Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  5 954
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  3

ke_kit je zmagal 13. novembra 2020

Bitje ke_kit je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 303 Jezus

Več o članu ke_kit

 • Butast stavek
  Savant pour le non-sens
 • Skotilni dan 10. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Groot ki sir je* = Groot ki sere Sklepam, da je izbral Groota, ker ikonica spominja na kos dreka. Reakcija naj bi predstavljala drekec emoji. Men je tudi krneki. Isto kot "Ne me jebat" Deadpool.
 2. Imam zakupljen Nord VPN še za leto, dve. Komot ti šeram account. Javi na ZS, če rabiš.
 3. Dej raje Spidermana in malo poročaj ali je fun.
 4. To mam tudi na To Play seznamu. Kul, da ima Hernier seal of approval. Zdaj je res nobrainer.
 5. Jaz mislim, da je rogue facebook comments AI.
 6. @HernierSem kupil neki časa nazaj, sam se še nisem lotil. Malo me skrbi, da ni preveč šopanja po gumbu za streljanje, ker ful sovražim, da me med igro začne bolet prst od tega. Kako je s tem?
 7. Bil dol par mesecev. Res fenomenalna izkušnja. Upam, da bom spet šel kdaj. Sicer je na začetku kar hud kulturni šok, sam te fotografije od amnesije zgoraj so pa res ful napumpane. Bil sem v Varanassiju (od kod so te fotke) in sem prav iskal, če bom kje videl kakega mrtvaka, sam ni blo ne. Edini kraj kjer je bilo možno kaj uzreti je bilo na pogrebih, ko so sežigali trupla. Moje fotke: https://www.dropbox.com/sh/1sg8jfqglckem5w/AABBpoqCN-mfU-PRcGSEMPbfa?dl=0
 8. Štartal sem The Messenger, k je free na PS Premium. Nov avatar pove vse. Vse sem pričakoval, sam ne humorja.
 9. Mislim, da je njun point bil, da je folk isto težil takrat, kot težijo zdaj, ne pa da se ne strinjata s kritikami. Sry, mogoče sem res preglup, sam res ne štekam kaj bi rad povedal. Jaz mislim, da samo skušaš opravičevati folk, ki pljuva po Gilbertu. Če se motim, pol jebi ga in ignoriraj moje gluposti.
 10. Kaj od "vsi se strinjamo, da je grafični slog krneki" ne razumeš?
 11. Pa kako ne razumeš no lol? Vsi se strinjamo, da je grafični slog krneki, ti pa "nehite bluzit". Če kaj, se folk buni, da so internet keyboard warriors prizadeti v tri krasne.
×
×
 • Ustvari novo...