Skoči na vsebino

Zorro Zamoro

Rumeni jak
  • Število vsebin

    301
  • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

20 Jogurt

Več o članu Zorro Zamoro

  • Butast stavek
    si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Ne poznaš ravno situacije kako je v Amreriki, ko si enkrat aretiran kajne? Še enkrat, aretacija sploh ni potrebna, saj so se policaji pol ure pogovarjali z njim in imeli vse potrebno za ga poslat pred sodnika.
  2. Še enkrat si potrdil, kako ozkogleden si in čisto brez kančka logičnega razmišljanja. Si sploh prebral kaj sem napisal, ali samo iskal kaj (v tvojo korist) manjka v sestavku? teaser ni smrtno nevaren in tudi zato ni nobene potrebe streljat v njega MEDTEM ko beži! Eno svojo napako so stopnjevali naprej in naprej.
  3. Iste klipe delajo za Kim Jong Una Ker si zelo trd v bučo, ti še enkrat ponovim: - spal v avtu pijan in prišli so policaji - opravili legitimacijo, preiskali za orožje in ostalo, kar je trajalo nekje med 20 in 30 minutami. Da skoraj pol ure je vse šlo brez problema - nato so ga hoteli aretirat - aretacija sploh ni potrebna!!! - prerivanje, model beži, policija pa strelja nanj MEDTEM ko beži stran!!! Če bi bil belec, bi ga v 90%* primerov zapeljali domov in bi dobil naorok za sodnika čez par dni zaradi di-ju-aj. *ostalim 10% bi še ostalo dovolj v žepu za taxi Dej model, nehaj se zakajat, ker ti že resno škodi. Nisem vedel, da lahko takoj po rojstvu zahtevaš to od staršev Jebeni drekobrbci posplošujete stvari v tri krasne jao jao jao jao
  4. Za vlečt kakšne zaključke o vplivih protestov na Corono je še prezgodaj. To se bo pokazalo čez dva tedna in kasneje. Točno to. In potem imaš tu bebčke tipa @VonGriffin ki ponavljajo to. Ti si že dokazal, da si ozkogleden rasistek brez kančka logičnega razmišljanja. Model je bil pijan v avtu in oviral pretočnost prometa. Policaji so prišli, ga legitimirali, videli da je močno pod vplivom alkohola, ga preiskali in našli nič, imeli torej vse podatke o njemu, zakaj so se torej šli nekaj več z aretacijo, saj bi ga lahko pohopsali kadarkoli če bi stekel stran, ne pa gredo še poslabšat situacije. Glavno pravilo je ne eskalirat po nepotrebnem. Tu tiči glavni problem. Model je hudo pijan, stopiš par korakov stran in počakaš deset sekund da se vsaj malo pomiri, če steče stran mu slediš in bo slej ali prej se opotekel na tla oz. počakaš da se izmuči. Sploh ni bil nevaren nikomur, dokler niso pretiravali z aretacijo. Ampak kje boš ti razumel, ko so pa vedno črnci vsega krivi.
  5. Pizda no si ti en klasičen CEPEC! Si vsaj prebral drugo vrstico????????????
  6. Corona v visokem porastu - 40% - po Ameriki v 14 državah, predvsem zaradi Trumpovega prehitrega odpiranja in nespoštovanja nošenja mask. 2 državi napovedujeta ustavitev postopnega odpiranja Kakšna bo posledica protestov se še čaka Medtem pa republikanci še naprej nasprotujejo zakonu, ki prepoveduje linčanje!!!
  7. Trump zahteva od svojih podpornikov, ki bodo prišli na zborovanja, da podpišejo izjavo s katero izjavljajo, da ga ne bodo tožili če dobijo Corono . Kot običajno se izogiba vsakršni odgovornosti, ne pa zaslužku od zborovanj Ampak vseeno ga bodo lahko tožili, kot pravijo pravni izvedenci, ker je ta dokument bolj na hitro spackan in ne dovolj dobro spisan
  8. Super. Saj logično bi moralo bit, ampak nikoli ne veš. Hvala.
  9. Definitivno Dej mi povej, če veš (al pa kdo drugi) - a se da uvozit iz prvotne* in nadaljevati, ker kolikor razumem se Royal začne kjer obična in ima nadaljevanje en semester Sem pa 50+ urah začel znova, ker sem zajebal malo z confidanti in jih nisem jebal, ko je pisalo da ne bo še naslednja stopnja *ker sem vzel persono5 na razprodaji za 19,99 in nisem hotel dal polne cene za Royal, ker nisem poznal žanra, nisem vedel ali mi bo sploh pasalo itd..
  10. Uauuuuu modeli, 21 strani ste naspemali. PS5 se bo prodajal kot sveže žemljice
  11. Dva bisera angleške produkcije. Kdor teh ni videl v celoti sploh ne ve kaj zamuja v življenju. Jao jajo žoaoooo. In kako naj naši otroci izvedo, kaj rasizem je, če ga nikolii ne bodo videli Po moje je to efekt predolgega odlašanja s spravo, ki bi jo morali narediti že zdavnaj! Zdaj pa gredo "all in" z požigom vsega kar kakorkoli spominja na to. Patetično! In s sabo bo to prineslo več škode kot koristi. Po eni strani zdaj demolirajo ob teh protestih v Ameriki in Angliji vse po vrsti, ker sploh ne vedo kaj je in kaj je bilo. Efekt prekomerne cenzure in vpliva starševskih lobijev, ki dobesedno poneumlja otročad, namesto da bi bil program realen z vsem rasizmom in vsemi ostalimi oblikami človeškega vedenja, ko bi morala otročad malo razmislit, zakaj so takšni kot so in iz tega potegniti zaključke. Cenzura vodi samo do poneumljanja.
  12. Moral bi rečt enostavna rešitev Mislim da tudi v primeru, da dajo kup dreka napram Trumpu novembra, bo udeležba ogromna in se obeta republikancem totalen kolaps, saj je prvotni motiv večine američanov odstraniti še večji kup gnoja. Pa en avadodo za celoten prispevek. PS: Aja, pa NASCAR je benal konfederacijsko zastavo. Torej je padla velika trdnjava rasisma.
  13. Najprej izpolni obljubo, potem ti povem. Ta današnja mladina a (bi rekli stari ljudje) Se popolnoma strinjam, da je sploh ob dandanašnji poplavi informacij iz miljonov medijev, ki se vsi borijo za pozornost in klike, na drugi strani pa zgodovinsko neizobražen narod, kar ustvari popolno mešanico za sod smodnika. Po drugi strani pa če ne bomo vsi stremeli za nečim boljšim, da spoštujemo en drugega, poslušamo in imamo vsaj malo empatije, ne bomo prišli čisto nikamor. To je po drugi strani tudi praktično nemogoče, ker so vsi prisiljeni v pehanje za materialnimi dobrinami in občutku pomembnosti. Začarani krog, ki se ponavlja zgodovinsko non stop, ker se večina čisto nič ne nauči iz nje. Če pogledamo samo UK, ki je šla na pot izstopitve iz EU iz čisto napačnih in zlaganih razlogov, s tem pa ogrozila obstoj EU, ki je edina resna možnost, da se ohrani mir in se začenja pot sobivanja in napredka. Sicer je v Ameriki to čisto mogoče. Ampak ne gledat tako enostransko. Problem je čisto lahko rešljiv, saj vemo iz zgodovine, da so razni kriminalci dobili moč in bogatsto ravno v času, ko je bilo veliko revščine in neenakoprvnosti, ko so veljali butasti zakoni itd.. Problem je enostavno rešljiv, ampak Amerika mora čisto spremenit oz. reformirat skoraj vse kar ima, drugače je to res neizbežno. Države ki imajo vsaj solidno socialno politiko in kjer se otroci vseh slojev izobražujejo in družijo v enakih šolah imajo tudi nizko stopnjo kriminala. Tako ti otroci spoznajo več o raznovrstnih skupinah ljudi iz prve roke ter nato vstopijo v odraslo dobo brez nekih vsiljenih predsodkov, ter tako rešujejo nastale situacije čisto iz drugega zornega kota, kot bi jih drugače. Ampak dokler bomo ljudje gledali le na lastno dobro, ne pa si med sabo pomagali, temu ne bo tako. PS: Hecno pa je, da ti je +1 dalo poleg mene tudi veliko uporabnikov, ki ravno to počnejo tu na forumu in pushajo informacije, ki so namenjene dezinformiranju, zavajanju in preusmerjanju pozornosti iz resničnih problemov.
×
×
  • Ustvari novo...