Skoči na vsebino

Tijuana

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 137
  • Dan prve porumenitve

Vse objave od Tijuana

  1. Ko boste imeli naslednji Call of Duty, NBA, GTA, Fifo se boste pa brez problema na Steamu povezali ali se loginali v EA, Acitivison/Microsoft ali Take-Two račun. Pa tudi vsa ta podjetja so bila pohackana ali spremljajo vaše podatke. Take-Two leta 2022 nazadnje EA nazadnje leta 2021 Activison nazadnje leta 2023 Sony nazadnje leta 2023 Pa se strinjam, da je dreksonska poteza Sony-ja to narediti mesece po izidu ampak vseeno dokaj overblownan problem.
  2. Sej imamo isto sranje na konzolah lol. Ubisoft moreš povezati z njihovim accountom že za singleplayer igre, da lahko igraš (Prince of Persia The Lost Crown) razen Switch verzije. Sea of Thives na PS5 boš rabil imet povezan Microsoftov account za iganje. EA tudi to dela (Wild Hearts je lani bilo pune pizdenja po Redditu zaradi tega na PS5ki).
  3. 112% je completion. Na koliko % si?
  4. Nagrade so pomoje bile v leto 2022. Prvaki so bili v sezoni 2021/22 ter v sezoni 2022/23 prišli do play-offa konferenčne lige. Vse to je bilo koledarsko leto 2022 ampak ja se strinjam absolutno preveliki stroški za slovenski klub, ki se niti ne uvrsti redno v evropska tekmovanja. Sicer drugi tak niso nič na boljšem za leto 2022 Olimpija imela izgube 4,5m €, Celje 3,63m € izgube. Sej bomo počasi videli poročila za leto 2023.
  5. Tijuana

    [uradna tema] Japanka

    V Južni Koreji se tej zvrsti reče "regression". Tako, da imaš polno podobnih zadev na isti koncept, če ti je Solo Leveling kul. Par predlogov je že bilo na prejšnjih straneh.
  6. Jaz sem lani kar preko njihove spletne strani. Zraven ti še naš davek zračuna tako, da potem nisem imel nič problemov z carino. Spomnim se pa ne kdo mi je dostavil. Sicer pa res dolgo časa čakaš preden dobiš igro. Tako, da pomojem sem zadnjič naročil. Zbiratelj tako nisem, če nebom imel vsake dobre indie igre na polici je pa čist okej. Dokler LRG naredi fizično dostavi je tak večina 90% znižanih digitalno.
  7. Sej so vsako leto pri vseh slovenskih klubih na voljo finančna poročila za prejšnje leto. Sedaj enkrat bodo za leto 2023.
  8. Jaz sem srečen, da moja dva najljubša indie studija (Team Cherry ter SuperGiant Games) ostajata indie. Nikoli ne veš kdaj te bo zaradi neke malenkosti čez noč velik publisher zaprl.
  9. Prihaja nova Batman Arkham igrica
  10. TMNT Shredders revenge ali Streets of Rage.
  11. Bi si že pokrili, če nebi delali čudnih odločitev pred izdajo igre ala EGS ekskluziva na PCju in odjebali Steam userje s tem ter digital only na konzolah ter odjebali (nas) dinozavre, ki še vedno doprinesemo kar velik procent k prodajah.
  12. Nek tease za jutri. Jutri je tudi tretja obletnica izida Returnala. Edit: očitno gre za nek Returnal strip
  13. Men je zanimivo, da so tudi reviewrji imeli ze verzije z novimi "altered" kostumi a noben se prej ni pizdil dokler niso opazili na tweeterju par primerjav od tistih, ki imajo disk verzijo ko je se starejsi build gor.
  14. Meni se tudi zdi tako zabita incel debata okoli tega. Bogi devi. Delaš 5-6 let in izdaš dobro igrico na koncu pa vsa debata o tem kako odrasli ljudje jokajo kako ima par skinov, ki ne vpliva na zgodbo ali gameplay manjši dekolte a skini so še vedno zelo seksi. Cenzura v video igrah obstaja vse od NES časov. So veliko boljši primeri kot Stellar Blade za borbo proti cenzuri. Za Stellar Blade pa dobiš občutek ali bi morali nekateri morali raje denar dati v kakšnem laufhavsu kot za igro.
  15. Jaz sem kar zadovoljen kar sem zaenkrat videl glede Hades 2. Kar precej nahajpan. Enka mi je vrhunska in če je dvojka more of the same z QoL izboljšavami, novimi bogovi, novi enemyji ter kakšne nove mehanike je dovolj za sequel zame vsaj. Hades 2, Silksong ter Metaphor so most hype prihajajoče zame. Definitivno day1 takoj.
  16. False flagging je težava že leta in leta. YouTube ima res že zelo dolgo probleme s tem. Ena random oseba lahko nek kanala strajka v imenu druge osebe ali celo copyright claima. Nintendo bi že v svojem imenu poslal DMCA ali copyright claim brez skrbi ne rabi kakih mentalno nestabilnih oseb, da to dela v njihovem imenu. Imajo svoje ninđe. Isto kot tisti bedak iz Yuzu discorda, ki je Nintendo poslal jebenih 93 mailov.
  17. Tijuana

    [uradna tema] Japanka

    Apothecary Diaries se vrača z drugo sezono v 2025.
  18. Steam will stop issuing refunds if you play two hours of a game before launch day
  19. Tijuana

    Shōgun

    Kaj pa ti ne razumeš? Mini serija je z desetimi deli. Temelji na knjigi ja ampak nikoli ni bilo šans, da bo tako podrobno kot v neki obsežni knjigi. Več delov pa ne pomeni, da bi serija ostala na isti kvaliteti. Men je kul in očitno tudi veliki večini na podlagi ocen. Mislim pa, da ni nič takega da bi bilo nerazumljivega kaj se zgodi ali premalo razloženega. Ni kakšnih Daenarys season 8 momentov, ki se ji iz nenada zmeša, ker hočejo čimprej zaključiti serijo.
×
×
  • Ustvari novo...