Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 212
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

122 Jezus

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  ga najraje faše pod pazduho in pri tem konjsko prdi.

Nedavni obiski profila

223 ogledov profila
 1. Saj včasih je res - večna deca Ne vem pa kak je to statistično drugod po naši kuri. Jaz sem resen samo, ko je to res nujno, pa še te me utesnjuje
 2. Itak tu s foruma ja. Saj sem tudi sam med faksom živel 4 leta v Lj in nisem tega slišal, tu pa je res kar razširjeno. Pa res me niti malo ne moti, vidim pa glede določenih zadev res gromozanske prepade v mentaliteti
 3. Jaz nisem mislil klovna v dobrem smislu, da bi moral komu biti smežen, ampak izraz štajerski klovn kot žaljivko. Res pa sem zgleda preveč posplošil.
 4. Vsak ma po svoje prav Sem pa zgleda res napačno sklepal, da je Valič kako merilo. DaCapo... Milan pa itak, ker je ista šovinistična svinja ko jaz
 5. Zaj pa še precej bolj razumem zakaj smo štajerci klovni in sem hkrati postal še bolj ponosen na to. Slučajno mo na Youtube avtomatično po končanju nekega videa nadaljuje in začne neko Vid Valič predstavo kar ugotovim šele po cca 10 minutah, ker sem že prej bil slabo pozoren kaj se sploh vrti. Pa si prvič v življenju rečem ajd bom malo gledal, da vidim to čudo... fak... naj me prvi pes lutalica pijanega na pločniku v rit kavsne, če je to kaj smešno. Par vicev je itak starih klasik starih ko on, ampak prezentirani na način, da sem bil samo . Pa drugače ok stari štosi, ampak kakec prezentacija. Ostali humor na nivoju ali pod nivojem filma Not another teen movie... Zdaj pa res razumem dosti bolj razlike v mentaliteti in dojemanju humorja in se ne čudim več ostalim, da nas majo za čudake. Če je to slovenski humor pa naj bo. Jaz sem štajerski klovn. Lep preostanek večera.
 6. Kaj ti si azijskega porekla? Nič narobe, da nem napaden, ampak nekaj takega smo čakali. Še deklariranega črnca in eskima pa smo najajči forum na svetu.
 7. Jasna stvar. Ampak kaj bi mu ti potem predlagal do 600€, da je danes dobro uporaben in še nadgradljiv v naslednjih letih? Pogledati je potrebno njegove pogoje. Če imaš neko cenovno mejo postavljeno, se je pač potrebno prilagoditi temu in na drugi strani čemu odrečti.
 8. Pri njem pa sem izhajal iz fakta, ki ga je zapisal, da že 6 let uporablja laptop za 300€ kar je pravi mali čudež. In tak uporabnik sigurno nebo šel nadgradenj delat.
 9. Saj to mislim. Ker jaz tudi hočem nekaj več, dam v osnovi za laptop dobrega jurja in potem ne diram nič več. Ko mu pride čas, ga menjam za drugega. Ampak zadnje čase ne uporabljam laptopa več tolko.
 10. Jaz bi rekel, da ne. Zdaj, če maš ti tako izkušnjo sem presenečen. Jaz ne poznam žive duše, ki bi v delovni laptop, ki poganja samo browserje in office kdo dodajal rame. Tudi sam jih v življenju nisem.
 11. Zakaj te to skrbi? Koliko krat pa se nadgrajujejo rami v laptopih? Piše, da je že 6 let zadovoljen s prenosnikom , ki je stal 300€ in misliš, da bo šel dodajat rame v tega?
 12. Končno tudi pri nas nevihta prvič ta teden, da malo shladi ozračje. Pa baje začasno splakne tudi vso sevanje iz okolice.
 13. Kako pa se obnaša 5G signal, ko se odbije od ogledala? Je kaka študija? Torej v teoriji, če imaš ogledali na nasprotnih zidovih, se sevanje konstantno odbija med njima in tolče po naših celicah?
×
×
 • Ustvari novo...