Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  455
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

83 Jezus

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Grd ko drek in res ogromen. Fuck no kaj je to narejen za jetije in king konga😳😳
 2. In kateri high budget spil ima v tej generaciji tako brutalne popupe? Nisem jih videl v nobenem spilu, razen mogoce v kakem open world ker je tam res veliko za nalagat, ce se stalno obracas. Ampak tudi tam res ni bilo motece. Tako da ze cisto obicen najbolj beden ssd bi teh par tezavic resil. Pac priznajte si suckers, da sony ssd ne bo cisto nic ekstra prinesel. Ssd ja, sony ssd ne.
 3. Briga me za eksluzive, jaz samo vem da sem imel za rdr2 ultimate experience, medtem ko ste vsi tukaj zivotarili na sub ps4 verziji in si s tem pokvarili eno najboljsih gajming izkusenj zadnjih le5.
 4. Jep 30% slabša konzola, bo lepše in boljše poganjala multiplatform špile zaradi ssd diska, čeprav že na najbolj bednih ps4 diskih ni videti v igrah nobenih popupov
 5. Pa stari iz kje ti vlečeš ta drek kdo je potrdil, Čenir/Čamir za Sonyija
 6. No shit da vejo, če mi na vizitki piše "xbox box one x, the most powerful console on the world for the most powerful man in the world"
 7. Lol no, zadnjič smo lepo videli, da sta točne dve dobri eksluzivi pa milijon smeti
 8. Mah to so take buče da boli no. Na ps5 pro igra Days gone, grafika kar lepa, svet odprt in velik, in nisem na res kurčevem hardweru, patetični grafi, spominu manjšem od mojega kurca in disku počasnem kot polž do sedaj videl enega pop-upa ali grafične anomalije. Torej, če bi ta špil bi delan za najslabši možni SSD na svetu, pa bi povsem eliminiral vse težave s počasnim diskom. Kake buče se tu nabijajo o tem disku, to res ne morem verjeti no Vse z namenom, da bi se skrilo dejstvo, da je xbox sex v čisvo vseh pogledih precej precej močnejša konzola. Z drugimi besedami - učinek stipe ssd diska v PS5 bo ničen!
 9. A to so te announcmenti špilov, kjer je bila že njihova AAA ponudba vredna pol pasjega kurca Microsoftu z dvema najmočnejšima konzolama na trgu se tresejo gate
 10. Še vendo Days Gone. Špil sploh ni slab, samo ta glavni lik je pa res annoying ko kurac. Res vedno ko odpre usta doma krčevine. Meni glatko top 3 najbolj annoying protagonistov v zgodovini špilov. Raje bi imel za glavni lik lezbično transgender babo s kurcem.
 11. Eh samo to ni konzola, ni isto. Igranje preko pcja = fail
 12. Ne vem ali je to joke, ampak ta lista je, če se zbriše Mario Odyssey ajde pa Zelde: Link's awakening res en velik lol Smash bros mele, ne me jebat no, to je že 10. špil v vrsti pa vsi so isti. Samo še Mario kart manjka Raje vzamem 4k RDR 2 in witcher 3 v ultimativni grafični obliki any time of the day. Za tista dva špila pa bo verejtno (če ni že) itak emulator na PCju, ki bo zadeve poganjal precej bolje in lepše.
 13. Jep zakaj bi igral witcher 3, RDR 2 in še 100 drugih multiplatform naslovov v ultimativni grafični obliki, če lahko na switchu preigram tiste tri bedne eksluzive
×
×
 • Ustvari novo...