Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  734
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

168 Tabornik

Več o članu Mefisto

 • Butast stavek
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.
  skače z ritko na svečko.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A ni zanimivo, da so te obtoženi posilstva vedno neki bogataši, nikoli jim pri opisu ne piše "works in mcdonald, lives in her mother's basement" Deshaun Watson, 25, is a star quarterback for the Houston Texans, one of the best in the N.F.L. at his position. In September 2020, he signed a four-year contract extension worth nearly $111 million guaranteed, tying him to the Texans through 2025.
 2. Poleg Mariota verjetno najbolj znana igra vseh časov, z največjim vplivom na razvoj iger, še danes brutalno dobra, prodanih pa toliko kosov kot, da bi prodajali paradajz na mestni tržnici
 3. Disconecta mi ga ne (imam asus bluetooth usb receiver), samo lučke mi pa vseeno ne ugasne (tudi če vse parametre pri barvi dam na 0). Škoda da nima nekega proper w10 supporta dualshock 4. Baje tudi ne novi dual sense
 4. A kdo uporablja dualshock 4 na windowsih in morda ve kako v programu DS4 windows zmanjšati osvetlitev controlerja in s tem povečati dobo baterije. Meni nikakor ne uspe.
 5. Malo se bom moral pogovorit z njo o tem Sony fanboyizmu
 6. Brez skrbi. Gotovo ga boš dobil, skupaj z odličnim črnim spidermanom in vrhunskimi Days Gone 2
 7. Jep, meni je recimo Final Fight še vedno legendica in precej boljši side scroler kot ta. No ja, mogoče zaradi redkosti ful naraste cena in jo enkrat v prihodnosti mastno prodaš.
 8. Bravo Samo hren - eden redkih objektivnežev na forumu. Čeprav glede na opis, bi rekel, da je ocena 83 zelo zelo pretirana. Gejmerji bi morali biti bolj kritični, saj le tako lahko prisilo studie, da nam dostavljajo boljše izdelke.
 9. Zanimiv način razširanja obzorij
 10. 300 evrov za konzolo + še 100 za dve igrici, ki potem delana na 720p in z gnilimi contorleji, ali pa slatki pc emulator, ki poganja špile v 4k in jih igraš na dualshock 4 pri čemer prišparaš 300 evrov na svinjsko overpriced hardvare. A je sploh kakšen argument, da switch igric ne bi igral na emulatorju???
 11. Očitno novi kralj budget 65 inčnikov? https://www.ign.com/articles/hisense-h8g-quantum-series-65h8g-review
×
×
 • Ustvari novo...