Skoči na vsebino

planetarium

Rumeni jak
 • Število vsebin

  15
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu planetarium

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. bainit Mogoce je tole za spoiler? Stos je v tem, da nihce ne ve kaj so ti pogoji. In kako zelo sirok je lahko ta spekter. In lepota vesolja je zame v tem, da verjetno nikoli nihce ne bo zares vedel, kaj vse nas obdaja.
 2. planetarium

  DUNE (2020)

  aha, sem prebral samo prvo. So vesoljci, samo niso taki kot ljudje, razen tisti, ki so taki kot ljudje, samo tisti niso vesoljci. 😀 samo hec.
 3. planetarium

  DUNE (2020)

  Am, a se ne vrti cela prva knjiga okrog ogromnih vesoljcev, ki plavajo po pesku?
 4. Aja sori. Haha, no sej konec koncev so tudi hitre boljse od nic. 4Stringed Kadunc a si ti?
 5. Podpiram telovadbo in se mi zdi super, da se ljudje gibajo. Nikoli pa nisem zastopil tega "v minuti naredim miljon ponovitev" momenta. Zgleda zajebano, ampak v resnici je pocasno delanje sklec tisto, kar je res naporno, ker se pri spuscanju boris proti gravitaciji. Isto velja za dvige utezi, trebusnjake, itd. Bolj kot kritika vojaskega urjenja, ker instruktorji bi pa to res lahko vedeli.
 6. Bom odgovoril iz svoje koze, kar pomeni, da nima nikakrsne druzbene vrednosti. Na neki tocki, sem ugotovil, da karkoli naredimv zivljenju, nima nikakrsne vrednosti. Tudi ce zgradim piramide, bodo te cez 20.000 let samo prah,... Zdaj pa si predstavljaj, da po tej zemlji hodijo ljudje, ki se tega podzavestno zavedajo, ampak niso sposobni tega zares dojeti. Mislim, da bodo sli kolikor se da dalec, da njihovo delo (oziroma oni) postanejo vecni. Kar je pa za moj okus cista utopija.
 7. Tudi mene ne moti niti ena izmed teh pripomb. So mi pa dialogi in voiceacting, slisan v zadnjem gameply videu, malo cringy. Kot da bi nek povprecen rpg zapakiral v top AAA naslov. Ampak ja, zadeva bo ogromna zato ta koscek verjtno res ne predstavlja realne slike.
 8. planetarium

  Pravkar pogledano

  Haha, nisem nek obozevalec tovrstnih filmov, ampak Eurovision me je parkrat ubil. Jaja dingdong! Nova uspesnica slovenskih gasilskih veselic!
 9. planetarium

  Self-improvement knjige

  Daniel Kanehman-Thinking fast and slow Sem zelo skepticen do vseh teh self improvement teorij, ker mi dostikrat dve popolnoma nasprotni si ideji, zvenita legitimni. Nevem, mogoce nekdo res rabi prebrat knjigo v kateri se naucis spustit stvari in reci ko jebe, samo si predstavljam, da to pomaga cloveku, ki se dejansko preobremenjuje. Ce to bere nekdo, ki ze v osnovi preko kurca gleda na reci,... In obratno. Knjiga zgoraj je delo precej priznanega znanstvenika, ki je raziskal nacin kako dejansko delujejo nasi mozgani. Zakaj smo dovzetni za propagando, kako se nam vcasih zdi nekaj logicno, pa je vse prej kot to, sesti cut,... Precej oci odpirajoca zadeva, ker se tice prav vsakega izmed nas.
 10. Ni panike. No v vsakem primeru so si CDPR zasluzili moje zaupanje.
 11. Pri Cyberpunk baje ne. Naj bi bili verziji z updatom identicni. Kar se mi zdi prav. V primeru, da igri nista identicni je zgoraj navedeni primer se vecji cash grab. Ne morem si privosciti ps5. Kupim ze nekaj casa staro igro po polni ceni za ps4. Potem kupim ps5 in moram se enkrat kupiti igro, ce zelim igrati v polnem sijaju. Edit: sem sele zdaj videl, da si dodal tole glede CDPR
 12. Ja najprej pocakas par mesecev, da se proda zadosti novih konzol. Potem zacnes s prodajo igre namenjene le tem. Igra stane 70 evrov. Pocakas se par mesecev in zacnes prodajati igro, ki je namenjena tistim, ki imajo ps4 in si blazno zelijo igrat, pa do zdaj niso mogli. Igra je stara, recimo, ze kaksne pol leta in stane 70 evrov. Tako pa zacnes prodajati igro za ps4 konzole po 70 evrov, recimo jutri, ko se ni nove konzole. Dolocen % Mefistov je dovolj pametnih, da ne kupi igre in pocaka, da izide nova konzola, ter potem uziva v znizani ceni in boljsi grafiki na novi konzoli.
 13. Necesa ne razumem. Vse oz. vecina ps4 iger naj bi bila kompatibilna s ps5 je tako? In ce prav razumem naj bi bila ta kompatibilnost zastonj. Torej imam Skyrim za ps4 in mi ga ne morejo seenkrat prodat za ps5, ker mi ze stara verzija super laufa na novi konzoli. A ni potem glupo, da firme ki so na prelomu dveh generacij konzol, najprej izdajo igro za staro konzolo, ki bo potem itak free na novi. A ni bolje, da izdajo igro najprej za novo konzolo, ki se je ne da igrat na stari in potem izdajo se downgradano igro za staro in si s tem povecajo prodajo?
×
×
 • Ustvari novo...