Skoči na vsebino

Combat_Liberalism

Govnač
 • Število vsebin

  9 635
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  24

Combat_Liberalism je zmagal 20. julija

Bitje Combat_Liberalism je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

5 313 Jezus

Več o članu Combat_Liberalism

 • Butast stavek
  se bori z mlini na vetrove.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 9 094 vohunjenj
 1. Tovaris @Hernier zadnjič si v neki temi nekaj shillal NGOje, kako pomagajo al neki. Pls do watch Zadnji turist na RTV SLO. https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174901409?s=tv Ok, zakljucek je retardiran
 2. Res? Cleveland St Louis Kansas City Indianapolis, basically vse je trash, razen par gemov v Coloradu, Wyomingu, Dakoti pa Minesoti. Pa še od tega je par stvari, ki so men specifično zanimive čist raziskovalno
 3. Kaca ni dealbrejker sam absolutno je draft boljsa stvar, sploh ni primerjave
 4. Ne, ker sva imela oba opcijo podatkov v svojem omrežju. Več pa tu https://www.traveltomtom.net/destinations/north-america/usa/best-prepaid-usa-sim-cards also, morm pokazat še svojo karto (na koncu manjka pot nazaj do mineapolisa, ker je preveč krajev trenutno in ma google omejitev 4 some reason)
 5. jaz imam na a1 opcijo tujina, da dobim za 10 € 2 giga podatkov roaminga v 34 državah sveta, med njimi ZDA. Če pa nimaš take opcije, enostavno kupi tam neko pre-paid zadevo s podatki gor (kot pri nas pri hoferju npr)
 6. Največ ga rabiš za draft (pa tudi če ga fališ in ti AI drafta, se še vedno da kaj naredit). Potem si pa enkrat v tednu nastaviš postavo za cel teden, če se ti ni vsak dan.
 7. apeliram na uporabnika @Hernier da malo pove o stanju - zakaj je tako bogo in ali obstajajo kakšni projekti, ki bi bili namenjeni digitalizaciji (klasik)
 8. Začel gledat The Offer, ki pripoveduje zgodbo o križih in težavah, ki so bili povezani z ustvarjanjem in snemanjem Botra Po moje je fajn samo men in tistim, ki jim je res zanimiva ta specifična zgodba. Za običn folk, ki bi pač gledal serijo je verjetno bedno.
 9. Oh no, kako bodo sedaj ljudje napisali dopis občini in centru za socialno delo.
 10. Combat_Liberalism

  NBA tema

  ayton je sam zaspan, ker spi po 2 uri na dan/noč, ker cel čas gejma
 11. So se pol dogovorili, da lahko se neke druge stvari.
×
×
 • Ustvari novo...