Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
  • Število vsebin

    12 221
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    19

Vse objave od ke_kit

  1. To kar pravi heretik. Una od Galkota me pa po pravici povedano ne gane. Razumem, da je bilo v afektu, sam tip si je definitivno sam kriv, ker je odreagiral narobe.
  2. A nebi danes ob polnoči morale iziti PS5 essential igre? EDIT: Sem še enkrat pogledal in sedaj so. Ob kateri uri je release? Opoldne?
  3. Ajaaa, sploh nisem prebral imena XD Carka.
  4. Googlam bukkake song, sam mi ne najde nič.
  5. Ajaaa, točno ja. Zdaj mi je jasno. Skleroza, sry.
  6. A to so tisti 8, 16, 32 heat runi? Sploh se ne spomnim tega EM izraza.
  7. Eni temu pravite trollanje. Jaz mu pravim laganje. Kar se mene tiče je DaCapo izgubil vso moje spoštovanje. Zame je samo še dementen starec, ki se obnaša kot otrok. Ti pa kar dalje prcaj. Je pa boleče očitno, da te muči, če nisi najjači v neki debati. Malo se mi smiliš, samo ne ful dosti ajde.
  8. Valjda sem se hecal, ne bit tako serious Fenomenalna igra od začetka do konca.
  9. A ne dajo ponavadi v EA samo del igre?
  10. Drugače bi tudi jaz šel early access paid betatesting scam, če ne bi bilo samo za inferiorno platformo brez DS haptike. Supergiant je samo za podpret. Poleg tega je to najcenejši preorder za final game.
  11. to samo zaradi bisex trojčka
  12. Torej si ti samo tool, ki ga jaz nadzorujem. Nisem si mislu tega, ampak makes sense.
  13. magični contrarian a.k.a. LTC in a nutshell
  14. Ma ne glede na to. Hades 1 je majka od igre. Ful priporočam, da igraš tudi tisto. Še posebej, če ti je dvojka dobra, ki je more of the same, kolikor vidim.
  15. @magični kraljZakaj ne probaš H1? Vsi pravijo, da je perfect igra za SteamDreck.
  16. Ok, sem pomirjen. Lahko ga naprej prcate.
  17. Meni je bilo tudi kul brati te norosti, ampak jaz sem si vedno mislil, da tip pač samo malo trolla levo desno. Zdaj se mi ne zdi več in mislim, da je zadaj celo kaka zloraba substanc. Jaz ga ne mislim več žokati.
  18. @Aktivist VančNe rabiš mi popat smajli zvezdic. Čisto resno sem mislil. Zdi se mi očitno, da ima tip neke mentalne probleme. Vi pa ga samo podžigate, zato da se delate norca in smejite na njegov račun. Po moje ima tip podobne probleme kot Dejch in ga orenk cuka.
  19. A ti dejansko misliš, da tomazek ni bil s tisto izjavo sakrastičen? Al to samo odgovarjaš v tonu in se zajebavaš? Lahko ti 100% zagotovim, da nikogar tukaj ne briga za fotke tvojih znancev. Dej, resno, začni uporabljati malo samozavedanja. Ti pa ga tudi nehaj spodbujati. A ne vidiš, da ima tip resne težave s prepoznavanjem realnosti? Ne, ne zajebavam se. Tole kar se greste tle notri meji na zlorabo.
  20. I see what you did there. Če ni bilo nalašč, pa še toliko bolje
  21. Haha. Ja, isto se je meni zgodilo na izhodu iz Sasaua. Zaslišim kričanje in en laufa mimo, za njim pa drug tip, ki kriči da mu je taprvi neki spizdu. Valjda ga ustavim s konjem in ga skupaj pretepeva. Tip mi da 2 groša in si misli, da itak ne znam brati številk. Little did he know, da sem se ravnokar naučil latinščino. Ta igra je res the gift that keeps on giving.
  22. Aja, drugače pa imam že ene 25 ur v igri in se mi zdi, da nisem naredil še praktično ničesar (v main story sem šele tam kjer moram najti sled Gingerja pri žgalcih oglja). A to pričakujejo, da bom igral kake 200 ur, da obrnem?
  23. Jaz pa ravnokar igram Theresin DLC. Ful dobro, k ti pokaže prolog iz drugega zornega kota.
  24. Nisem pričakoval, da bo Sony stopil nazaj. Pizda, nice. Še je upanje za človeštvo.
×
×
  • Ustvari novo...