Skoči na vsebino

Hattori

Rumeni jak
 • Število vsebin

  296
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

126 Tabornik

Več o članu Hattori

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Meni je najbolj zanimiv primer bil pri WoW, ko smo si pisali v SI jeziku in uporabljali besedo "jap", ki jo je igra seveda cenzurirala
 2. Hattori

  [PS5] Returnal

  Zanimivo, ker meni osebno je UX v tej igri malce hit & miss. Npr. ikone na mapi še po 20+ urah komaj prepoznam, uporaba istih ikon za popolnoma drugačne stvari ipd... Ekran se ti flasha v rdečo, ko levelaš adrenalin, kar je tudi malo v nasportju z dobro prakso, ker rdeč flashing ekran ponavadi pomeni, da si prejel dmg ipd... ampak overall hud UI design. Najbolj moteče je pa prekrivanje zaslona, ko stojiš ob orožju, ki je poleg tebe na tleh... takrat se ne vidi nič in je lahko ful moteče ob situacijah.
 3. Hattori

  [PS5] Returnal

  Jaz sem ga (jih) našel
 4. Hattori

  [PS5] Returnal

  Končal še 3 act, holy fcking shit kera huda zgodba je v tej igri... samo do nje se dokopat je pa drugo :). Tut ne vem, kateri teoriji bi sledil, ker je zadeva pustila več vprašanj kot pa odgovorov. Postreže pa igra že med samim igranjem s tok hudimi subtilnimi sporočilo glede zgodbe, ki so mel kliknile šele kasneje...
 5. Hattori

  [PS5] Returnal

  Did u just assume my gender?
 6. Hattori

  [PS5] Returnal

  Zadeva je 16:9, tako da široka slika je že sedaj podprta.... Drugače pa, kaj vam bo 4k, če ste sami nekje na 360p razviti.
 7. Hattori

  [PS5] Returnal

  Najbrž smo edini kreteni na svetu, kjer se debatira oz. dvomi o kvaliteti izgleda te igre...
 8. Hattori

  [PS5] Returnal

  Če si pri Housemarque igri v dvomu, ali bi jo igral, zato ker je 1080p ali pa 24k, potem ti predlagam, da igraš kaj drugega. Btw, zadeva izgleda fenomenalno in če ne bi nekdo napisal 1080p ne bi vedel o čem govorite.
 9. ^ preferred difficulty detected
 10. Če imaš v RE igri plus metkov, da lahko flase razbijaš pol je neki narobe
 11. Noice, 2 strani teme, samo sranje, niti ene novice glede igre, good job. Naj bi ble pa prve slike leakane - https://www.gamesradar.com/battlefield-6-images-reportedly-leak-ahead-of-official-reveal/ . Očitno bo near-future setting, končno konec teh dolgočasnih ww.
 12. Hattori

  [PS5] Returnal

  Meni ni še crashalo, kar pa prebiram, je velikokrat vzrok ta dodatna obleka, ki jo dobis pri ultimate ediciji in pa spreminjanje keybindov.
 13. Hattori

  [PS5] Returnal

  Sj ni nič hudega, če se pač resetira cikel... to je del designa v igri. Ni tok hudo, kot hočejo eni opisat, ker lahko celo igro preigraš brez, da bi pobral 1 item. Vsi ključni, ki so potrebni za nek progress, pa ostanejo tudi od restartu cikla. Primer: če umreš v 3 biomu in se ti resetira cikel, lahko dobesedno nazaj prides v 5 minutah, vmes ti igra ponudi nekaj itemov, ki ti takoj dvignejo pac osnovnih statsov in si nazaj, kjer si bil v parih minutah. Je pa res, da če si bolj "slab" v takih igrah imaš možnost nabiranja in bit OP, takrat pa ob smrti pač izgubiš več, kar je pa pravilno, ker dru
×
×
 • Ustvari novo...