Skoči na vsebino

reder

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 431
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

381 Fant od fare

Več o članu reder

 • Butast stavek
  ga zmagoslavno poriva vse do jajc.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 773 vohunjenj
 1. Če niso sami sposobni poskrbeti za te minimalne civilizacijske norme kot je streljanje otrok, bi jim lahko kaka normalna država vrnila uslugo in jih napadla in jim pomaga pri širjenju civilizacije nestreljanju otrok.
 2. reder

  Premier League

  Možno, ker bo prišel v urejen klub z pravim trenerjem kar v Unitedu nikoli ni imel. Itak je krivica popolnoma na strani teh igralcev, da se ne razumemo narobe. Za tak denar kot ga služijo bi morali biti 100% profesionalci osredotočeni na nogomet ampak enostavno niso in potrebujejo trdo roko ki jim ne dovoli ničesar ne na igrišču, ne izven igrišč. Izven morajo poskrbeti za rigorozne sankcije, če se ne vedejo kot je treba (prehrana, teža, treniranje poleti pa tudi do takih stvari kot so alkohol, droge, čiki in navsezadnje posilstva ), na igrišču pa jim točno določiti kaj kje delati saj sami niso
 3. reder

  Premier League

  Aha to se že na daleč vidi kak fail bo. Kot prvo bo itak na klopi ko bo glavna trojica v napadu zdrava, kot drugo je letos končno našel svojo najboljšo vlogo, torej prodiranje ob aut liniji in nabijanje predložkov, komu bodo ti predložki namenjeni? Messiju, Neymarju ki bosta trimčkala nekje na robu 16-erca? . Kot tretje bo pa v tistem razpuščenem cirkusu zagotovo živel še manj profesionalno in se bodo poškodbe vrnile. Res ne vidim kako bi lahko on bil uspešen tam razen če se celotna ekipa in klub popolnoma reformira kar je pa nemogoče. No denarja bo pa dovolj, to je pa res.
 4. reder

  Premier League

  Martial bi lahko imel super kariero pa se mu na daleč vidi, da je lenuh ki ga boli k za vse. Talent in začetek kariere je bil na ravni najboljših, mogoče bi pomagalo, da bi šel v kak resen klub z dobrim zahtevnim trenerjem ampak sedaj je prepozno. Podobno kot Dembele in Pogba, tipični predstavniki te smešne generacije Francozov.
 5. Eno in drugo, osredotočajo se pa raje na to kakšen nov zaimek si bo kdo izmislil.
 6. OK lahko imaš prav, saj ne poznam točno tega zakona ampak nekaj bi ta zaostala nacija morala narediti glede orožja, legalnega in ilegalnega. Še dobro, da ta moda streljanja (zaenkrat) še ni prišla v Evropo tako kot večina njihovih bedarij.
 7. Ko je košarkarski trener pametnejši od celotnega naroda, še posebej politike. Glavno, da se protestira za vsakega, ki se želi identificirati kot žirafa. Orožje in redno pobijanje otrok je pa drugotna tema. Prizadet narod...
 8. reder

  Naša mala greznica #9

  Jap, Morata je le še vprašanje časa.
 9. reder

  Primera Division

  Čez kakšen dan pa izjava kako so Busi, Pique in Alba najboljši na svetu in zelo pomembni zaradi izkušenj in vodenja. No saj je cel intervju precej depresiven. Očitno tudi z prodajo BLM Tebas ne bo dovolil normalnega poslovanja kluba, Gavijevo podaljšanje se je zakompliciralo, za Dembeleja se itak že ve da je praktično konec, Roberto ostaja, Lewa je daleč od sigurnega kar IMO pomeni prihod Morate, prodaja De Jonga še vedno na mizi, še vedno se slepi z Superligo...
 10. reder

  Premier League

  Na takih prestopih se počasi vidi kako EPL povečuje razliko. Igralec je raje izbral midtable angleški klub kot pa do nedavnega aktualnega španskega prvaka, verjetno ker mu je Villa pač ponudila več denarja in boljšo ligo. Počasi, a vztrajno bomo na tak način dobivali Superligo pod imenom EPL.
 11. reder

  Primera Division

  Ne da so smeti ampak res top top igralci se morajo dokazati v najboljših ligah. Bi bila zate Messi in CR7 to kar sta če bi imela enake uspehe in številke v francoski ligi? Zame ne bi. Maradona je večino kariere igral v najmočnejši ligi na svetu. Za Peleja je pa itak to eden od večjih minusov v karieri čeprav (kar sem bral) je bila takrat brazilska liga kar konkurenčna evropskim ampak to mi itak nismo gledali.
 12. reder

  Primera Division

  Odvisno kaj zate pomeni relevanten. Če je to Zlata žoga potem ok, jo bo verjetno dobil ko osvoji LP/SP/EP ampak zame je to nepomembno. Največ se dokazuje v ligi, ki jo nihče ne gleda in jo ne jemlje resno. Še Messi je utonil v pozabo takoj ko je prestopil tja pa je 15 let dominiral na in izven igrišč, sedaj je občutek kot da je že upokojen. Enako je z Ramosom in Neymarjem pa so to precej večja imena od te preplačane želve.
 13. reder

  Primera Division

  Ja denar je brutalen, bi bil tudi v Realu ampak tukaj je približno še enkrat več. Kaj točno si človek lahko privošči z 300 mio bonusa in kaj si ne more z 150 mio bonusa pa ne vem. Ko je leta 2017 prestopil v PSG in ne Real, sem še nekako razumel. V Realu ne bi bil glavni, v tistih letih je boljše ostati doma v slabši ligi in počasi napredovati ter ravno v pravih letih (sedaj) prestopiti na višji nivo. No z to potezo je poskrbel, da bo najmanj do svojega 26ga leta nerelevanten v resnem nogometu in praktično brez šans, da bi imel kariero na nivoju največjih kljub temu, da je ima talent. Mogoče
 14. reder

  Primera Division

  Vse kaže, da Dembele ne bo podaljšal in da Raphinha ne bo dosegljiv, me prav zanima kakšno glupost bodo sedaj našli za desno krilo. Guliy še kje igra?
×
×
 • Ustvari novo...