Skoči na vsebino

Orbit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  395
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

163 Tabornik

Več o članu Orbit

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 067 vohunjenj
 1. Orbit

  Tek

  V Intersportu sem nabavljal čevlje, pa sem mimogrede opravil še njihovo analizo stopal. Glede na stopala mi je predlagalo 2 para in mi je dejansko, prav presenetljivo, na koncu na nogo najbolj sedel eden od predlaganih, stestiral pa sem še cel kup drugih. Nekako sem pričakoval, da bodo predlogi bolj kot ne neuporabni. Vzel sem Nike Pegasus Trail 3. Ga je kdo uporabljal? Kmetek, jaz imam Garmin Fenix 6S. Zelo zadovoljen.
 2. A je desnica desnica, če ima levičarske ukrepe in bivše komuniste v svojih vrstah?
 3. Orbit

  Tek

  Kaj pa Asics GT-2000 trail, ima kdo izkušnje? Zadnja leta, oz. zagotovo že več kot 5 let, uporabljam klasične GT-2000, pa sem mislil, da bi si nabavil še trail varjanto. Druagce jaz sicer najdem model, ki mi ustreza in ga potem kupujem. Verjetno bi bilo sicer vsake tolk cajta pametno malo testirat ampak mi je to res tolk odveč, ne morem se spravit...
 4. Orbit

  Energija

  Jaz sem menjal cca. 3 mesece nazaj, iz Petrola sem šel na Gen-I. Vidim pa, da imajo za odjemalce, ki sklenejo pogodbo po 27.4. praktično podvojeno ceno .
 5. Orbit

  Prva liga Telekom Slovenije

  Hehe, a ni bila Biščanova Olimpija deležna podobnih opazk s strani MB zaradi nagrajevanja za odvzem točk MB?
 6. Ju bo pač zamenjal... nimata glasov v parlamentu oz. pogajalske moči. če malo pretiravam, se morata obnašati kot dobro zdresirana psa.
 7. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Priznam, da ne razumem najbolj kaj misliš
 8. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Kaj pa vem... posredniki kupujejo od proizvajalcev po tržnih cenah, tako, da služijo slednji, tudi ZDA, nevem pa zakaj je omenjena poljska?
 9. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Pozabu si pripisat "slika je simbolična"
 10. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Resnih pogajanj med Rusijo in Ukrajino ne more biti, ker nasprotniki Ukrajinskega predsednika izginjajo (nisem googlal tistih imen, tako, da samo ugibam o čem se gre) in to je nekaj, kjer Rusi potegnejo črto? Zelenski ni popoln in če jim uspe iz vojne izstopiti pod znosnimi pogoji bo verjetno pospešeno stopal po znani poti od heroja do tirana. Ampak to je trenutno samo šum, ki poskuša prikriti dejstvo, da je Rusija agresor, Ukrajinci pa nočejo v njihov objem in se branijo z vsemi sredstvi.
 11. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Tu nekaj ne bo v redu. A model ni upošteval, da ima plin večji volumen kot tekočina?
 12. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Pa saj ni bilo vprašanje, ali je to dobra ali slaba poteza. Plinovod je bil poteza za zagotovitev poceni energije ne zaradi ampak kljub ''zelenim pičkam iin "pičkam" ki so komaj naredile ustreznico FDV''.
 13. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Kater posnetek je to? Oz kaj prikazuje?
 14. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Maksi, ni primerjave z Nemčijo, ne smeši se no. Kmjr, po mojem mnenju bi ruska zmaga lahko izgledala izključno tako, da vkorakajo v Ukrajino, v par dneh zatrejo odpor, preostanek vojske odvrže orožje, vlada pobegne, nastavijo puppet government in pričnejo z 'belorusizacijo' Ukrajine. Vse še preden zahod sprovede kakršnekoli sankcije. Zdaj smo v lose lose situaciji. Pro ruske vlade Ukrajinci ne bodo (več) sprejeli, vojna se bo vtisnila v kolektivno podzavest naroda. Ta most je požgan. Nadzor 43 milijonske nacije in zatiranje upora mislim, da ni mogoč. Da se to sedaj konča
×
×
 • Ustvari novo...