Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 238
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    20

Vse_je_najslabse je zmagal 30. decembra 2023

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

5 522 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

  • Butast stavek
    Rajsko truplo 21. stoletja

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 518 vohunjenj
  1. Ma meni za tako malo ko sem na yt na fonu mi je vseeno tudi če so reklame. Je pa res da so začeli res na polno razvaljivat z njimi, prav preko meja dobrega okusa.
  2. Aja nisem vedu da je za android interes. Ma kaj tolko uporabljate yt na fonu al kaj. Jaz samo kdaj v avtu za kak komad.
  3. Pa sej si inštaliraš pizdarije. Jaz imam par stvari installed in ne vem sploh da obstajajo reklame na yt (ampak samo na kompu).
  4. Na teh fotkah ko je še na pol zatemnjeno je top tier material.
  5. Zato ker igram podobno igrico v rl in je še to preveč
  6. Jaz sem igral larryja samo v otroštvu tko da ne bi ti znal zdej povedat. Mi je pa nekoč reset priporočil "Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards", to je konkretno oldschool. Drugače Orion Burger je baje tudi precej dobra oldschool pustolovščina, ki ima summerish vibes, Toonstruck tudi, če še nisi. Definitivno pa Flight of the Amazon queen in Indiana Jones and the fate of Atlantis.
  7. Mogoče če še desetič napišeš da sem užaljen bo to postalo resnica, probaj.
  8. Zanimivo kako se kekitu nenadoma ne zdi več otročje in primitivno menit o fajtanju. Internet res spremeni človeka.
  9. Še malo pa boš full retard, kar kaže da je tvoj cilj tukaj.
  10. 1. To je meme 2. To instinktivno naredimo vsi, ko nam leti nekaj proti glavi (al vsaj velika večina)
  11. Ne vem zakaj vztrajaš na smešenju samega sebe. Je skupek veščin, ki so jih uporabljali samuraji v fevdalni japonski. Danes ni več katan in drugih bodal, gre bolj za tradicijo, urjenje telesa in duha na samosvoj način, ki pa še vedno bazira na istih zakonih fizike in biomehanike, ki so dali čez preizkušnjo.
  12. No meni je v edini zaresni situaciji (sta bla še dve taki semi, kao malo se hecamo malo se tepemo) pomagal proti pijanemu divjaku samo s tem, da sem se postavu pravilno v stav. Tip se je na polno zagnal vame in ga je odbilo ko pink ponk žogico od stene, sam gledu me je kot da sem ravnokar prekršil zakone fizike in delil z ničlo, bes je v trenutku izginil in se je obrnu za 360 stopinj in šel stran. Še minuto nazaj pa je vleku enega moledujočega tipa ven iz lokala da ga prefuka. Že take minimalne stvari naredijo ful, da znaš stat in če prileti udarec veš kam it s telesom. Pa da se recimo navadiš držat odprte oči med fightom, to je tudi del treninga. Če bi pa bil fight aikidoka proti boks, bjj whatever, ne bi stavil na aikido. Ne greš v aikido zato, da boš ultra fighter, ampak po druge stvari, ki so meni osebno neprecenljive in ena izmed boljših odločitev v mojem lajfu je bil vpis v klub, hkrati pa ti random papki ne morejo sikat na stritu. Je pa bil tak superpower moment na plaži, ki smo se s frendi v mladosti vedno ruvali na pomolu pa metali v morje. Pol uno leto ko sem začel trenirat pa je blo kot da bi se ruval z otroci, sam z mesta sem jih pometal not brez truda, vsi so bli sam wtf. Kle sem pol vidu kaj nardi znanje in trening.
  13. Ni bilo nikoli podvrženo zakonom preživetja. Probaj sledit logiki argumenta.
  14. On je v svetu aikida, katerega del sem bil jaz, klovn. Ma ne res mi nisi simpatičen in nimam želje po pogovoru s tabo. Kot da se moram zdej zagovarjat na tak primitiven nastop s tvoje strani.
×
×
  • Ustvari novo...