Skoči na vsebino

Large_von_Rear

Šerif
 • Število vsebin

  31
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

17 Jogurt

Več o članu Large_von_Rear

 • Butast stavek
  Kolega od Piki Jakoba.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 499 vohunjenj
 1. Large_von_Rear

  Monitorji

  Mater je seksi. Popolna norost, ampak seksi
 2. Large_von_Rear

  Monitorji

  killzo glih tega sem gledal, praviš da je kul? Odločam se med tem in g2x verzijo, ki je 144 HZ, je pa minimalno 100 EUR več.
 3. Btw: DLSS deluje tudi z ultrawide resolucijami al ne?
 4. Large_von_Rear

  Monitorji

  Kaka so vaša priporočila za človeka, ki mu crkuje 1440p 60hz 27" monitor. Ostal bi na 1440p, igram pa večinoma dirkačine (Assetto Corsa, Forza Horizon 4) ter zadeve kot so Witcher 3, Assassins Creed serijo, GTA 5, RDR2, itd. Raznih shooterjev in MOBA iger igram takorekoč nič. Imam pa PC s 1080ti trenutno. Predvsem me zanima ali se mi splača gledat recimo 1440p 144 HZ monitor kot je tale: AOC CQ27G2U ali naj raje prišparam par evrov in pičim kaj takega: PX275h al kaj sličnega.
 5. Health outcomes in developed countries differ substantially for mothers and infants who formula feed compared with those who breastfeed. For infants, not being breastfed is associated with an increased incidence of infectious morbidity, as well as elevated risks of childhood obesity, type 1 and type 2 diabetes, leukemia, and sudden infant death syndrome. For mothers, failure to breastfeed is associated with an increased incidence of premenopausal breast cancer, ovarian cancer, retained gestational weight gain, type 2 diabetes, myocardial infarction, and the metabolic syndrome. Študija
 6. Stasis to sem tebi dal out, da ti ne rabim dajat opozorila zaradi nekonstruktivnega kurcanja. Če se misliš vklapljat v debato to delaj tako da k njej kaj doprineseš, ne samo mešaš drek.
 7. A ma kdo kak strokoven članek al pa študijo na temo dojenja vs. formula, da se dejansko kaj naučimo in se ne samo začnemo pikat?
 8. NI kaj dost za rečti, southern gothic klasika,10/10 Še en Kazan/Brando joint, po občutku bolj aktualno in moderno kot bi kdo pričakoval, 8/10 Odlična atmosfera in performansi, režija mojstrsko skupnjuje napetost, ampak Repulsion mi je bolj dogajal - 8/10
 9. Gledljivo: 6,6 črnih gačic/10
 10. WinterThane obvezno sprobat BeatSaber, Pistol Whip, Space Pirate Trainer, Racket NX in Eleven Table Tennis!
 11. Še en Questač tukaj. Dodatki ki si jih lastim in priporočam: - GoQuestVR Halo strap v2 - VR Cover Facial Interface & Foam Replacement Basic Set for Oculus™ Quest - VR Cover for Oculus™ Quest Vse troje je malodane nujno iz vidika udobja in higijene. Pred tem sem si lastil Oculus Quest CV1 in HTC Vive in moram rečt da je Quest povsem nov svet. Občutek svobode zaradi brezžičnosti in enostavnost uporabe (daš na glavo in si noter) več kot presežeta minuse te naprave.
 12. Large_von_Rear

  Poezija

  Jaz mam tudi eno korona/sekret papir related limeriko: Po svetu korona razsajaWC papir se za jurja prodajavendar pa le se skromni bide končno spet uporabe navaja
 13. Large_von_Rear

  TV tema

  Konzole trenutne generacije nimajo kaj dosti od tega, next gen (PS5, XboX Series X) pa bodo verjetno koristile HFR (občasno) in VFR. Tudi servisi kot so Geforce Now, Stadia ter XCloud bi znali v bodoče ponujati HFR vsebino, bodisi neporesredno preko appa na TV-ju ali lahkega hardverskega odjemalca, kot so razni Android boxi. Koristi pa to tudi ljudem, ki imajo na TV priklopljen PC, seveda.
×
×
 • Ustvari novo...