Skoči na vsebino

bleachedagnus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 539
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  2

bleachedagnus je zmagal 25. oktobra 2021

Bitje bleachedagnus je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 630 Jezus

Več o članu bleachedagnus

 • Butast stavek
  prišel v fANALe za mistra mn3njalnika

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če hočejo večjo rodnost, naj mama postane poklic
 2. Zato pa mora Iran čim prej prit do jederskega orožja.
 3. Če je cilj zahoda uničiti Rusijo, potem je upravičena uporaba vseh sredstev za zagotovit, da bo v tem primeru uničen tudi zahod. Tudi jederskega orožja.
 4. Ruski so cenzurirani, kitajski so cenzurirani, samo naši nam pa objektivno poročajo o dejanskem stanju 🤡 Sam da mi nismo z njimi v vojni. Ukrajina je z njimi v vojni.
 5. Kdo ti bo delal ajfone, ko bo Kitajska pod sankcijami zaradi Tajvana?
 6. In kaj je narobe s tem, da hoče Kitajska imet večji bdp na prebivalca in večji vpliv v svetu? Zakaj bi morale biti ZDA vodilna država sveta? Oni so svoje že zajebali, čas je da se jih zamenja.
 7. Dobro, vsaj ne ugrabljajo ljudi, ki kršijo kitajske zakone.. https://www.theguardian.com/world/2009/nov/04/cia-guilty-rendition-abu-omar https://en.wikipedia.org/wiki/Extraordinary_rendition
 8. Ubistvu bi bilo treba zapret mejo za vse orožje, strelivo, ... Tako bi bil najhitreje konec vojne.
 9. So naredili nove s čipi iz pralnih strojev 😏
 10. https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/ce-ustavimo-proizvodnjo-ne-vem-kaj-bomo-potem-jedli/641572 Po besedah predsednika vlade Roberta Goloba smo pri nas že zmanjšali porabo plina za polovico, kolikor predlaga komisija. Ima pa tudi druge predloge. "Nekatera podjetja, na primer v avtomobilski panogi, se danes v Sloveniji srečujejo s pomanjkanjem čipov. Že zdaj vemo, da ne bodo mogla delati celotno prihodnje leto. Smiselno je, da se ustavijo na začetku leta, pozimi, da takrat privarčujemo njihovo energijo in jo potem zaženemo marca ali aprila," je premier pred kratkim povedal v Odmevih. Takšen predlog za številne ni sprejemljiv. "Od naših t. i. just-in-time dobav znotraj dneva in na uro je odvisna praktično celotna avtomobilska industrija. In če se mi ustavimo, se ustavi tudi celotna proizvodnja in dobava avtomobilov, s tem se pa zlomijo tudi preostale industrije. Zato je res ključno, da zagotovimo nemoteno fizično dobavo energije na eni strani, na drugi strani pa po še sprejemljivih cenah," je povedal Iztok Seljak, glavni direktor holdinga Hidria. "To si zelo težko predstavljamo. Mi smo podjetniki, vezani na neke dolgoročne pogodbe. Penali so zadaj," je izjavila Jasna Satler iz podjetja Okna in vrata. "Mi proizvodnje ne moremo zaustaviti, ker če bo proizvodnja stala, potem ne vem, kaj bomo jedli," je opozoril generalni direktor podjetja MIK Celje Franci Pliberšek. Gospodarstvo od vlade prej pričakuje omejitev cen elektrike in plina po vzoru držav, ki so mimo Evropske komisije same uvedle kapico. Od Španije, Portugalske do Italije, Češke in nazadnje delno tudi Hrvaške.
×
×
 • Ustvari novo...