Skoči na vsebino

Lord Baltimore

Rumeni jak
 • Število vsebin

  302
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

172 Tabornik

Več o članu Lord Baltimore

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 181 vohunjenj
 1. Lord Baltimore

  COVID-19

  Kaj pa: Neinvazivni obvezni test da se ženska polula na palčko preden podpiše pogodbo o zaposlitvi ni baš neka omejitev telesne in duševne celovitosti Žal mi je, da ne razumeš koncepta človekovih pravic ... no, verjetno teh problemov nimaš ga ko gre za svobodo govora Norme Korošec
 2. Lord Baltimore

  COVID-19

  Ni čist tako ane. Pravica do dela, do nediskriminacije, do svobodnega odločanja so ekonomske in socialne pravice in kot take človekove pravice druge generacije. Nisem še na nobeni listini človekovih pravic vidu člena - vsakomur je dovoljeno na letalo prinesti pijačo po lastni izbiri, ker drugače gre za diskriminacijo. Večkrat se pa že vidu člen - vsakdo ima pravico do spoštovanja telesne in duševne celovitosti. Grčija pa lahko omeji prehajanje njenih meja v skladu s Pogodbo o EU in sicer izjeme so zaradi varovanja javne varnosti, javnega reda in javnega zdravja
 3. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Fak skoda za zapravljen drive.. prej je Rodgers na sidelineu se hypu obrambo naj jih ustavijo in res INT.. pol pa 3&out
 4. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Playcalling za enkrat tud vrhunski pri obeh ekipah
 5. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Huda tekma.. tak filing je da je vsak drive pomemben, vsak fg namest tdja, vsak play dobesedno..
 6. Ta dostikrat je tvoja ocena ali imaš kakšno manj subjektivno podlago za takšno trditev?
 7. Lord Baltimore

  Rog pada

  Kaj zdej, je bila vstopnina ali prostovoljni prispevki? Drugač pa ko daš v nedeljo pri maši v ofer "prostovoljne prispevke" ker te v to "prepričuje" nekdo z oltarja je pa ok al? Vidiš, folku, ki je hodu v Roga ali pa obiskuje dogodke, kjer z veseljem daš prostovoljni prispevek zato da podpreš umetnika, je to isti filing k teb ko daš v cerkvi. Nobene prisile, samo želja.
 8. Več indicev je, ki nakazujejo na to, da ta nezaupnica ni tako zelo nedolžna in daleč od uspeha kot jo skuša koalicija prikazat v javnosti. Je pa opozicija res totalno nesposobna, ne samo glede proceduralnih zadev, ampak tudi kar se tiče PRja in oblikovanja javnega mnenja. Če ne bi bilo Poptvja bi bila zadeva že zdavno pozabljena.
 9. Lord Baltimore

  Rog pada

  A obstajajo kakšni renderji kako bo izgledal nov kompleks? Takoj bi imel tam flet s pogledom na Ljubljanico in grad
 10. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Pomoje je Winston okej izbira. Brees gre v penzijo, ker ni več isti kot je bil. Že dve sezoni zapored mid season injury. Poleg tega je tud njegov stil igre precej bolj fizično zahteven kot recimo Bradyjev (Brady dejansko normalno vidi čez linijo :D). Saintsi imajo overall še vedno vrhunsko ekipo Rbji in Wrji so vrhunski. Obramba je elite. Winston bo samo moral bit mal bolj pazljiv z žogo in racionalen z meti. Long ball ima odličen, edin ball placement je bolj shady. Tista 30for30 sezona je bila imo kombinacija njihovega recorda (mal se jim je fučkal in so šli bolj na yolo varianto) plus če je model res slabo vidu je imel to sigurno nek vpliv. Verjetno bodo imel pa controversy, ker je Hill že tok sezon v franšizi in se bo čutu kot, da je njegov čas in njegova priložnost. Čeprav on men ni NFL QB za week in week out. V taki vlogi kot je bil do letošnje sezone je velik bolj versatile. Js ne bi bil tok all in v Hurtsa po treh tekmah. Vedno je imel odličen prvi polčas in sila povprečen drugi polčas. Kaj to pove? Da so se ekipe med polčasom prilagodile. Prva tekma proti NOLI je bila posledica presenečenja, ker noben ni poznal njegove igre. Med polčasom je NOLA naredila adjustment in skoraj zmagala tekmo. Ostali 2 tekmi sta bili tud bolj posledica faktorja presenečenja in njegove igre po tleh. Eaglsi so si sami krivi s tem, ko so na draftu povzročil QB controversy. Mislm, imaš franchise QBja in ti greš draftat na začetku druge runde enega najbolj medijsko nahypanih QBjev. Js sem mega vesel, ker so skenslal Pedersona. Že odkar je bil imenovan mi je model deloval spužva. Vesel sem, da je spokal. Sam finta je pa v tem, da zdej ne bodo dobil tistega HCja, ki si ga želijo, ker bodo že vsi pobrani.
 11. Lord Baltimore

  Rog pada

  100.000 evrov opreme vs 75.000 evrov za obnovo fasade stanovanjske hiše
 12. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Če izgubijo je krivda imo na Vrabelu in coaching staffu
 13. Lord Baltimore

  Sports American Way

  Dobra tekma, playoff football. Edino gameplan Titansev mi je mal shady.. nobene identitete, premal fluidnosti.
×
×
 • Ustvari novo...