Skoči na vsebino

ejnit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  6
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu ejnit

 • Stopnja
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ejnit

  Odbojka

  Ne vem zakaj ta seksi tema še ni ugledala svojega obstoja . Če koga zanima igramo v MB beach 2x tedensko lahko joina, se najde še kakšno prosto mesto.
 2. Pridem , če se mi bo časovno izšlo . Če gre kdo iz okolice MB in ima prostor se lahko zmenimo in zapeljemo skupaj.
 3. https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/dve-skupini-v-boju-za-ustanovitev-slovenske-zveze-za-e-sport/524468 Bedniki, še tukaj se drkajo v glavo .
 4. Prodam RTX 2070 grafično kartico. Kupljena je bila pred 2 mesecema. Pred nekaj tedni sem nabavil RTX 2080 Super in od takrat ni v rabi. V računalniku se je nahajala mesec dni. Ima še 22 mesecev garancije. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1025&lang=en Cena: 400€.
 5. Ma kje, potem mora nabaviti še napajalnik . Lahko mu Vodokotlič šenka RTX 2080 TI, pa bo obstala na polici kot rekvizit.
 6. ejnit

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  Sam uporabljam Buffalo LS520DE 2x1TB - dobil sem ga na Amazonu za dobrega stotaka in je ok. Se pa pozna, da gre za vstopen NAS in kakšne bolj fine nastavitve pogrešam, + lahko bi bil za odtenek boljši hardware. Za osnovno rab, torrente, backupe, fotke je vrh glave . https://www.buffalo-technology.com/productpage/linkstation-ls520d/
×
×
 • Ustvari novo...