Skoči na vsebino

woho

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  23
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu woho

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Se strinjam. Pravkar igram Shadow of the Colossus in skoz razmišljam kako bi mi to dogajalo ob izidu na PS2. Je pa še vedno solidn špil.
 2. Ne samo, da sem downloadal... Story je že obrnjen. Ni hudega je bla "samo" 15€. Naj imajo reveži, mogoče jim pa ta bonus pospeši proizvodnjo PS5
 3. Meni se je zgodilo prvič. Ma ni hudega. Je kdo že igral Greedfall? Priporočate?
 4. Horizon Zero Dawn* Knack 2* LEGO Marvel's Avengers FIFA 21 Human Fall Flat* Red Dead Redemption 2* Handball 17 Fall Guys: Ultimate Knockout The Witness* Far Cry 5 FIFA 20 Detroit: Become Human LEGO Ninjago Movie: The Videogame Cities: Skylines* Call of Duty: WWII* LEGO Movie 2: The Videogame Star Wars Battlefront II God of War* LEGO Star Wars: The Force Awakens Marvel's Spider-Man * Super tema, da se malo zamislim nad preigranim. V primerjavi z letom 2019 sem igral ogromno. Opažam da veliko preveč časa vložim v FIFO,... delam na tem. Poleg tega je FIFA edina igra, ki je izšla to leto.
 5. woho

  GOTY 2020

  Fuck. Nč od tega nism igrav... Se človek kr zamisli :\
 6. fucking zasvoji me. In pol vse druge igre trpijo ob že tako malo časa za igrat. Morm bolj pametno razporedit čas med igrami.
 7. Prvo leto po res dolgem času, ko ni blo day1 nakupa... Se mi zdi, da je kvaliteta z leti padala, zato si je letos nisem kupil sam... Gameplay mi je zaenkrat ql... ni ful drugačen od fife20, se mi pa zdi da je zaenkrat bolj umirjen. Vsa leta do zdaj sem igral FUT in tu je contenta res ogromno (za moje pojme preveč) in je ratalo res pay2win al pa da vložiš ogromno časa v igranje in trejdanje, kar ga pa žal nimam. Igral bom malo FUT dokler ne bojo vsi nalovdani z Iconsi, predvsem bom pa igral co-op divisions, kar je itak bolj druženje kot pa sweat.
 8. Še vedno Horizon Zero Dawn in fifa 21
 9. Začenjam s poražencem iz GOTG glasovanja Horizon Zero Dawn. Začetek odličen.
 10. woho

  Trenutno berem

  Končal tole. Nadaljujem s tem:
 11. Men je bil super. Dober setting, zakon soundtrack... postane pa ponavljajoč.
 12. Najbrž z izgovorom, da itak loada vmes... Bolano.
 13. Končal Human Fall Flat s platinum. Res zabavn coop.
 14. Si igral original Mafio? Mene daje nostalgija in bom ta remake najbrž preigral, samo ne vem kdaj... po original ceni ali po znižani...
×
×
 • Ustvari novo...