Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  434
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

74 Jezus

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A to ste vedeli, da se govori o Switch Pro? Jaz sem danes prvič zasledil. Tole zna biti kar dark horse naslednje generacije. Konzola naj bi bila precej močnejša in precej bolj kvalitetno narejena. Moram reči, da sem kar hyped, samo čudno da se o njej manj govori kot o mojem spolnem življenju, pa še tam ne vem če bi lahko napisal za eno A4 stran besedila.
 2. Dobro Dacapo ni baš neki cvet dobrih postov, bejbike so dobre za sex in postanje svojih slik zgoraj brez. Ampak tudi sicer je tam overall res konkretno šla v kurac.
 3. Pizda samo res boys. Gostilna je bila eden od top topicov konzolca. Fuck kaj je nastalo iz te teme Res tak random shitposting parih osebkov brez smisla za humor, dobre fore ali karkoli. Hvala ker ste sfukali enega highlightov konzolca.
 4. Po mojem ne. Moraš kupiti za regijo v kateri imaš račun. Saj za ps plus in nalaganje denarja to zagotovo drži.
 5. Torej bo verjetno to imelo ene pet novejših naslovov in to bo to Sony, raping our asses since 1997
 6. Po mojem bo nateg in ne bo delalo a) če ne boš plačal Sonyiju, b) če ne bo developer naredil posebno kodo za novo konzolo, c) sploh ne bo delalo. Sony fanboy naivneži sicer menijo, da bo drugače.
 7. Škoda da nimamo še kakega bosanca (oziorma jih je dosti, samo se trudijo z neko polomljeno slovenščino), kot je bil legendarni Jovica, ki je pisal pisma jokerju.
 8. Nabildani črnci, ki se počutijo kot ženske, so tudi kar objasnili par stvari v atletiki v ženskih kategorijah Ne bi se čudil tudi kakšnih kosmatih žensk z bradami, ki zmagujejo wimbledom in pobirajo mastne denarne nagrade
 9. Leva je kar slatkica, desni je pa očitno gender: beast.
 10. Jaz se danes počutim kot vladar vesolja. Tako da prosim, da se me od zdaj naprej naziva po tem genderju.
 11. Problem vse teh teorij je, da so zelo zelo socialno pogojene. Psihiatrija je še par let nazaj željo po spremembi spola obravnavala kot klasično duševno motnjo, danes je to kao nek "normalni" duševni proces. Zaradi pritiskov LTB fegetov so nekaj kar je v medicini veljalo za motenost preprosto odstranili iz liste. Tako kot očitno tudi gender ni več nekaj s čimer se rodiš, ampak si ga izbereš
 12. Dost slabo za cestne otroke. Ampak precej bolj žalosten bom, če mi bodo v macu pri trojnem chesseburgerju spet dali samo dve pleski - to mi res sfuka večer. Revni otroci pa kaj čmo, manj folka na svetu, lepši svet.
 13. To mi deli bitches! Day one kupci boste tako dobili še večjega tiča v rit. Zame to pomeni samo kakšen mesec več čakanja na Mefisto approved ceno
 14. Ja itak, samo mene zanima ali bi se dalo te stvari povsem priučiti. Ker s tem se rodiš mi je precej bullshit, ker v naravi si pač rojen kot heteroseksualec, ker le taki lahko nadaljujejo vrsto. Oziroma zanima me kolikšen je vpliv okolja na razvoj takih spolnih deviacij. Še bolj zanimivo mi je kako nekdo rata pedofil. Se enako kot gaj rodi s tem? in so mu kaj všeč otroci že ko je on 14? Ker enako kot geja tudi pedofilčine sodobna medicina ne zna pozdravit.
 15. Meni pa ni tok čudna. Skrajno zanimiv bi mi bil poskus, da bi vzel 100 otrok in jih celo življenje izpostavljal samo homoseksualnosti, pri tem pa odnos moški/ženska kot zloben in nezaželjen. In me zanima koliko od teh otrok bi ratalo gay v primerjavi z normalnim razvojem. 100% sem, da če bo otroka vzgajal, da izvenpartnerski sex je cool in ni s tem nič narobe, da bi se monogamije lahko zelo zelo na easy znebil samo z vzgojo, ker to je čisto družbeni konstrukt. Samo koji kurac, ker so otroci kao bolj pomembni od znanosti in se ne moremo iti takih poskusov
×
×
 • Ustvari novo...