Skoči na vsebino

Žvrkljotron

Rumeni jak
 • Število vsebin

  227
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

76 Jogurt

Več o članu Žvrkljotron

 • Butast stavek
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. naj se še jaz oglasim čeprav bolj off topic. Predlani sem si rekel, da bi lahko enkrat v življenju prebral Arabske noči in sicer v angleščini. Ker sem "mačo" nisem šel brati krajšega izbora kakih štiridesetih pravljic katerega je prevedel Husain Haddaw ampak sem kar navalil na t.i. Lyons izdajo. Tam pa je pravljic res 1001, morda celo več . In tako sem bral kakih 300-400 strani nakar sem popolnoma omagal. 1001 Noč je en velik dolgcajt, verjemite. To so v glavnem zgodbice perzijskega izvora katere so se "pretočile" v arabski svet in dobile muslimanski podton. Baje so jih najraje prebirali trgov
 2. Žvrkljotron

  Trenutno berem

  Za Byomkesha Bakshija sem prvič slišal pred več kot desetletjem v tv serji Veliki Pokovci, kjer Raj trdi, da ga je Conan Doyle plagiral pri stvaritvi Sherlocka Holmesa. Sheldon mu potem dokaže, da je Holmes bil napisan pred Bakshijem. Potem sem nekaj let nazaj na travniku pobral luškan indijski film Detective Byomkesh Bakshy (2015). Pred kratkim sem zbirko povesti o indijskem detektivu našel brezplačno v KOBO store in jo seveda claimal. Žal kurbe pri e-bookih poljubno spreminjajo platnico in verzijo knjige, tko, da sem izgubil simpatičen predgovor nekega indijskega akademika, ki opisuje kaj m
 3. Observer je ena od tistih iger, ki jo igraš enkrat in nikoli več. Avantura pač. Redux je izšel par dni potem, ko sem končal basic verzijo. In me ne vleče, da bi še enkrat crawlal skozi statični svet zaradi par priboljškov. Čisto v drugem žanru ampak nekaj podobnega glede motivacije za replay, Chernobylite. So izšli neki dlcji ampak seee miiii neee ljubiiiii.
 4. Žvrkljotron

  Trenutno berem

  Praško pokopališče, tretji Ecov roman katerega berem, po več desetletjih. En mal dolgcajt, če po pravici povem.
 5. Direkt baje le s Pocketbook bralniki.
 6. kolikor mi je znano le preko računalnika. Iz Biblosa v Adobe Digital Editions, iz ADE na bralnik.
 7. Sem poskusil priti do plačila tako, da sem joinal Prime (7 evrov x mesec) pa res ne gre skozi. Ostane "international" verzija za €99.99 + €11.99 delivery Tuesday, July 19. Drugače sem jaz pred dvemi tedni vzel warehouse deal KOBO Libra 2 za 166 evrov, very good condition, zdaj še cenejši 157€. V bistvu čisto nov in super delujoč. Edini zajeb, da je manjkal usb kabel za polnjenje. Velikokrat sem že vzel warehouse deal (AORUS FI27Q Gaming Monitor, procesorski Noctua hladilnik, Ryzen 5800x...) pa je vedno vse štimalo in nič ni manjkalo. Sicer pa imam usb c kable od tablice in plejstejšna, tako, d
 8. snip, sem očitno nekaj narobe razumel, 79 je z reklamami, dostavijo pa v Slo, le včlanit se moram v Prime. Brez reklam je 99e s popustom, tudi dostavijo v SLO. Verjetno imam drugačne cene, ker sem kliknil link, ko sem bil logiran v Amazon.
 9. mislim, da jaz tudi. Trenutno igram Frozen Wilds dlc od prve igre. (kako čudno se je vrniti v "stari" meni orožij, potionov, skillov...) Potem bom še enkart v Forbidden West obiskal vsa naselja, da vidim, če se kje prikaže še kak zelen klicaj.
 10. meni so v igrah zgodbe všeč, igre brez štorije mi dajajo feeling okrnjenosti, ampak dialogi v HFW so bili pogosto predolgi. Si poln adrenalina od akcije in naenkrat se moraš v bazi po pol ure pogovarjati s companioni, če hočeš natančno skapirati za kaj se gre. Ozirma vsakič, ko se napotiš v bazo že veš, da bo trpljenje. To morajo nekako pošlihtat. Drugače sem igral na very hard, tako, bolj po kmečko, nisem neka glavca. Priporočam igranje največ na Hard, da gre vse skupaj hitreje.
×
×
 • Ustvari novo...