Skoči na vsebino

Hattori

Rumeni jak
 • Število vsebin

  99
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

41 Jezus

Več o članu Hattori

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Itk, Epic so pa res good guys... Tole je čisti tencent oz china vs usa zadeva spet. PR bullshiting in preosmerjanje pozornosti v nebuloze.
 2. Kontrol freak uporabljam že od ps3 naprej pa nisem imel niti ene težave. Kaj pa te moti oz. zakaj je to jadna rešitev?
 3. To so osebne izkušnje, ki jih imam trenutno z igrami CDPR. Dejstvo je, da tehnična plat vseh iger, ki so jih naredili na začetku ni bila lih najboljša, medtem pa igre kot same, so mi bile vse odlične. Kaj tle ni jasnega?
 4. Igra bo zagotovo odlična, bojim pa se, da bo zadeva imela velike tehnične probleme, vsaj na konzolah na začetku...
 5. RE engine je bil narejen za 7, ta isti engine uporabljajo tudi RE 2,3, DmC 5 ipd... Ubistvu na prvo žogo in spomin, bi rekel, da boljše izgledo celo RE 7.
 6. Super, hvala vsem za pomoč.
 7. Ali mi nekdo prosim samo na hitro pove, če je ta že sestavljen setup vreden denarja https://eigre.si/pcplus-dream-machine-i7-9700k-32gb-500gb-nvme-ssd-2tb-h-1567115547 . Zadevo bi priklopil na 27" 1440p monitor. Se pa zelo slabo spoznam na komponente, ker sem zadnjič sam PC kupoval 15 let nazaj. Hvala za pomoč.
 8. Aha. Upam, da podprejo to, ker bi bilo fajn, da naredimo kake mnenjalnik evente, se mi zdi taka prava igra za kaj takega.
 9. Tisti, ki že igrate. Je možno, da se naredi nek private match, pa da naredimo nek Mnenjalnik battle royal?
 10. Jaz sem to opazil le, ko sem končal misijo, da mi je Jin kar sam malo postopal okoli. Imam pa razmeroma nov DS, tako da je zagotovo neki v igri. Je pa med samim igranjem to neopazno, vsaj pri meni.
 11. Ni vse tako plehko kot se ti zdi, da vsaka anti graja naredi "fanboya". Ne gre se za plus/minus, gre se o tem, da je bila igra zavestno narejena, da se v boju ne uporablja lock-ona in to igra tudi super izvede.
 12. Če po toliko urah še nisi dojel, zakaj ta igra ne uporablja lock-ona, potem ti pri tem žal ni več pomoči.
×
×
 • Ustvari novo...