Skoči na vsebino

Deskyet

Hajduk
 • Število vsebin

  6
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

1 Jogurt

Več o članu Deskyet

 1. Deskyet

  NBA tema

  Lebron trenutno je verjetno res za odtenek boljši podajalec. Lebron pri 21ih ali 22ih pa je bil precej slabši podajalec.
 2. Deskyet

  Predlog za nakup II

  Spirit Island v 4 zna biti preveč, razen če bi bili vsi zelo dedicated. Meni je v 2 in 3 zelo všeč, 4 še sicer nisem probal in tudi ne več, če bi. Scythe na 2 je meh. Čekiraj Inis, nama s punco je bil super na 2, na 4 pa nam je tudi zelo všeč. Sicer je malo drugačen kot naštete igre (area control predvsem), ampak ko ga spoznaš in naštudiraš te action kartice, ki jih ima, je super taktičen špil, ki ne traja predolgo. Zelo radi igramo tudi Viticulture, ki super scalea (s Tuscany expansionom ali brez). Je pa res, da je tam, razen zasedanja mest (worker placement), bolj malo interakcije
 3. Meni je precej zgrešeno, da štajerskega/mariborskega naglasa niso uporabili "zato, da bi se ognili stereotipov humorističnih nanizank, ki dialekt rade uporabljajo v službi komedije." Namesto, da bi rušili stereotipe, se jim raje uklonijo. Hkrati pa je v seriji Breznik (Drevenšek), ki govori s štajerskim naglasom, ampak čisto normalno in razumljivo, brez pretiravanja, ki je problem stereotipa. Očitno bi bilo to prenesti na celotno serijo malo preveč, zato so se raje odločili za nežno ljubljanščino postavljeno v Maribor.
 4. Pred prazniki smo s kolegi nabavili Twilight Imperium 4th edition in ga včeraj prvič zaigrali. 6 novih igralcev in nekje 8,5 ur igre, ki so res hitro minile. Top shit, če imaš družbo in voljo. Na koncu smo bili vsi prijetno skurjeni in se strinjali, da bo vsake toliko vsekakor treba splanirati dan za špil.
 5. Kako ti je v primerjavi s prvo? Meni je prva na začetku še obetala, potem pa mi je bila vedno bolj meh.
 6. Deskyet

  Ovitki za kartice

  Cenejši ovitki so tanka plastika/folija in jih ni lažje zmešati, kot karte brez ovitkov. Čez čas se začnejo sprijemati in se radi trgajo na robovih. Po moje so okej za kakšne igre, kjer ne mešaš veliko, bi pa vseeno rad zaščitil kartice (lep art, draga igra itd.). Dragon shield so precej trši z bolj robustnimi robovi, zato se tudi lepo mešajo. Ko se sprimejo, gredo komot narazen (cenejši se včasih obdržijo skupaj tudi med mešanjem). So tudi veliko bolj trpežni in super za karkoli, kjer je veliko mešanja. Imajo pa seveda svojo ceno.
×
×
 • Ustvari novo...