Skoči na vsebino

planetarium

Rumeni jak
 • Število vsebin

  158
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

44 Jogurt

Več o članu planetarium

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ja in tudi kaksne kvalitete je tovrstni izdelek, ki mu lahko brez problema ven rezes dele. Saj to jim se najbolj zamerim, da so filmi in serije brezvezni konglomerati tega, kar naj bi bilo vsec ljudem.
 2. Mislim, da se strinjava v vecini reci. Mene vsiljevanje dolocenih politicnih idej tudi moti. Samo tko pac je, mogoce pretiravajo, ampak to ni nic v primerjavi z vojno propagando, ki so se jo sli desetletja v "ameriski umetnosti" nevem ce se zavedas, ampak ti si za americane komunisticni badguy, ki bi takoj spizdil jedrsko orozje, ce bi le imel priloznost, vse skupaj seveda s flaso vodke v roki. Da ne omenjam bliznjega vzhoda, afrike,... Absolutno si ne zelim umetnosti, ki bi forsirala samo dolocene politicne ideje, in tudi sam nisem pristas tlacenja manjsin na silo v nadaljevanke,
 3. Jah novi Star Warsi so polni glupih brezveznih likov, postavljenih v brezvezne copy paste situacije iz prvih delov. Dve zenski nista razlog zakaj je zadeva shit. A Designated survivor je tista serija o nekem ministru za promet ali kaj je ze bil, ki postane predsednik zda, ko pobijejo vse ostale, ki bi morali biti pred njim? Res so unicili vrhunsko deep in kredibilno serijo s crnci in latinosi majkemi. Ce vam je toliko do kvalitete in pristnosti, potem res izpostavljate napacne reci. Ajde za Fargo ne vem, Expanse je postavljen v svet, kjer so tovrstne ideje popolnoma v
 4. Bom v tej susi kvalitetnih rpgjev, ponovno poskusil preigrat Elex, ki zdaj zgleda tece s 60fps na ps5.
 5. Uf open world, z vso zajebanostjo in raznolikostjo bossov iz njihovih iger, upam da z normalno smrtjo, kjer ne zgubljas exp in moras normalno loadat, plus malo vec zivih ljudi, ki bi imeli kaj vec za povedat o dogajanju in svetu, bi bila zame top kombinacija.
 6. Mah Days Gone in Sushima sta ok igri, samo zamerim jim slepanje na to retardirano Assassins creed/Far cry formo odpretega sveta. Enim so te igre sinonim za ziv svet, meni je to zeh po parih urah, ko skuzis, da bos do konca pocel ene iste stvari.
 7. Bi gledal novo 4k uhd verzijo? Ti lahko posodim, ce zelis. Drugace pa moram rect, da je kino verzija pametno zrezana. EE ne tece tako dobro, ampak vseeno priporocam, ker je vec srednjega sveta, ce le ta ni hobbit vedno ok.
 8. Mafia Remastered Igra mojega otrostva, pa se mi zdi, da so jo ok obnovili. Tudi dodane sekvence me ne motijo. Tezavnost na Clasic je totalno zajebana in v skladu z zajebanostjo osnovne igre. Drugace pa se mi zdi voice acting slabsi od originala in ljudem, ki bodo prvic igrali, se bo verjetno zdel svet, po danasnjih standardih prazen. Ce vam dogaja obdobje in avti od takrat, je to imho edina igra, ki popraska tam kjer je treba. Control Razfuk ok, zgodbe se nisem uspel do konca desifrirat, mi je pa zanimiva zaenkrat. Malo monotona okolica in tudi
 9. Ja placajo ga ze, samo ne tam kjer ga je treba. Pac to je legalno izigravanje sistema, tako kot so te luleki zgleda nasli luknjo. No nevem, meni so te prakse ze v osnovi zgresene. Samo pizdenje nad njimi, istocasno pa podpiranje precej hujsih, res ne pelje nikamor. Priznavam pa, da sem del problema, je trenutno nemogoce biti kaj drugega.
 10. Recimo Amazon. Oni so znani po placevanju davkov.
 11. Zakaj tocno? Na Kitajskem ti otroci naredijo ovitek za telefon, sluzasti kitajec iz KP, jim v zameno za delo v plehasto salco vrze hrano v taboriscu kjer zivijo, sluzasti evropejec, american (vstavi poljubno narodnost) odkupi velik procent in drazje proda naprej firmi v EU, ZDA,... To je taka zelo optimisticna pot kapitalisticnega "ustvarjanja dobicka". Nebi bil sokiran, ce je vmes se par sluzavcev, vsak kupi ceneje in proda drazje. Ti scalperji so samo naslednji clen v tej precudoviti verigi svobodnega trga.
 12. Nic. 🙂 Ja ja mas prav, tudi sam sem po svojih standardih izmecek. 🙂 Gre pa sistem valda v precej grozlivejse situacije, samo ni toliko zgrazanja, ker otroci na kitajskem in v indiji so valda manj pomembni od tega, da lahko igras igre s 60fps.
 13. Jaz jih stekam zakoj so uzaljeni. To je tako, kot da bi kupce Reddit Gamstop delnic, sirsa javnost zacela blatit, da so kriminalci, medtem ko je to pocetje uzakonjen kriminal na takoimenovanem prostem trgu. Pa da ne bo pomote. Scalperji so izmecki v sistemu pisanem na kozo izmeckom.
 14. Ah skoda, sem se ze veselil teh famoznih 120fps. 🙂
 15. Kje ga najdes? Tam pri info o igri, mi ne ponudi spremembo verzije, sem iskal po ps storeu pa tudi ni.
×
×
 • Ustvari novo...