Skoči na vsebino

Lord Baltimore

Rumeni jak
 • Število vsebin

  365
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

236 Tabornik

Več o članu Lord Baltimore

 • Butast stavek
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 270 vohunjenj
 1. Imam na vikendu tega za visoke temperature, mislim da gre tja do 1200 stopinj.. tko da bom s tistim poskusu, sam sem mislu, če je še kaj takega kar imam v tem trenutku doma Hvala obema za odgovor
 2. Lord Baltimore

  Cestna golazen

  A se ti zdi? Men grejo pa čedalje bolj na organ.. v zadnjih 60km so za končnega zmagovalca razglasil vse razen razen Asgreena. Še tistima dvema iz Bahrain Meride so dal več šans. In tud potem ko so ostal samo še trije spredaj.. kako mora Asgreen napadt od daleč, če želi zmagat. Kilometrov je bilo čedalje manj oni pa še vedno, Asgreen mora it od daleč če hoče imet šanse. Moti me ta bias do določenih kolesarjev. Naših dveh tud nikol ne bodo štel med favorite. Po njihovem mnenju bo imel Yates vedno prednost pred Rogličem, tud če se ga komi drži sred Mortirola.
 3. S čim naj zalepim zaščitno letvico pri steklokeramični plošči? DYI na hitro sem poskusil s sekundnim pa se je po par dneh valda odlepilo. Vem, da obstaja nek silikon namenjen visokim temperaturam, sam da bom s pištolo naredu celo packarijo za eno letvico. A imate še kakšen predlog?
 4. Lord Baltimore

  COVID-19

  Js tud, doma sešito 1x na teden operem.
 5. Brez panike, sej bo jutri kakšna SDS_psihologija na novinarski konferenci povedala, da je treba samo pravilno dihat in se umirit, če smo kej anksiozni zarad epidemije.
 6. Nerealno brt kakšne petke k da igrajo futsal zimsko ligo .. po golu pa noben ne upa
 7. Na koncu nekih 3:3.. huda tekma sam spet zamujena šansa. Tko kot tisti remi proti Izraelu
 8. Tud če ga, model je monster, naši mehkužci se odbijajo od njega. Škoda res, ker so gnili Rusi na polno.
 9. Lord Baltimore

  COVID-19

  Ja, sam v Italiji so šolarji po večini avtohotni bogaboječi Italijani, ki vsak večer pred spanjem molijo za zdravje. V Belgiji.. tam je zgodba drugačna. Vse polno je bivših kolonialnih sužnjev, umazancev, pritepencev, po ulicah ležijo migranti, ki so nehigienični vsaj skozi prizmo skrbi za osebno higieno kaj šele kako drugače. Seveda pa levuharji ne bodo napisal, da je od teh 50% hospitalizacij vsaj 75% teh zgoraj opisanih kolonialnih pritepencev, ostalih nekaj % pa avtohtonih Belgijcev, ki so žrtve javnega šolstva, saj morajo biti njihovi otroci v istih razredih z umazanci.
 10. Lažje bo, če boste včerajšnje dogodke gledal skoz prizmo notranjepolitičnega boja. Ne gre za EU, gre za predstavo za SDSove volivce. Zunanjepolitičnih posledic glede ugleda Slovenije v EU (in svetu) ni nobenih. Psi lajajo, karavana gre dalje.
 11. Prosim če ne deliš mojega twitterja na forumu
 12. Lord Baltimore

  COVID-19

  Desničar nad ubogega inšpektorja? Ker po VGjevi logiki so lastniki, podjetniki, gospodarstveniki vsi desničarji.
×
×
 • Ustvari novo...