Skoči na vsebino

Melaho

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  86
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

17 Jogurt

Več o članu Melaho

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Melaho

  Cestna golazen

  Jap, fantje ne občudovat vrhunskih športnih dosežkov in performance statistik, it's a walk in the park for these guys.
 2. Melaho

  Cestna golazen

  Uf res nisem pričakoval tega ... Na DP ga je Tratnik nesel za več kot pol minute pri čemer je rekel da je peljal že kakšen boljši krono ...
 3. Melaho

  COVID-19

  Sočlani antivaxx FB grupe = 40 ljudi ki jih poznam
 4. Melaho

  Naša mala greznica #9

  Ne postavljam se na stran resnice ali mitologije ampak "ženin mož" ni ravno zgodba iz "prve roke"
 5. Saj mislim da je vsem jasno da temu ni tako ... sploh glede na digitalno pismenost prebivalstva (kamor spadajo tudi učitelji...) in ad hoc procesov ki so bili ukrojeni po sili razmer. Pa da se razumemo, to se mi zdi problem tako levih in desnih vlad, da se trepljamo kako smo v nekih stvareh odlični pri čemer smo morda pri njih povprečni ali malce nadpovprečni, medtem ko v resnici nimamo (kot si zapisal že sam) identificiranih lastnih pomankljivosti in predvsem konkretiziranih dolgoročnih razvojnih prioritet, ter se zadeve v večini primerov rešujejo ko postajajo že akutne.
 6. Glede na predstavnike vlade, ko se je pred meseci še n-tič prestavilo odpiranje šol, naj bi bili na področju digitalizacije šolstva v Sloveniji visoko nad Evropskim povprečjem in druge države EU nas jemljejo kot model...
 7. Bo zelo odvisno s katerim mestom ga primerjaš. V primerjavi z Ljubljano, Zurichom, Oslom, Bratislavo, Stuttgartom je verjetno več dogajanja in je mesto bolj zanimivo, bolj kozmopolitsko. Če ga primerjaš s Parizom, Berlinom, New Yorkom, Brusljem, Carigradom, Londonom pa so struktura, kultura in atmosfera mesta drugačni - v Munchnu je kulturna ponudba (po lastnih izkušnjah) bolj enoznačna.
 8. Melaho

  Cestna golazen

  Razen ko je zmagal Tour
 9. Melaho

  Vesolje

  Sea dragon ni bil zasnovan kot izstrelitev s ploščadi, ampak submerged. Podobno rešitev načrtuje romunska Arca, ampak je človek za tem projektom baje bolj nek mešetar, tako da ne pričakujem resnih rezultatov. Mislim da je bilo še nekaj podobnih projektov v preteklosti "v razvoju". Je pa tam do cca. 2015 deloval https://en.wikipedia.org/wiki/Sea_Launch, ki je s predelane naftne ploščadi izstreljeval prilagojene Zenit rakete.
 10. Zgolj navajam dodaten material za bolj zanesljivo vzsposativev diagnoze: bipolarka
 11. So-forumaši, ali je Sovica več oseb?
 12. Hudo Sovica zagovarja cenzuro
 13. Ekonomija = fiskalna politika. Good to know.
 14. Melaho

  Tek

  Imate kakšen predlog EU spletnih trgovin za opremo? Včasih sem naročeval z ene UK strani (pozabil ime) ki je imela kar konkretne popuste, ampak po Brexitu se to itak verjetno več ne splača.
 15. Melaho

  Naša mala greznica #9

  @tiesto Na kratko, ker tudi sam ne poznam vseh detajlov, tako da se vnaprej opravičujem za kakšne napake. V evropski košarki imamo dve sili FIBA in ULEB oz. ECA. Evroligo je v osnovi ustanovila FIBA in le ta je veljala za elitno evropsko tekmovanje, vanj si se načeloma uvrščal prek nacionalnih tekmovanj. Po nekaj desetletjih, so najmočnejši evropski klubi ustanovili svojo "Evroligo" ki je prevzela primat in katera deluje po sistemu večletnega licenciranja, pri čemer se gleda predvsem na rentabilnost in potencial trga s katerega klub prihaja. Poleg evrolige je ustanovljen še Euro
×
×
 • Ustvari novo...