Skoči na vsebino

Paljo

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 922
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Paljo

  1. /tinfoilhat Te predsedniki so itak lutke in vse sofira deepstate in lobiji. Enga so pred desetletji se koknili, ko je prevec mesal drek.
  2. Biden je samo odraz ZDA in njihovega volilnega sistema.
  3. Paljo

    LEGO

    Ce bi bila enak scale k Saturn, bi bila zadeva ene 800eur imo, kolkr poznam LEGO.
  4. Paljo

    LEGO

    Pa se Milky Way art set pride. 200eur, topkek. Mogoce enkrat ko bo v akciji preden ga upokojijo.
  5. Top Gun (deci tople deci mrzle).
  6. Zgleda k diler k ti ponuja gram belega.
  7. Vsaj dragonaids bo zdaj bolj opazen.
  8. Zasepetal bi ji v uho: "bodi moja golobica" lp
  9. Ne vem iz prve roke, ker nimam najboljse konzole pod soncem, ampak se mi zdi, da je njen karakter kar dobro razvit. lp
  10. Kaj gostilna umre, ko ga vsi pijemo v treznilnici.
  11. Ajde, dejte ingame fotke Eve v razlicnih oblekcah.
  12. Ne gre se za nobene peskovniske razprtije, ampak da je glavni administrator/developer foruma to kar je @Vse_je_najslabse ze omenil. Glede ignora pa ne skrbi, ga imam ze ene dve iteraciji mn3njalnika na ignore.
  13. Paljo

    NBA tema

    Golden Years Warriors.
  14. Vem ja. Men je tud brisal poaste, ko sem ga poslal v rodni kraj v tem topicku. Spacek gonna spacek, @LordFebo-ta pa itak boli patak za ta forom.
  15. Tolk serifov na foromu in se ne da sprot benat tega filospacka.
  16. Zaraf pojdi iz mene ven. YYYYYYYYYYYYY
  17. Itak, tud ne trdim, da sem bil. Samo delil sem svojo izkusnjo Je pa zelo bizaren obcutek, se posebej, ker se nisem zavedal, da se dusim. Zavest delala naprej, samo obcutek, da some shit is going down in ne mores nic. Medtem, ko med tvojim posegom si bil pac pod splosno anestezijo in se tudi nisi mogel zavedati, da si RIP.
  18. Potrjujem. Skoraj sem se zadusil/zadavil na kosu kruha z nutello (what a way to go kek), ko sem bil baknjen ko mina. Se mi je zaletelo in vse kar vem je da se mi je zataknilo in sem samo zacel dobivat tak cuden zoom-out filing. Sreco sem mel, da je bil kolega zraven, da me je tolk uzgal po hrbtu, da sem izkasljal ven tist kruh. Tega, da me je tolkel po hrbtu se sploh ne spomnim oz. nisem sploh nic cutil. Samo zoom-in nazaj in wtf se je zgodil. Tolk hitro se nisem bil streznjen. Tnx for reading my blogpoast.
×
×
  • Ustvari novo...