pretresen.... pretresen full sem bil. To ti je kot mafija, ozadje poznamo samo deloma, resnica pa je še vedno nekje zavita v tančico skrivnosti. Dober tek. Jaz sem prej maznil jajčka s hamburško slanino. Zdaj pa pirček gor...
 13. DaCapo ne brat one teme, ker še nisi igral igrice in boš si jo samo spoilal.
×
×
 • Ustvari novo...