Skoči na vsebino

Lord Baltimore

Rumeni jak
  • Število vsebin

    651
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    2

Lord Baltimore je zmagal 8. marca 2022

Bitje Lord Baltimore je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

794 Jezus

Več o članu Lord Baltimore

  • Butast stavek
    fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 612 vohunjenj
  1. Lord Baltimore

    Shōgun

    Meni je top serija..po dolgem času spet neka serija, kjer vsak teden nestrpno čakam nov del. Mi je pa tudi carsko k spoznavam japonsko srednjeveško kulturo. Res sem zelo evropocentričen tega zgodovinskega obdobja.
  2. Gledam zdej in vidim da sem izpadu v prvem krogu playoffa kot #1 seed (!!!)... valda safr. Potem sem se pa spomnu, da sem co-comish in lahko dodajam/odvzemam pike <3.. welcome to the semifinals baby
  3. Lord Baltimore

    Gume

    Še eno vprašanje. Tam kjer bi morala bit DOT številka o datumu izdelave je prazen okvirček.. pač okvirček je, ni pa nič noter napisan. To mi je neki shady.
  4. Lord Baltimore

    Gume

    Ok tenks, a že zdej na zimo ali rajš prodajam na pomlad?
  5. Lord Baltimore

    Gume

    Letos sem dal na avto celoletne gume tko da imam viška 2 leti stare poletne Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE2 s katerimi sem naredil cca 10k tisoč kilometrov. A mislite, da jih lahko spravim v promet? A obstaja trg za rabljene gume?
  6. Haha ok prvič slišim. Ampak carski twist k na koncu reče da je iz Radovlce in ugotoviš da je v bistvu kar ena taka delavska balada ta komad.
  7. Ma niti ne vem kako je spodaj, ker poslušam iz pisarne. Zdejle Pero pa Marija pomagaj mi. So se mi kar mal orosile oči
  8. Evo zdej na Kongrescu za ogrevanje ena taka luštna kdor ne skače ni slovenc krave mukajo hej hej niti štojerc niti dolenc Ma mrš u pičko lepo materino
  9. Ni variante da sem na stadionu pa pojem Kdor ne skače ni Slovenc ali pa Mi Slovenci. Cringe pa še seljaško. Po TVju mi je bilo ok ko se je slišal Ša la la la Slovenija Drugač pa zame je bil en tak jak moment kar se tiče reprezentančnega navijanja takrat tista tekma Slovenija : Anglija junija 2015. Ko smo v prvem polčasu kar nadigral Anglijo, vodil 1:0, dejansko so Angleži izgledal precej slabo. In potem so njihovi navijači cel čas med polčasom pel god save the queen. In potem obrnil rezultat. Pa sej ni to tok pomembno, ampak mi je dal razmišljat kako povezat na stadionu različne profile ljudi, ki navijajo za reprezentanco. In se mi zdi himna ena taka top izbira. Pač jebiga kakšna Ksenija Benedetti bi začela nabijat kako se to ne spodobi pa ne vem kaj. Sam noben mi ne bo reku da igralcev ne napali 16.000k tisoč ljudi k pojejo himno ne vem recimo v takrat ko so naši dobil gol, ali pa nekje v 6oti minuti ko so potreboval nek dodaten push za dat gol ali pa od 80te minute naprej da pripeljejo tekmo do konca. Ampak ne, Slovenci se vedno derejo ta prizadet Kdor ne skače ni Slovenc chant. Pizda nam materna seljaška, sej včasih pomislim da taki pač smo in da obolevam za brezveze namest da bi si priznal da smo kmetje.
  10. Mislim da se zaradi stanja igrišča na Stožicah tekma prestavlja na drugo lokacijo. Trava je res boga pa zdejle je še ogromno tekem do 17. decembra. Termine pa določi NZS in ne klub gostitelj.
  11. Kako mi razpada ekipa zaradi teh IRjev to je nerealno :/
  12. Kaj bi Olimpija lahko naredila, da bi se Ljubljančani resneje povezal s klubom? Pa to je čist resno vprašanje, ker stadion je prazen in tud glede OL ni nobenega vzdušja v LJ, čeprav je bila 14 dni nazaj zgodovinska tekma
  13. Pred 8 meseci je bila tud moja plača 1700 zdej je pa 1750 .. vse gre gor jebiga
  14. Game of inches (name of my sex tape)
×
×
  • Ustvari novo...