Skoči na vsebino

Jake the Mess

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 363
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Jake the Mess

  1. Strava ti watte nekaj na približno računa glede na vnešeno težo in hitrost, ki si jo dosegal. Pol imajo pa še neke približke oz. korekcije, glede na to kaj označiš, road ali mtb. evo, podobno vprašanje na redditu: https://www.reddit.com/r/Strava/comments/t9t0vu/why_does_the_same_ride_get_a_higher_average_power/
  2. Jake the Mess

    Cestna golazen

    Sej ma zdej en teden razpeljave.
  3. Meni se Ghidorah po slovensko bere gedora, pol si pa predstavljam orodje, pa se zdi zlo smešno ime za pošast.
  4. Jake the Mess

    Tek

    @kmetek https://www.rtvslo.si/sport/atletika/primoz-kobe-in-anja-fink-drzavna-prvaka-v-polmaratonu/708697
  5. Tole bi kar spadalo pod Bloodborne lore.
  6. Pinball FX (2023) is a free game but a Super League Football DLC is coming out and is free to claim on all consoles for the next 7 days and on Steam and Epic for 30 days PSStore Edit: popravil za ps verzijo, ostalo najbrž lahko poiščete sami (meni se na telefonu ne da). Hvala za opozorilo kmetič.
  7. Upam da se Guentzel vrne v Pingvine, pa še Kuzyja pripelje s sabo
  8. Fair enough. Tud threesome z njima bi sprejel, sam pod pogojem, da bi mi pol Tomov osebni trener naredu en avocado smoothie.
  9. Kaj je to tacga? Jest mam tud ženo in otroke, pa bi se žgal z Bradyjem. Evo, še javno povem pred celim mn3njalom.
  10. Čaki a to me trolaš al si sam tolk nažgan, da ne dojameš, da si ne totalno isto vorašanje dal, na katerega sem ti odgovoril? Al si pač na stopnji: To sti, Ka pa sm jest?
  11. Joj no, kaj ti ni jasno? Večina konjzolca ne zahaja na gnoj in ne ve kaj se dogaja tam in večinoma nas bolijo kurci za tamkajšnja drkarjenja. Tukaj pa valda, da se je branilo Evito, če je nekdo prinesel to debato v to temo, sploh ker je dejansko aktivna v tej temi. Kaj naj jaz branim Lizz, če sploh ne vem kaj se tam dogaja?
  12. Jake the Mess

    Premier League

    Ene par misli, ki so se mi utrnile ob gledanju: - čudno da ni koga razjezil z zastavami in nalepkami na kolesu in bi ga lahko posledično zbil v jarek - Chingaroo govori lepšo angleščino kot Rooney (vsaj jaz ga lažje razumem) - sreča da ni dež padal, ko je uletel na stadion, bi bil kr epski fail, da bi prikolesaril čez pol svetam pol ga pa neslavno zalije slap - - Rooney zgleda slabše kot Ferguson
  13. Jake the Mess

    Premier League

    Ma drugače VAR kar v redu deluje, edini problem je, ker vedno sodi v Liverpoolovo škodo
  14. Jake the Mess

    Cestna golazen

    Nečesa pa se prav potihem bojim, le kaj bo naš Rogla in kaj bo še z njim, če enkrat bo vodonoša postal, takrat bo odšel, a meni bo žal.
  15. Čist preveč skromno imo. Pomoje bi rekel, da je med skokom naredil salto naprej, ker pa je imel ravno oblečene kratke jeans hlače, mu je levo jajce zlezlo iz hlačnice in ravno med skokom udarilo varnostnika po faci.
  16. Pomoje je bil bolj Mišel. Sam polt je bila še tista izpred operacije.
  17. Jake the Mess

    Cestna golazen

    Ajde Jan pizda gremo
  18. Jake the Mess

    Cestna golazen

    Okej, vidim da se je srečno končalo, ampak kera jeba no.
  19. Nočem bit pameten drekač, sam a boš reku, da ti po enem dnevu kovanja skuješ boljši nož od nekega industrijskega izdelka?
  20. Ni ravno deal za špil, vem pa da je bilo govora o uporabi ChatGPTja v gostilni. Zapaženo na mydealz, tko da je verjetno legit, nisem pa čekiral detajlov. 10€ na mesec namesto 20. https://chatllm.abacus.ai/
×
×
  • Ustvari novo...