Skoči na vsebino

DaCapo

Signoria
 • Število vsebin

  5 918
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Vse objave od DaCapo

 1. DaCapo

  Trenutno berem

  Dvomim, da obstaja boljša Elvisova biografija.
 2. Lol, lol, umiram. Polepšal si mi dan! Od kod ti taka domišljija?
 3. DaCapo

  Trenutno berem

  Dvomim da obstaja boljša knjiga o Queenih. Enostavno povedano: to je to!
 4. DaCapo

  Stripi

  Če pa to ni lepa novica, potem pa tudi ne vem: ‪#‎domzaumret‬ – Explore | Facebook https://www.facebook.com/VigeVageKnjige/photos/a.369975156495022/2179556788870174/
 5. DaCapo

  Prey

  Zelo zelo dober film. Zdel se mi je sicer malenkost prekratek (ali pa sem pač tako not padel), vseeno pa zame najboljši Predator film po Schwarziju! Zmotilo me je edino, da indijančki govorijo popolno angleščino. Sem se pa hitro sprijaznil in si rekel: "hej, popcorn akcijada je to!" in itak je to treba vzeti v zakup.
 6. A ni ena od božjih zapovedi "Ne sramuj se svojega telesa!" ? Oz. nekaj takega..
 7. DaCapo

  Pravkar pogledano

  Zabaven in presneto dober akcijski popcorn film je to! Noben dokumentarec o staroselcih ni. In luštna manekenka je samo češnja na tortici. Dejansko najboljši film v tej franšizi po Predator 1 s Švarcijem!
 8. DaCapo

  Prey

  No ja, o tem bi lahko debatirali. /nisem še gledal, bom pa danes zvečer. V enici ga je tudi zmagal na dokaj prvinski način.
 9. @Vse_je_najslabse: če misliš tisti leak izpred nekaj let, potem da. Sem igral, ampak me ni preveč potegnilo.
 10. DaCapo

  Trenutno berem

  Ta mesec sem očitno padel v gangsterske vode. Po Brazgotincu sledijo Dobri fantje.
 11. DaCapo

  Ugani igro

  Ok, da ne bo predolgo trajalo, ker je bila malce težja.. Tista zgoraj je Robin of the Wood. (Odin, 1985 za ZX Spectrum) Naj nadaljuje kdor želi...
 12. DaCapo

  Ugani igro

  Da, Sabre Wulf je bila precej podobna. Ampak je malenkost starejša od te, ki jo iščemo.
 13. DaCapo

  Ugani igro

  Ta starina mi je bila tudi zelo všeč, čeprav je nisem nikoli končal. Sama grafika me je celo tako navdihnila, da sem narisal nek svoj strip (in se precej dobro naučil risati drevesa in drugo rastlinje ). S tem, da je bil v mojem stripiču naslovni junak totalni luzer in pijanček, tako da je "herojsko" vlogo v bistvu prevzel njegov najboljši (veliki in močni) prijateljček, ki pa je bil sila počasne pameti in zelo neroden. Parodija pač. Lol, kje so ti časi...
 14. DaCapo

  Ugani igro

  Tranz AM. Precej stara zadeva od Ultimate. Smo kar veliko igrali s kolegi, ampak pri milem bogu pa nismo nikoli prišli preveč daleč.
 15. Nič nisem skipal, zato ne vem. Hja, mislim da ca. 9 ur (plus minus 1 ura). Sem res res počasi igral (bral vse kar je bilo možno..) in hkrati poleg main story seveda delal tudi side. Še kar nekaj odprtega je pa vseeno ostalo. Tu me vedno najdeš, ker namreč nikoli ne štopam igralnega časa. Zato lahko rečem samo iz glave. Cirka..
 16. Bedaki pri Emki (oz. e-emki) so si pa itak sami krivi. Že samo jaz bi se res konkretno skeširal z nakupom e-knjig in nabavil vse živo kompletnih zbirk, tudi za nazaj. Za e-bralnik (e-ink), seveda. Ne pa da bom na tablici ali celo (bognedaj) na fonu bral. Čas jih je povsem povozil!
 17. @Avion: Mladinska knjiga oz. Emka se žal šlepa na staro slavo. Če bo šlo tako naprej, upam da ne bodo vzdržali naslednjih 10 let. Res katastrofa od knjigarne, ki je bila nekoč sinonim za dobro podjetje. K temu prištej še e-emko in njihov nelogičen pristop: Mislim, v letu 2022 še vedno ne omogočajo brezšivnega nakupa in branja e-knjig na e-bralnikih. Samo LoL in gremo dalje..
 18. Nisem natančno čekiral, ampak verjetno je samo nekaj iger naloženih. In po moje je tudi sama izdelava bolj tako-tako. Plus seveda, da ni možno dodajati "svojih" naslovov. Za tako nizko ceno verjetno res ne more biti nekaj konkretnega, ampak za kak man's cave in malo zajebancije pa je pogojno ok.
 19. Evo, KeKitove arkadne mašine na voljo tudi v Igabibi: Pogrešamo te 😢 ARCADE1UP - igabiba
 20. DaCapo

  Ugani igro

  Jetpac Naslednja:
 21. @tomazek: internet me že celi dan nekaj zajebavle, zato nisem čekiral foruma . Ja, Observer mi je bil kul, ampak kot sem že rekel: ni to igra za vsakogar. Meni je bila zadeva res super. Mimogrede pa sem končal še Red String Club. Takšna bolj kratka, ampak zelo dobra pixelart cyberpunk avanturca. Ima sicer nekaj cepitev v zgodbi, ampak dvomim da bom v kratkem šel še enkrat skozi. Res všečno in dobro spisano (liki in zgodba sama), ampak načeloma zelo kratko (manj kot 5 ur za skozihod). Zdaj grem pa v malce drugačne vode. Pravkar sem začel z Mafio 1 (Definitive edition). Sto let je že, kar
 22. @Hernier (ali kdo drug): Mimogrede, ker smo že omenjali cyberpunk: si ti kdaj igral Red String Club? The Red Strings Club on Steam (steampowered.com) Zanimiva zadeva se mi zdi, pa precej dobre ocene je dobivala..
 23. Torej.. Observerja igram prvič. Vtisi: zadeva mi je načeloma fenomenalna (res dobra predstavitev, na polno temačen cyberpunk oz. konkreten bladerunnerski sci/fi v pravem pomenu besede, pa zgodba itak vleče...). Tudi nobenih težav v vezi z igralnostjo in kontrolami (igram na joypad). Je pa jasno, da gre za avanturo, ki jo preigraš enkrat. Mogoče čez čas ponovno obnoviš, takrat ko že res pozabiš pol stvari. Vsekakor to ni open world igra in še manj igra z nekim večjim "replay value". Ampak predstavitveno je pa top. Menim tudi, da gre pravzaprav za vrsto horror_cyberpunka, ker določene scene z
×
×
 • Ustvari novo...