Skoči na vsebino

ejnit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  5
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu ejnit

 • Stopnja
  siromak s petimi sporočili

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pridem , če se mi bo časovno izšlo . Če gre kdo iz okolice MB in ima prostor se lahko zmenimo in zapeljemo skupaj.
 2. https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/dve-skupini-v-boju-za-ustanovitev-slovenske-zveze-za-e-sport/524468 Bedniki, še tukaj se drkajo v glavo .
 3. Prodam RTX 2070 grafično kartico. Kupljena je bila pred 2 mesecema. Pred nekaj tedni sem nabavil RTX 2080 Super in od takrat ni v rabi. V računalniku se je nahajala mesec dni. Ima še 22 mesecev garancije. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1025&lang=en Cena: 400€.
 4. Ma kje, potem mora nabaviti še napajalnik . Lahko mu Vodokotlič šenka RTX 2080 TI, pa bo obstala na polici kot rekvizit.
 5. ejnit

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  Sam uporabljam Buffalo LS520DE 2x1TB - dobil sem ga na Amazonu za dobrega stotaka in je ok. Se pa pozna, da gre za vstopen NAS in kakšne bolj fine nastavitve pogrešam, + lahko bi bil za odtenek boljši hardware. Za osnovno rab, torrente, backupe, fotke je vrh glave . https://www.buffalo-technology.com/productpage/linkstation-ls520d/
×
×
 • Ustvari novo...