Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  622
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

316 Fant od fare

Več o članu HellAngel

 • Butast stavek
  obožuje doručak in druge zmlete bradavice.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 941 vohunjenj
 1. https://www.24ur.com/novice/slovenija/mors-prodaja-bojnih-vozil-na-vojno-obmocje-nezakonita-in-nemoralna.html Prodaja ni zakonita, donacija je OK, ampak potem pa v zameno dobimo pa novih tankov. It's a clown clown world...
 2. Kok je šans da putin naredi eno hitro vojaško ekskurzijo v Finsko, dokler le-ta še ni v natu? Obenem pa če bi finci začel izvajat protinapade čez mejo na ruskem ozemlju, fukne na njihove enote še kakšno taktično nukico. Ker če je kaj ziher je to, da NATO ne bo šel v svoje vrste sprejemat države, ki je v vojni. Finci bi ruse na svojem terenu zmasakriral, ampak useen je za putina par izgubljenih enot dost nizka cena, da se NATO mal userje in ne sprejme finske.
 3. HellAngel

  Pickupi

  TNX, čeprav opažam da gredo orng terenci in pickupi počas v tri pisane marjetice. Mitsubishi L200 se od decembra v evropi ne prodaja več, prav tako se že nekaj časa ne Pajero. Menda ker se japoncem ne da več jebat z v-glavo-jebajočimi okoljskimi standardi iz bruslja. Iz enakega razloga so umaknili Navaro in še marsikaterega dobrega terenca/pickupa. Od vzhodnjakov zdaj dobiš samo še bencinarske mlinčke z 1.2 mašino in hibride. Tko da od terencev ostajo na voljo še kakšne Nive in Jimnyji, pol so pa še razni Jeepi, Rangerji in Hiluxi, kar so pa vsi čez krepkih 50 jurjev.
 4. Za vsako zahodno državo loh rečeš, da je v normalnih razmerah "combat ready" ene 10-30% arzenala. Vzdrževanje stanja pripravljenosti precej košta, sploh za letala. Nihče ne more imet vedno na razpolago vseh 100% resursov. Nekje sem zasledil podatek, da so imeli britanci med ww2 najvišji odstotek "combat ready" tankov nekje 70%.
 5. Pizda jim matrna nej dajo benz lepo po 1.2 eur, tist k pa hoče pa naj na liter donira še 0.8 eur za ukrajince. Ampak tole je rant za drugo temo.
 6. https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavna-proslava-znova-razdvaja-slovensko-politiko.html Nisem našel primernejše teme (tema o partizanih&domobrancih je zaklenjena), nove pa sam zarad tega ne bom odpiral. Mi loh nekdo z mal več poznavanja zgodovine razloži, zakaj ta proslava razdvaja (razen tega da je hurrdurr spet janša zraven)? Konc koncev naj bi šlo za prvi oborožen spopad z okupatorjem. Je problem, ker tega niso nardil "tapravi"?
 7. Ker pofl od teme. K je bil janša na oblasti, je blo 100x bl zanimiv. Takrat je bil v igri solzivc, maske, covid, mađarska, nesvoboda,... Zdej pa kr neki o plačah, a je bruto, neto, bruto bruto, neto bruto... Komi čakam naslednje petkove kolesarje: hočemo da se colnge oglašujejo bruto bruto. Yay.
 8. Sem 99,9%, glede na informacije, ki smo jih od prfoksov (ki dost dobr poznajo gen-i in goloba), da je Golob za NEK2. Referendum bo zgolj fasada, da se dobi oz. potrdi podporo ljudi. Njegova filozofija glede elektroenergetike gre nekako tako, da z jedrskimi (in plinskimi za backup) držat hrbtenico sistema, plus solarne in hidro. In na eto, pfuj, se je že začel. https://www.24ur.com/novice/volitve/dan-po-volitvah-prvi-premisleki-o-delitvi-resorjev-in-ministrskih-kandidatih.html Me prou zanima kdo bodo ti "strokovni" klovn.. kadri. Šivilja in šarc? Proklete pij
 9. Pa cepljenje. Glede na to, da je podpredsednica stranke fanica Potrča, bo še zabavno.
 10. A ni Golob že prej nekaj izjavljal glede medijev? https://www.sta.si/3027800/znp-medije-lahko-ukinjajo-samo-lastniki-nikakor-pa-ne-politiki Sodeč po temu, sta si z janšo/orbanom kar bliz. Plus to, da izhaja iz managerskih vod (pred leti sem tuhtal o zaposlitvi na gen-i, ampak ko mi je kolega iz prve roke povedal, da zaposlene gonijo kot živino, sem si premislil), po moje tole naujo glih lepa leta za socialo.
 11. Mal sem gledal njihove liste in program. Fascinantno, kako se lahko v parih mesecih postavi stranka, z mrežo in kandidati po celi državi, programom in vsem, pa še pomete volitve. Kakorkol, nisem glih fan goloba ali kul-a, sem pa zadovoljen, da imajo dokaj udobno večino v parlamentu in se jim nau treba prepucavat med sabo. Tko da se loh fokusirajo na izvajanje programa. Zdej majo štir leta, pa naj pokažejo.
 12. HellAngel

  FlixBus

  Že ene pet, šest let nazaj sem šel s Flixbusom v Berlin iz Ljubljane. Nč posebnga, bus ko bus, dost pocen, vožnja se pa pač vleče ko pasja jajca (ca 22 ur se mi zdi, s triurnim postankom in prestop nekje v avstriji). Če ti ni problem potovat tkole z busom in če iščeš pocen varianto, pa si časovno flexibilen, je kul.
 13. Alo, zakaj je tema še zmer "Protivladni protesti"? Naj se hitr preimenuje v "Svoboda, svetloba in nova era" ali kaj podobnega..
 14. Kdo je bolj programsko kompatibilen GS-SD ali GS-NSi? Golob se mi zdi na prvo žogo, da se glede gospodarstva bolj nagiba v desno kot levo, sploh glede na to da je uspešen manager in vse to...
 15. https://www.24ur.com/novice/slovenija/opozicijske-stranke-bodo-pred-volitvami-podale-skupno-izjavo.html Napovedujem potek dogodkov po volitvah: - SDS in Svoboda dobita največ glasov, oba približno enako število (max 3% razlike) - suma sumarum imajo stranke levega pola glih za glih večino v parlamentu, tako da Svoboda stvori koalicijo z SD, Levico, SAB (če pridejo sploh v parlament) in še kakšnim noname kršem (LMŠ, Naša dežela), če se jim userje - najprej se bodo lepo trepljali, češ skinili smo janšo in talali ministrstva, sledil bo kakšen kadrovski cunami, menjanje f
×
×
 • Ustvari novo...