Skoči na vsebino

Vilinec

Rumeni jak
 • Število vsebin

  626
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Vilinec je zmagal 6. maja 2021

Bitje Vilinec je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

199 Tabornik

Več o članu Vilinec

 • Butast stavek
  Vozim viličar, čeprav bi raje bil frizer!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Res je, pred tem je pa bil daleč najboljši igralec. Njegov problem je sicer bil, da je zdržal 60 minut.
 2. Te posoje z možnostjo odkupa so se izšle kar dobro za zdaj, kljub temu, da sem bil precej skeptičen glede Šulerja. Zaenkrat celo ne dela tako slabo, kot se je zdelo na začetku, je pa res da je z Rožmanom mimo vsekal. Pa saj Zaho je z Milkotom tudi :D. Je pa zraven na pripravah še 19 letni napadalec Stevan Nikolič (mislim da mu je tako ime), 193cm levičar. Če bo boljši od Sirka je že dovolj naredil :D. Sam bi sicer rwd videl menjavo za Vrhovca, Šuler je rekel da bodo priložnost dobili mladi (Gorenak, Antolin).
 3. Kolikor sem slišal je posoja z možnostjo podaljšanja posoje ali možnostjo odkupa, tako da mogoče pa ne bo tako hitro
 4. Ne vem, možno da je Wax Matson, zveni bolj Švedsko imo @ayrton79 se mi zdi, da Olimpija (za Maribor verjetno sicer isto velja trenutno) nima ambicij razvijat slovenskih igralcev. Maribor je to včasih sicer počel, zdaj pa se zdi da nekako primat prevzema Celje, do neke mere Mura.
 5. Maribor je pripeljal branilca, to je Max Watson s Švedske prve lige. Zanimivo, nepričakovano.
 6. Vilinec

  Sports American Way

  Damn Edmonton, se bom mogel v Calgary preselit
 7. Edini v klubu podoben profil je... Pihler, ki igra izjemno toplo hladno in se vrača po poškodbi. Makoumbu defenzivno ni na nivoju. Me zanima, kdo bi lahko bil menjava, mogoče Ogrinec, kaj pa vem :D. Napadalni vezist bo super, mogoče kakšen, ki lahko igra ali na krilu ali za napadalcem, to bi bilo super. Sploh ker dvomim, da bo Rudi kaj boljši kot je. Ivković naj pride nazaj, to bi bilo ok :D.
 8. Ja, se je spet združil s Kačičnikom sicer, kar kaže na to, da stvari v MB res niso štimale. Me zanima, kako bo v Celju. Šulerju pa celo nekaj uspeva, s Karanovićem se mu je sicer posrečilo, škoda da gre Voloder sicer. Upam da njegova prva menjava ni Uskoković in da bo to nov branilec :D. Napadalni vezist sicer tudi ok, bo pa odhod Vrhovca po sezoni hud udarec.
 9. Vilinec

  Sports American Way

  @Shadow hvala ti za obarvanje Oilersov ! @hawa meyta ti pošljem ZS, da ne bom tu smetil bv teme Sem pa bil na redditu Oilersov in so vsi kar nekako ok s situacijo, čeprav ni najbolj super, baje da je 23-24 njihova sezona
 10. Vilinec

  Sports American Way

  Hvala bil v Edmontonu in grem nazaj kmalu, sicer je v družini še navijač Winnipega. No, odvisno kdo je boljši Oilersi ali Winnipeg, tak glory hunter haha :). Pogledam, ti javim!
 11. Vilinec

  Sports American Way

  Ne še, ker morem golfa peljat v Calgary zoo . Sem pa gledal tekmo proti Kingsom in je vse skupaj izgledalo precej slabo
 12. Vilinec

  Sports American Way

  @ronaldinho selim se tja čez 3-4 tedne, služba že zrihtana, stanovanje tudi
 13. Vilinec

  Sports American Way

  @Shadow te lahko mogoče prosim, da pri tekmah označiš tudi Oilerse, kot Detroit in Seattle ? Sicer so zadnje tekme 0-3 lol, ampak ok
 14. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Hah ne, zaenkrat sem samo za 12 dni, po vsem sranju z bivšo sem se odločil, da bom malo sam ker bv laj met right? Welp sem začel igrat mmo na NA serverju God knows why in z eno sma pač dnevno, me vpraša s kot sem, povem (ona je s Kanade itak) in mi reče "moja mama je iz Slovenije! Woot, mi pove ime in vse, preko discorda sem se pogovarjal z njeno mamo, ki sicer govori slo z ufff naglasom. Long story short, I'm dating a half Slovenian half aboriginal, because why not lulz. Mama mi je dala njenega golfa za vozit po Edmontonu ker je edini stick shift ki ga imajo doma 😂 fun times, kar
 15. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Well I'm in Canada boyz
×
×
 • Ustvari novo...