Skoči na vsebino

Damir

Vesoljc
 • Število vsebin

  543
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

90 Jogurt

Več o članu Damir

 • Stopnja
  je nastal iz veliko drevesne sperme!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Damir

  [uradna] mopij tema

  realno ne rabis prit na gnoj k je tugica kolk malo km sem letos naredil iz mopijem to je nerealno kaj dela korona zdej se po mestu ne morem mal kruzat ker sem pozabil podaljsati izpit po varni voznji. se dobro da me niso policaji ustavili, ker sem bil en mesec ze brez izpita. vse kar ostane je obujanje starih spominov
 2. prosim, da nehas s to toksicno maskuliteto torej je bols da mamo letalo, ki je uporabljano nevem ene 5% casa samo zato, da ne izpademo "mamini sincki" in z njim pripeljemo slabo trenirane in opremljene vojake al je bols da mamo izurjene in opremljene vojake, ki jih pac ostali pripeljejo tja kamor jih rabijo?
 3. a ne morejo it z avtobusom? ce bi zavezniki radi, da nasi vojaki in oprema pride tja, potem nam jo bodo ze pomagali pripeljat. ali zakaj bi morali biti neodvisni in samozadostni medtem, ko pomagamo drugim?
 4. lahk bi transcodiralo v varne formatu ob uploadu to mas v pol ure nakucano ne pa tezis folku nej si instalira 5 razlicnih browserjev
 5. Damir

  Baldur's Gate 3

  ja goblini, sam da sem drugace zapeljal zgodbo in je bla lokacija fajta pred grovom mi je pol uspelo po parih uricah narest aja, pa se en tak zanimiv "bug". z warlockom sem mel summonanega impa in se vrnil v kamp, kjer je bil wyll. takoj ko se je kamp naloadal sem bil v kombatu z wyllom. pa ne vem zakaj. log pravi, da je wyll "renowed monster hunter" in sklepam, da me je napadel zarad summonanega impa. ampak to je samo teorija.
 6. Damir

  Baldur's Gate 3

  Res je dost buggov. En se mi je tak pripetil, da mi je v eni veliki bitki umrl pomemben NPC in zdaj sem zgubil moznost nadaljevanja najbolj pomembnega quest lina. Fajt je trajal eno uro in sem ga komaj zmagal, tako da mi res ni za ponavljat tega. Tudi ne vem kako bi ga naj obvaroval med bitko. Drugac pa ok spil. Upam, da res pofiksajo te buge, ker trenutno mi ni jasno kaj je posledica buga in kaj je dejansko. Bolj podroben combat log se mi zdi, da bi tudi bil skoraj nujen, ker za pol buffov in debuffov ne vem od kod pridejo.
 7. Damir

  [uradna] mopij tema

  sel sem domov v domac kraj iz LJ. sej mam papirje pa to ampak vseeno si nisem upal riskirat in sem sel po avtocesti. morm rect da nisem neki full uzival z nakedom 2 uri na avtocesti (nimam avta). zato bi pa rabil en bolj udoben moped. naslednji vikend bo zgleda spet treba it k morm fotru spet neki pomagat...
 8. bo treba novga orbeinega elektricarja narocit
 9. keba a nisi ti ze narocil bajka? pol vprasas v trgovini kdaj bo kdo je uvoznik in ce ne bo naj vratijo pare.
 10. Damir

  [uradna] mopij tema

  dobra frizurca naredil 400km cez vikend po avtocesti pocas bo res treba na neki bolj udobnega presaltat
 11. mislim, da bodo volitve sproducirale dosti memejov. zatorej se jih veselim.
 12. to je bla delovna akcija na golovcu https://www.facebook.com/golovectrails/posts/1102104650192745 vsaka cast tistim, ki delajo traile iz nule, ker je treba res kar dosti dela. mi smo pa sam mal popravili kake ovinke, kickerje in landinge. pa mal popucali listje in to. dost dela je tudi, da odvodnjavanje zrihtas.
 13. Damir

  COVID-19

  tko to je ce vedno delas samo nujne stvari nikoli nimas casa za pomembne
 14. jzt sem valda un k mu kapa zakriva pleso (ce me slucajno ne prepoznas po kamuflaznih hlacah) valda lahk doniras. sam verjetno bos prsu najprej kaj pofurat preden das dnar al?
×
×
 • Ustvari novo...