Skoči na vsebino

DrAndy

Šerif
 • Število vsebin

  61
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

21 Jogurt

Več o članu DrAndy

 • Butast stavek
  Daroval za rumenjaku! Živeli!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Intel je postal en navaden joke. Res pred nekaj leti ne bi nikoli verjel, da ga bo AMD tako zelo povozil.
 2. Ko si osredotočen na igranje in ne na iskanje odsevov in senc, ne vidiš praktično nobene razlike. Zato je toliko bolj nerazumno to konstantno onaniranje na RT in na neke ultra high max settingse , kot da brez tega živeti ni. Ne dobiš pa ničesar omembe vrednega, razen tega, da fašeš velik performance hit.
 3. AMD Radeon RX 6900 XT review AMD Radeon 6900 XT - A whole lot of Radeon for 1000$ AMD Radeon RX 6900 XT Review: Powerful and Pricey AMD Radeon RX 6900 XT Review - The biggest Big Navi AMD Radeon RX 6900 XT review: Blisteringly fast, but very niche Can AMD Take the Performance Crown?
 4. Hehe vsaj kakšno bodo očitno imeli na zalogi. 6900 XT bodo pošle, kot bi rekel keks, pa četudi se bodo prodajale po 2000 eur.
 5. Mi je smešno kakšni copatkoti so nekateri tukaj gor, da morajo pred svojimi ženskami skrivat svoje hobije. Pravi moški ima takšno, ki ti je podpora in tudi sama navija za nakup PS5 ali pa te preseneti z njim za božič.
 6. Cene so takšne zaradi črednega, slepega in nepremišljenega potrošništva in posledično zaradi množice ljudi, ki so pripravljeni toliko preplačevat, čeprav s tem samo podpirajo oderuštvo in tiča v rit na suho.
 7. Tisti na X370 čipovju smo izviseli glede vsega. Ampak to je spet strateška odločitev zaradi zaslužkarstva, ker tehnoloških omejitev ni, saj sta X370 in X470 praktično ista zadeva.
 8. S tem, ko toliko preplačujete, samo podpirate bando lopovsko, ki izkorišča trenutno situacijo in navija cene. In po vsej verjetnosti je pomanjkanje načrtno ustvarjeno, samo da čim bolj lupijo neučakane.
 9. Dati jurja evrov za grafično, pa naj bo to 3080 ali 6800 XT je bedarija, razen če serješ denar. Te njihove Msrpje naj si pa vtaknejo nekam, ker niso nič drugega kot podla reklama in zavajanje. Opevani RT je tudi na 3080 še vedno prepočasen, da bi zadostoval za nek future-proof, sploh pa ne na bednih 10GB pomnilnika. In za jurja želiš, da tvoja karta traja nekaj časa in ne da bo že naslednje leto zastarela. Tako da dokler cene ne padejo, če sploh kdaj bodo, so te kartice bolj same sebi namen.
 10. Tale Red Devil res zgleda kul, ampak kaj, ko se jih spet nikjer ne bo dalo kupit, tistih par kosov bo šlo pa po židovskih cenah. PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT and RX 6800
 11. Tudi sam sem v dnevno zadegal svoj novi PS5. Konzola je bulky in grda kot hudič, ampak sem pa zdej glavni car na vasi.
 12. 6800 XT in 6800 sta za AMD in na splošno za gpu trg impresivna dosežka in podcenjevanje tokrat res ni na mestu, pa naj bodo Nvidia fani še tako zagnani in sveto prepričani. Zakaj? Ker se je po dolgih letih capljanja za konkurenco AMD vrnil v najvišji rang in bosta RDNA 2 in 3 na področju gpujev očitno podobna prelomna točka, kot je bil Zen za cpu trg. In ker jih verjetno niti ni veliko pričakovalo, da bo AMD sploh še kdaj sposoben tekmovati z Nvidio v high-end, sploh po lepih rezultatih RTX30 serije. Msrp slednje je toliko nižji napram prejšnji generaciji ravno zaradi napovedanega povratka Rad
 13. AMD Radeon RX 6800 XT Review - NVIDIA is in Trouble RX 6800 and RX 6800 XT review: A glorious return to high end gaming 6800 XT vs. RTX 3080: Fight! AMD returns to high-end PC gaming The 1440p GPU beasts you’ve been craving AMD Radeon RX 6800 XT review AMD Radeon RX 6800 review
×
×
 • Ustvari novo...