Skoči na vsebino

Žvrkljotron

Rumeni jak
 • Število vsebin

  135
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

36 Jogurt

Več o članu Žvrkljotron

 • Butast stavek
  strahopezdljivec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. meni tile bandi v uniformah gredo rahlo na k. (Rammstein, Ghost, Laibach... ) ampak tale komad drugače banalno grandioznega (und pompoznega) goth pop metal benda ima simpatičen riff. ko že omenjam goth metal...
 2. Že drugo leto zapored je za silvesterski večer državna ruska tv predvajala zabavnoglasbeno oddajo (v polomljeni italijanščini), ki parodira italijansko popevkarsko sceno iz osemdesetih let dvajsetega stoletja. V tistih časih so se sovjetski mediji odprli za italijanske popevkarje, ker njihova populistična lahka pop glasba ni bila ideološko nevarna in jo je oblast lahko prodala publiki lačni moderne muzike kot nekaj "zahodnega", ampak čisto apolitičnega. Silvesterski oddaji imata naslov Ciao 2020 in Ciao 2021 in ju lahko pogledate na Youtubu. Popevkarski veterani kot Al Bano in Ricchi E Poveri
 3. v glavnem sem ignorant glede slo rocka zadnjih let ampak...
 4. Žvrkljotron

  Monitorji

  zanimivo, meni refresh rate ne kaže polne številke ampak 143,972 hz. Podobno pri ostalih frekvencah osveževanja (164,999hz, 119,998hz...)
 5. mislim, da je to ra če se ne motim je to različica brez RT efektov in DLCjev.
 6. Žvrkljotron

  The Witcher

  Deleted scenes and characters from The Witcher Season 2
 7. Žvrkljotron

  The Witcher

  ta serija je ena komplet budalaščina, lahko rečem sedaj, ko sem pogledal nekaj epizod. In še dolgočasna, povero mio Witcher.
 8. Žvrkljotron

  The Witcher

  druga sezona je bolje narejena kot prva, očitno je več denarja šlo vanjo. Zanimivo pa do so jo, po Cavillovih besedah, celo snemali v Angliji (zaradi covida), medtem ko so pri prvi imeli lokacije na Kanarskih otokih, na Češkem ipd.
 9. Žvrkljotron

  The Witcher

  drugače je v post credits scenah druge sezone prisoten tudi teaser trailer za Neflixovovo spinoff serijo "Witcher Blood Origin", ki je nekakšen zgodovinski prequel Witcherju in, ki nas popelje v multikulturno kung fu prazgodovino kontinenta kjer živijo Witcherji (Veščci?) OOO MOOJ BOOŽE!
 10. Žvrkljotron

  The Witcher

  sem na YT pogledal več intervjujev s Henryem Cavillom pred izidom druge sezone. Več ali manj v vsakem pravi kako se je boril, da bi (vsaj) Geralt (vsaj) značajsko ostal zvest liku iz knjižne sage. Kar, če pravilno berem med vrsticai, pomeni, da so tudi s samim Geraltom imeli "čudne" namene, Cavill pa je kot fen knjig in iger uporabil svoj star status, da je (vsaj) njegov lik obdržal neko integriteto. Vsi "vsaji" so moji, jaz sem tako razumel. Sapko pa je dobil kup keša, po pogodbi mora hvaliti Netflix, ostalo pa ga niti ne briga, ker je ničkolikokrat povedal, da ne verjame v konvergenco različ
×
×
 • Ustvari novo...