Skoči na vsebino

Vilinec

Rumeni jak
 • Število vsebin

  104
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

50 Jogurt

Več o članu Vilinec

 • Butast stavek
  Vozim viličar, čeprav bi raje bil frizer!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Srečno, zdravo in predvsem boljše leto... vsem metnogašem
 2. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  No ja, pokazal je sicer posnetek na telefonu, ko se mala RES jezno dere, kako bo "počakala da bo noč in se bo <vstavi ime jebaća> znebila" Vseeno mislim, da more najprej o tem z mamo, sej zato pa sta obadva, da se pogovorita.
 3. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Res je sicer težko reči, dovolj ga sicer poznam, da vem da si ne bi tega kar tako izmislil, tamala je pa prijateljica moje tamale pa tudi ne vem... dvomim da bi kar tak začela o tem. Vsekakor je situacija malo čudna, batin baje zaenkrat še ne bo, jaz sem mu rekel naj prvo mamo vpraša če ve kaj o tem sploh, pa potem dalje. @Avtošola Šiš Tamala se od očeta, ko je pri njem, ne odlepi skoz ati ati ati :). Še Morgani (moja hčerka) se je enkrat potožla, da bi raje bla pri atiju, moja pa seveda na glas meni ATA ZAKAJ PA ONADVA NARAZEN ŽIVITA ČE STA MOŽ IN ŽENA????
 4. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Mah sej sta bila 10 let skupaj, je rekel da ni pričakoval nikoli nekaj takega :D. Njegovo stanje je v bistvu dosti boljše kot njeno - redno zaposlen, ona brezposelna LUL. So pa okoli teh dveh zanimive zgodbe, vsi vemo naprimer da je ona njega marsikdaj na oko itd... Za otroka imata sicer že ene pol leta skrbništvo polovično, nič ne plačuje. Ne vem, meni je že čudno to, da je tadrug tip 16 let starejši od mamice... Pa Bosanci niso nekaj socially awkward haha :D.
 5. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Poznam jo, totalna čarovnica, jaz sem mu svetoval CSD.
 6. Vilinec

  Naša mala greznica #9

  Vem, da mogoče ne spada v to temo, ampak bi rad mogoče en... vzorec ljudi za to vprašanje. Torej en moj prijatelj ima probleme s svojo bivšo - imata otroka. Njegova si je zdaj našla drugega tipa in je bil pri njej (ja vem karantena) in je mala se potožla njemu, da ko mamice ni bilo zraven, jo je tip dal na koleno in sta "se cartala in lupčkala" baje je kar trajalo nekaj minut. Jaz sem mu rekel da to ni normalno in da bi tipa s kože vzel... Mnenja ?
 7. Vidiš, jaz nimam tega problema, ker si v RPGjih ustvarim še nek headcanon, poskusi kdaj, je kar zabavno.
 8. Daj nehaj, jaz sem komaj čakal njene misije
 9. Glede koncev, ne bom spoilal kaj, ampak obstaja še secret ending... Nič pa še ne vem o njem, lahko da se ne razlikuje kaj dosti.
 10. Ostale niso, tak da feature zgleda
 11. Stealth na handgun/sniper, čist ghost stile... Nazadnje sem popucal cel compound enemyjev brez da bi me opazili, seveda pomaga zraven sniper, ki strelja skoz zidove in če so nasprotniki pingani jih samo headshotaš za masivni critical :D. Potem pa samo greš in pobereš vse...
 12. Jaz si meni všečne upgrade, Overwatch sniper naprimer nočem menjat :D. Also Panam je ql.
 13. Jaz sem v Act 2 približno na sredini in trenutno delam vse, razen main questa. Glede buggov, največkrat se mi zgodi, da ne morem v vozilu spreminjati kamere iz prvoosebne v tretjo, nekaj grafičnih buggov... Moti me včasih to, da pingam enemyje, nikjer nobenega , snipnem s sniperjem, ki ima silencer (in lahko strela skozi stene, če je enemy pingan - nice) pa mi naenkrat kaže combat lol - igram pa stealth, critical hit naredijo res ogromno škodo. Še mogoče en manjši minus glede romance: V igri sicer še vedno neizmerno uživam, en side quest mi je ostal v spominu in sicer
×
×
 • Ustvari novo...