Skoči na vsebino

Vilinec

Rumeni jak
 • Število vsebin

  606
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Vilinec je zmagal 6. maja

Bitje Vilinec je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

183 Tabornik

Več o članu Vilinec

 • Butast stavek
  Vozim viličar, čeprav bi raje bil frizer!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Problem med Rožmanom in Šulerjem se zdi kot da sta rivala in ne sodelavca, že to s Kačičnikom ni ravno ok, dvomim da je Rožman rekel da ima dovolj dolgoletnega sodelavca :D. Najprej se morajo dogovorit kaj sploh želijo in uskladiti cilje, ekipa sama pomoje ni tako slaba, razen tega da manjka še en DM zraven Vrhovca. Najprej pa bosta morala Šuler in Rožman začet sodelovati, drugače pač bo moral en it, in sem ziher da bo to Rožman. Je pa to bedarija ja.
 2. Mja samo ne vem kdo bo Šulerja menjal, težko mu gre kaj hudo očitat, Rožman je oač očitno pogorel, zakaj je šel Kačičnik itak noben ne ve itd... Jaz sem po menjavi kofetarja bil za to, da Kruno pride pokazat če kaj zna in sem še zdaj zato. Rožman mi je sicer takrat bil všečna izbira, ampak enostavno trmari z nekimi odločitvami, pa enkrat je Kronaveter drugič ne, Kotnik po tisti sramoti na klopi namesto Vipotnika... Ne vem, proti Muri bo katastrofa jao.
 3. Dvomim da bo Zaho nazaj dokler je Jurišič v klubu, se mi pa zdi, da bodo zdaj Rožmanu rekli adijo, ampak ne vem kdo bi ga lahko menjal, pa spet menjava trenerja... Grabić se sicer dost prilizuje, ampak ne vem no. Trenutno jih niti Tuchel ne spravi v red.
 4. No ja, napadli naj bi jih, khm prvoligaški "navijači".
 5. Glede na to, da je Koderman ostal in je tu še Sikošek je res bil odveč, Antolin je pa itak talent za naprej :D. Kotnik je res en tak kekec, talenta ima kar precej, kar je tudi znal kdaj pokazat, ampak kaj če spije isto kot Bačinović (member?) lol. Baje je imel opcijo Tabor ali tujina, Olimpija pa ziher ne, bo pač počakal do konca sezone. Ekipa trenutno ne zgleda ravno slabo, čeprav bi Juga dal malo na klop, me pa zanima predvsem ta nov Frenči. Dobro da je zdaj reprezentančni premor, bosta potem lahko oba novinca igrala @ayrton79 Kotnik si je nažalost škodo
 6. Maribor legend Kotnik hotel podpisat z Olimpijo, pri kateri so mislili da je prost igralec, vse podpisano, pa so pri MB rekli "lol nope, še vedno je naš". Nice. Za Mudrinskega pa upam, da bo to okrepitev, ki jo Maribor v napadu potrebuje.
 7. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Mednarodni sodnik Jug, že celo tekmo gnoji, potem pa kar rdeči LOL
 8. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Lolibor povedel ja, samo bojo itak fasali vsaj enega
 9. Že tak polovica Mendyja bi bila ok
 10. Članek glede Rovasa je že odstranjen hah bo pa potrebno pripeljati še enega "prvega" napadalca, Sirk to ni, Vipotnik pa še rabi čas.
 11. Hah, to sem tudi jaz videl bo pa mogel bit vsaj za kak nivo boljši od Žuglja, ki je sicer odigral zelo korektno. Je pa vsaj zastonj prišel. Še nekaj o napadalcu, baje je na pragu Maribora grški napadalec Rovas.
 12. Po odhodu Matka je Maribor našel njegovo zamenjavo in sicer je to Malik Sellouki s francoske lige. Bomo videli.
 13. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Matko je tudi sam želel odit k Švedom, napadalca sicer še kar ni lol
 14. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Lolibor vodi s penala 2:0 Sirk
×
×
 • Ustvari novo...