Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  726
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

164 Jezus

Več o članu Mefisto

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Malo se bom moral pogovorit z njo o tem Sony fanboyizmu
 2. Brez skrbi. Gotovo ga boš dobil, skupaj z odličnim črnim spidermanom in vrhunskimi Days Gone 2
 3. Jep, meni je recimo Final Fight še vedno legendica in precej boljši side scroler kot ta. No ja, mogoče zaradi redkosti ful naraste cena in jo enkrat v prihodnosti mastno prodaš.
 4. Bravo Samo hren - eden redkih objektivnežev na forumu. Čeprav glede na opis, bi rekel, da je ocena 83 zelo zelo pretirana. Gejmerji bi morali biti bolj kritični, saj le tako lahko prisilo studie, da nam dostavljajo boljše izdelke.
 5. 300 evrov za konzolo + še 100 za dve igrici, ki potem delana na 720p in z gnilimi contorleji, ali pa slatki pc emulator, ki poganja špile v 4k in jih igraš na dualshock 4 pri čemer prišparaš 300 evrov na svinjsko overpriced hardvare. A je sploh kakšen argument, da switch igric ne bi igral na emulatorju???
 6. Očitno novi kralj budget 65 inčnikov? https://www.ign.com/articles/hisense-h8g-quantum-series-65h8g-review
 7. Pa saj ne uporabljaš kopije. Uporabljaš originalni špil, ki se vrti v tvojem dvd/blueray playerju na pcju.
 8. ne vem, pri ps2 emulatorju jo poganjaš direktno s ps2 diska verjetno je tu enako, če seveda blueray reader sploh bere ps3 blueraye - nisem nikoli probal
 9. Če pa igraš z blueray diska igrico??? Jaz sem z nakupom diska kupil pravico uporabljati igrico, ali jo bo poganjal ps4, toaster ali PC, pa je moja stvar. Sony tukaj nima nobene podlage za tožbo - ker ne morejo oni mene pogojevati na čem lahko igram igrico.
 10. Kake obskurnosti. 5 minut dela pa ti špil dela na PC. Zame je to legit. Če lahko igram na drugem sistemu, je to kurčeva ekskluziva.
×
×
 • Ustvari novo...