Skoči na vsebino

ejnit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  13
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu ejnit

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ejnit

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00YOX2TNK/ Če kdo potrebuje poceni NAS :). Test: https://www.tweaktown.com/reviews/8772/buffalo-linkstation-520-2-bay-nas-review/index.html
 2. Pazi, ti kabli niso navskrižno kompatibilni in čeprav ga boš morda lahko priklopil v napajalnik, ti bo z veliko verjetnostjo zažgal elektroniko na disku (sem pred leti naredil enako neumnost). . Dopiši še model napajalnika. Na tvojem mestu bi najbrž vzel kakšne sata razdelilce ali Molex-SATA adapter.
 3. Praktično nerabljena (za sabo ima morda kakšno uro delovanja) cena 40€. Normalni enter in rdeča osvetljava tipk. https://www.mimovrste.com/tipkovnice/logitech-mehanska-tipkovnica-g413-romer-g-usb-slo-karbon
 4. Če bi kdo rad igral, mu lahko posodim svoj PS4 račun free of charge (pogoj, da podatkov ne deli naprej brez moje vednosti ).
 5. ejnit

  Tek

  Če nisi tekel predhodno (v zadnjih letih) je s tekom pametno pričeti počasi in preudarno, ker traja nekaj časa (tudi do 12 mesecev), da okrepiš mišice in prilagodiš telo. Ogromno začetnikov naredi to napako, v dveh mesecih se pripravijo in odtečejo maraton, potem pa se sčasoma pojavijo kronične poškodbe sklepov in vezi . Sam trenutno prakticiram malo krajše relacije z visoko intenzivnostjo - 5km 150 vm (1x tedensko 10km 400vm) vsak dan in je super .
 6. ejnit

  Odbojka

  Ne vem zakaj ta seksi tema še ni ugledala svojega obstoja . Če koga zanima igramo v MB beach 2x tedensko lahko joina, se najde še kakšno prosto mesto.
 7. Pridem , če se mi bo časovno izšlo . Če gre kdo iz okolice MB in ima prostor se lahko zmenimo in zapeljemo skupaj.
 8. https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/dve-skupini-v-boju-za-ustanovitev-slovenske-zveze-za-e-sport/524468 Bedniki, še tukaj se drkajo v glavo .
 9. Prodam RTX 2070 grafično kartico. Kupljena je bila pred 2 mesecema. Pred nekaj tedni sem nabavil RTX 2080 Super in od takrat ni v rabi. V računalniku se je nahajala mesec dni. Ima še 22 mesecev garancije. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1025&lang=en Cena: 400€.
 10. Ma kje, potem mora nabaviti še napajalnik . Lahko mu Vodokotlič šenka RTX 2080 TI, pa bo obstala na polici kot rekvizit.
 11. ejnit

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  Sam uporabljam Buffalo LS520DE 2x1TB - dobil sem ga na Amazonu za dobrega stotaka in je ok. Se pa pozna, da gre za vstopen NAS in kakšne bolj fine nastavitve pogrešam, + lahko bi bil za odtenek boljši hardware. Za osnovno rab, torrente, backupe, fotke je vrh glave . https://www.buffalo-technology.com/productpage/linkstation-ls520d/
×
×
 • Ustvari novo...