Skoči na vsebino

Deskyet

Hajduk
 • Število vsebin

  15
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

4 Jogurt

Več o članu Deskyet

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa
 1. Deskyet

  Naša mala greznica #9

  https://www.mojvideo.com/video-zakljucek-ep-slovenija-francija/f2b5cbd289c8471ff7ac
 2. Deskyet

  [multi] HADES

  Če v mirrorju menjaš Dash power-up (namesto +1 dash, +50% damage nekaj sekund po near missu), so Gilgamesh fisti absurdni na low heatu. Če veliko dashaš, se near missi itak nonstop sami dogajajo. Še vedno imaš 3 dashe, na attack nabiješ nek high % damage boon (ala afrodita) in gledaš, kako se vse topi. Potem pa še na dash nekaj, kar da mobom condition (ala zeus + jolted, poseidon + rupture), da še tam dobiš +40% dmg. Ajs
 3. Deskyet

  [multi] HADES

  Uf, lvl upan foter je en bolj jebenih dodatkov. Meni ga je uživancija kdaj mlatit, ampak ko hočem fix prit skozi ga ne vzamem. Time limiti so free, ko enkrat postaneš dovolj hiter, prva dva bossa sta gut, middle management je dost izi pa Forcev overtime +20%, ko se ga navadiš (ne z vsemi orožji). Če hočeš totalen clusterfuck pa vzameš večje število mobov + tisto, da imajo neke perke. Dear god
 4. Deskyet

  [multi] HADES

  Ne, vsak pop-up (pogovor, booni itd.) ustave in-game timer. Ribolov ga ustavi. Thanatos encounter ga ustavi. V vmesnih sobah, po boss fightih, se ustavi. Takoj v naslednji sobi, ko še moraš do vrat, ampak še ni mobov, spet steče. V pact of punishment si nastavi na 9 min in boš hitro opazil, kako in kaj. Če imaš nastavljen katerikoli time limit, tudi nikoli ne dobiš tiste 45 sekundne survival sobe.
 5. Deskyet

  [multi] HADES

  Če imaš orožje, ki ti ga je kul igrat, porabi ključe za mirror. Če (še) nobeno ne ustreza tvojemu playstylu (in slutiš, da mu bo), pa ga odkleni. Za daljše rune pa kot že omenjeno - double dash, death defiance, +hp v ogledalu. Pa nujno na stojnici zraven Hada kupit omarico, da lahko med leveli menjavaš keepsakes in s tem zmanjšaš randomness bogov + lahko planiraš določene builde. Sam pred Hadesom nisem gejmal kar nekaj let, zdaj pa imam naenkrat Switch Lite, preveč iger, igram pa še vedno večinoma Hades Trenutno skušam speed runnat pod 10 min (in-game time) in sem prišel precej bl
 6. Deskyet

  NBA tema

  Brown In Bullock sta menda oba del exceptiona (Bullock MLE, Brown BLE) in ne štejeta v cap. Portis je zavrnil višje ponudbe, ker hoče ostati pri Bucksih. Mavsi podpisali/podaljšali THJ za 4 leta/72 mio.
 7. Huh zanimivo, sam niti pomislil ne bi, da je cross walls upgrade kjerkoli premočen upgrade - že zato, ker je napadanje mesta večinoma (ne vedno) potrata časa in akcij glede na to, da ne prinaša dodatnih točk. Medtem, ko se dva ukvarjata z mestom, ima tisti, ki se ne, ogromno prednost pri osvajanju templjev. Se mi zdi, da je v Kemetu toliko nekih možnosti, da se da iz igre v igro prilagoditi na praktično vsako strategijo.
 8. Se strinjam z vsem kar si povedal, ampak kolikor sem igral, se mi je na koncu še vedno vleklo. Nekdo more poskusiti zmagati prvi in ta bo skoraj zagotovo pogorel, nato pa je odvisno, kdaj ostalim zmanjka kartic, ki vodilnega zatrejo. Kot si rekel, lahko svoje možnosti zvišaš in čisto razumem, da je igra nekaterim kul. Vseeno ima kup dodatkov in predelav ter je izredno uspešna. Meni end game enostavno traja predolgo glede na to kar nudi in sem si običajno želel, da se naj čim prej konča. Itak pa ima vsak svoj okus.
 9. Kemet je top izbira, če bi rad relativno hiter wargame, ki je odličen na 3 in na 4. Vsi možni upgrejdi vojske znajo na začetku zgledat malo kompleksni, ampak v resnici niso in so ključni za replayability. Igra spodbujanje napadanje (vse dudes on a map igre ga ne) in nudi precej priložnosti za outsmartat nasprotnike. Blood Rage in Rising Sun sta (meni) občutno slabša na 3, tako da če mora biti na 3 ali 4, se mi zdi Kemet boljša opcija. Checkni še Inis, ki je tudi dudes on a map, ampak precej drugačen. Predvsem je bolj taktičen, ker se prilagajaš iz runde v rundo bolj kot pri ostalih. Tudi od
 10. Deskyet

  NBA tema

  Lebron trenutno je verjetno res za odtenek boljši podajalec. Lebron pri 21ih ali 22ih pa je bil precej slabši podajalec.
 11. Deskyet

  Predlog za nakup II

  Spirit Island v 4 zna biti preveč, razen če bi bili vsi zelo dedicated. Meni je v 2 in 3 zelo všeč, 4 še sicer nisem probal in tudi ne več, če bi. Scythe na 2 je meh. Čekiraj Inis, nama s punco je bil super na 2, na 4 pa nam je tudi zelo všeč. Sicer je malo drugačen kot naštete igre (area control predvsem), ampak ko ga spoznaš in naštudiraš te action kartice, ki jih ima, je super taktičen špil, ki ne traja predolgo. Zelo radi igramo tudi Viticulture, ki super scalea (s Tuscany expansionom ali brez). Je pa res, da je tam, razen zasedanja mest (worker placement), bolj malo interakcije
 12. Meni je precej zgrešeno, da štajerskega/mariborskega naglasa niso uporabili "zato, da bi se ognili stereotipov humorističnih nanizank, ki dialekt rade uporabljajo v službi komedije." Namesto, da bi rušili stereotipe, se jim raje uklonijo. Hkrati pa je v seriji Breznik (Drevenšek), ki govori s štajerskim naglasom, ampak čisto normalno in razumljivo, brez pretiravanja, ki je problem stereotipa. Očitno bi bilo to prenesti na celotno serijo malo preveč, zato so se raje odločili za nežno ljubljanščino postavljeno v Maribor.
 13. Pred prazniki smo s kolegi nabavili Twilight Imperium 4th edition in ga včeraj prvič zaigrali. 6 novih igralcev in nekje 8,5 ur igre, ki so res hitro minile. Top shit, če imaš družbo in voljo. Na koncu smo bili vsi prijetno skurjeni in se strinjali, da bo vsake toliko vsekakor treba splanirati dan za špil.
 14. Kako ti je v primerjavi s prvo? Meni je prva na začetku še obetala, potem pa mi je bila vedno bolj meh.
 15. Deskyet

  Ovitki za kartice

  Cenejši ovitki so tanka plastika/folija in jih ni lažje zmešati, kot karte brez ovitkov. Čez čas se začnejo sprijemati in se radi trgajo na robovih. Po moje so okej za kakšne igre, kjer ne mešaš veliko, bi pa vseeno rad zaščitil kartice (lep art, draga igra itd.). Dragon shield so precej trši z bolj robustnimi robovi, zato se tudi lepo mešajo. Ko se sprimejo, gredo komot narazen (cenejši se včasih obdržijo skupaj tudi med mešanjem). So tudi veliko bolj trpežni in super za karkoli, kjer je veliko mešanja. Imajo pa seveda svojo ceno.
×
×
 • Ustvari novo...