Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  438
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

76 Jezus

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Faaak kaki klošarji so te Nintendo.
 2. Faaak poor man switch. Poveš da prihaja nova pro verzija, ki se bo tepla s ps5 in xbox beastom pa folk toliko navdušen, kot da bi jim napisal, da bodo vampi za kosilo
 3. A to ste vedeli, da se govori o Switch Pro? Jaz sem danes prvič zasledil. Tole zna biti kar dark horse naslednje generacije. Konzola naj bi bila precej močnejša in precej bolj kvalitetno narejena. Moram reči, da sem kar hyped, samo čudno da se o njej manj govori kot o mojem spolnem življenju, pa še tam ne vem če bi lahko napisal za eno A4 stran besedila.
 4. Samo a ne bo ta lockhart le malenkost močnejši od trenutnega X-a? Nikoli nisem bil fan kupovanja strojno podhranjenih konzol, če vem, da je na trgu boljša. Pa ajde, tudi če bi bilo 200 evrov razlike med njima (pa po mojem bo manj), še vedno je eden mega beast in najmočnejša konzola na svetu, drugi pa le malo improvan trenutni X. Sam ne vidim nekega extra valuea tega lockharta. Meni deluje bolj poor man X za novo generacijo.
 5. Dobro Dacapo ni baš neki cvet dobrih postov, bejbike so dobre za sex in postanje svojih slik zgoraj brez. Ampak tudi sicer je tam overall res konkretno šla v kurac.
 6. Pizda samo res boys. Gostilna je bila eden od top topicov konzolca. Fuck kaj je nastalo iz te teme Res tak random shitposting parih osebkov brez smisla za humor, dobre fore ali karkoli. Hvala ker ste sfukali enega highlightov konzolca.
 7. Po mojem ne. Moraš kupiti za regijo v kateri imaš račun. Saj za ps plus in nalaganje denarja to zagotovo drži.
 8. Torej bo verjetno to imelo ene pet novejših naslovov in to bo to Sony, raping our asses since 1997
 9. Po mojem bo nateg in ne bo delalo a) če ne boš plačal Sonyiju, b) če ne bo developer naredil posebno kodo za novo konzolo, c) sploh ne bo delalo. Sony fanboy naivneži sicer menijo, da bo drugače.
 10. Škoda da nimamo še kakega bosanca (oziorma jih je dosti, samo se trudijo z neko polomljeno slovenščino), kot je bil legendarni Jovica, ki je pisal pisma jokerju.
 11. Nabildani črnci, ki se počutijo kot ženske, so tudi kar objasnili par stvari v atletiki v ženskih kategorijah Ne bi se čudil tudi kakšnih kosmatih žensk z bradami, ki zmagujejo wimbledom in pobirajo mastne denarne nagrade
 12. Leva je kar slatkica, desni je pa očitno gender: beast.
 13. Jaz se danes počutim kot vladar vesolja. Tako da prosim, da se me od zdaj naprej naziva po tem genderju.
 14. Problem vse teh teorij je, da so zelo zelo socialno pogojene. Psihiatrija je še par let nazaj željo po spremembi spola obravnavala kot klasično duševno motnjo, danes je to kao nek "normalni" duševni proces. Zaradi pritiskov LTB fegetov so nekaj kar je v medicini veljalo za motenost preprosto odstranili iz liste. Tako kot očitno tudi gender ni več nekaj s čimer se rodiš, ampak si ga izbereš
 15. Dost slabo za cestne otroke. Ampak precej bolj žalosten bom, če mi bodo v macu pri trojnem chesseburgerju spet dali samo dve pleski - to mi res sfuka večer. Revni otroci pa kaj čmo, manj folka na svetu, lepši svet.
×
×
 • Ustvari novo...