Skoči na vsebino

Žvrkljotron

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  6
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

1 Jogurt

Več o članu Žvrkljotron

 • Butast stavek
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Žvrkljotron

  Grozljivke

  ni sicer najbolj sveže ampak tole je moj trenutni aziski zombie/vamp fix
 2. Vprašanje: obstaja kak cenejši, neoriginalen plošček za PS4, ki kolikor tolikor decentno deluje?
 3. Jaz sem šel not "hladen", brez predznanja. Umetnost je v temu, da od prvega trenutka naprej delaš čim več koristnih stvari: druženje, branje itd. vse ti dviga statse. Drugače dnevi tečejo, ti pa ne napreduješ.
 4. 13 Sentinels: Aegis Rim Od založnika Altus sta mi bila všeč Persona 5 in Catherine, pa sem si rekel dajmo probat še tole. Kombinacija interactive novel in strategije s srednješolci v uniformah. Je malce počasna ampak ok.
 5. Žvrkljotron

  Monitorji

  thx, gre za eno mastno packko katero sem obrisal s krpo in destilirano vodo, pa je žal ostal kot nek oblaček, verjetno razredčena umazanija. Gel v spreju sem že probal na starem monitorju ampak je pač gel, nek "residue" pusti, tako da mi ne diši ravno preveč. Po netu pišejo o razredčenem belem kisu, čistila na Amazonu imajo vsakršne komentaje, en hvali, drugi prisega da mu je luknjo v monitorju naredilo. :)) Mislim, da bom kar beli kis probal...
 6. Žvrkljotron

  Monitorji

  kako kaj pucate ekran od monitorja, ko npr. opazite posušeno packo od kihanja? Iščem način, da brisanje ne bi pustilo razmazanega fleka, idealno bi ekran moral potem zgledati kot, ko je nov prišel iz škatle.
×
×
 • Ustvari novo...