Skoči na vsebino

reder

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2 407
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

635 Jezus

Več o članu reder

 • Butast stavek
  je bil diskvalificiran iz fANAL za mistra. Zdaj tekmuje kot miss.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 089 vohunjenj
 1. reder

  Primera Division

  Meni se pa zdijo vsi preveč podobni tipi vezistov, da bi lahko dolgoročno funkcionirali v isti ekipi. Vsi fizično močni, visoki, hitri ampak daaaaaaleč od kreative in tehnike Modrića in Kroosa. Sem malo razočaran ampak se sam lahko odloči kdaj je dovolj top nogometa, itak je obrnil igrico in se gre lahko zajebavati. Upam, da po koncu teh dveh let sledi poslovilna tekma na novem CN in da bo mogoče dobiti kakšno karto. Logična odločitev o kateri se govori že leta, Miami je itak semi latinsko mesto, navadil se bo na stadione in vse ostalo pred Copo, nikjer pa ne zasledim kakšno plačo so mu dali, IMO niti blizu Savdijski ponudbi pa verjetno tudi manj kot je dobival v Evropi. Ne vem kako imajo s salary capom v MLS. Kmalu sledita verjetno Alba in Busi potem pa še Suki.
 2. reder

  Primera Division

  Eh Miami, torej de facto penzion. Škoda, res brezvezno slovo od top nogometa za najboljšega... No vsaj ni šel med arabce.
 3. reder

  Primera Division

  Bi pa imeli šanse, da pridejo iz skupine. Sicer bi pa Messi bil gladko najboljši finišer, kreator in dribler v tej ekipi, velik faktor je seveda tudi emotivna plat, nostalgija pa konec koncev tudi marketing. Itak, da so minusi zaradi šetanja kar bo vplivalo na defenzivne številke. Letos so v obrambi so skrivali, naslednje leto mogoče Messija, IMO se ga da "skriti" v pravem sistemu. Jebeš Barco kateri je glavni adut obramba, hočem atraktivno igro in gole tudi če to pomeni kakšnega več v svoji mreži. Mislim pa da še vedno lahko odide v arabsko vukojebino, dokler ni kaj uradno ne verjamem nič.
 4. reder

  Primera Division

  Če prav kapiram bo treba nekoga prodati preden se Messiju pošlje ponudba? Upam, da imajo kaj že pripravljeno glede na to, da se baje Messiju grozno mudi in hoče vedeti kje bo še ta teden.
 5. reder

  Primera Division

  Inigo verjetno danes uradno, tudi za Messija se bo IMO vedelo ta teden
 6. reder

  Primera Division

  Zakaj? Da bi imeli 3 leva krila in nikogar na ostalih pozicijah v napadu. Na žalost se pa bojim, da največji transfer v tisto vukojebino sledi v prihodnjih dneh.
 7. reder

  Primera Division

  Upam na Havertza, ne vem če sem videl bolj precenjenega igralca na svetu od Morate naprej. Sicer pa popolnoma logično s strani Benza. Kam je prišel od tega da se ga je rotiralo z Higuainom do lanske sanjske sezone, vsa čast. Bo pa moral malo paziti s svojimi hobiji izven igrišča, v Savdski Arabiji take čaka kamenovanje na trgu. Zamenjava bo IMO Kane, je logična poteza za vse vpletene.
 8. reder

  Naša mala greznica #9

  Gundo ma ni šans, da ga City spusti po takem zaključku sezone
 9. reder

  Naša mala greznica #9

  Bo moral Pep malo v garažno hišo
 10. reder

  Naša mala greznica #9

  Lol, treba United nekako obdržati v igri
 11. reder

  Naša mala greznica #9

  Se priporočam za kak stream, jebeni Sportklub
 12. reder

  Naša mala greznica #9

  Da jo ne bo njegov šef vzel v svoj harem.
 13. reder

  Naša mala greznica #9

  City pa res nujno potrebuje špico ja
 14. reder

  Naša mala greznica #9

  No brainer za vse strani, če Benz res odhaja. Real dobi odlično 9ko (ki igra podobno kot Benz, torej bolj kot nek miks med 10 in 9 kar odgovarja Viniju), po letih je ravno pravi, da zapolni luknjo pred prihodom Mbappeja/Haalanda/Endricka oz. kdorkoli bo že takrat "in", Levy ne okrepi direktnih rivalov, Kane pa dobi šanso za kakšno lovoriko.
×
×
 • Ustvari novo...