Skoči na vsebino

BumbleBee

Rumeni jak
 • Število vsebin

  558
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

251 Fant od fare

Več o članu BumbleBee

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Bi bil vesel ce kdorkoli kupi Konami, potem bo koncno moznost novega Silent Hilla in/ali Castlevanije v ne pachinko obliki.
 2. BumbleBee

  Rip Franta

  Dvomim, da bi Pučnik hotel imeti karkoli poimenovano po njem, sploh če se ta po- in preimenovanja gre oseba, ki se je direktno posrala po njegovi zapuščini.
 3. Sklepam da Hojsovi podizvajalci?
 4. Na Trstenjakovi še osvajajo osnove MS Painta, niso še prisli do Screenshot gumba. Jim mora človek oprostiti, jim že fotokopiranje in lepljenje dokumentov ni šlo. Prav tako ne najdem tega retweeta ampak Twitter računa skrajnalevica ni tako da res bolj 1/10 trol. Naj kak admin pobriše ta offtopic ker niža nepremičninsko vrednost strežnika.
 5. Vsaj razumemo zakaj se tistih 800 kubikov dreka ne dotaknejo, so vse kapacitete zasedene z Jenullom.
 6. https://www.vice.com/en/article/wx5xpx/hackers-steal-data-electronic-arts-ea-fifa-source-code kaj se je potem zgodilo s tistim, ko naj bi hacknili CDPR?
 7. Točno tako, lepo da se strinjaš da ni v redu da vlada financira neonaciste.
 8. Pizda kar ni konca sposobnostim Kučana, necromancer, shapeshifter, time traveller, etc. Res ne vem zakaj nekateri še kar vztrajajo pri low energy noriškemu princu, če bi lahko državi vladal šamanski warlock.
 9. https://www.businessinsider.com/jeff-bezos-claimed-tax-credit-for-children-propublica-2021-6?r=US&IR=T Bazičen Bezos uveljavil $4000 otroškega dodatka, sej ubožec nima prebite pare za vzdrževanje svojih otrok. DOJ pa takoj v luft in mrzlično išče žvižgača, ki je leaknil seznam milijarderjev, ki ne plačujejo davkov in po možnosti še dobivajo socialno pomoč https://gizmodo.com/doj-vows-to-hunt-down-whoever-let-the-public-know-how-l-1847066780 Eat the rich
 10. Ne vem no, tista na oknu blizu vrat je kar cudna.
 11. Kako vemo da to niso bili Erneclovi fantje, ki so zgolj izrazili hvaleznost za odobrena kolturna sredstva?
 12. Ko ze o vladnem mesanju dreka, ministrstvu za okolje, pod vodstvom Vizjaka, za katerega pa je se sam VG rekel, da je silno sposoben mozakar in mu je skrb za okolje in vode na prvem mestu, se ne mudi kaj dosti pri odvozu na crno odlozenega blata, kaj bo podtalnica enim provincialcem. https://www.rtvslo.si/okolje/nevarnega-blata-se-niso-zaceli-odstranjevati-krajani-se-bojijo-prihodnjih-dezevnih-dni/583595 Na policiji pa so tudi verjetno ves sposoben kader odslovili, ker ne vejo kje bi sploh zaceli. Kot sivanka v kupu sena, ker to bi pa res vsak s pet minut casa lahko iz c
 13. Se spomnim, da je bil cel jok in stok tam 2006/7 ko so bila dnevna porocila o gradbenih baronih, da ce se podjetjem ne pusti se naprej odlaganja placil prispevkov bodo vsa po vrsti propadla. Spet tisti cudni kapitalizem, survival of the fittest razen ce gre ze privat podjetja, takrat pa je kruto in nezaslisano, da bi neprofitabilna in nesposobna podjetja propadla in jih je druzba dolzna resevati.
 14. Kaj zdaj Koprive, lani ste govorile, da je Gale nov obraz tranzicijske levice, potem Ceferin zdaj pa naenkrat Vesel, dajte se ze odlocit.
 15. Zorčič odločil, da državni zbor ne bo razpravljal o ustavnosti programa Levice so much winning
×
×
 • Ustvari novo...