Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  185
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

42 Jezus

Več o članu HellAngel

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. HellAngel

  COVID-19

  Isto vprašanje kot kaj je blo prej, kura al jajce. Potrč je hkrati posledica in vzrok. Ne glede na to kok ga serjejo politiki in stroka, se še zmer loh odločm da ne bom vzrok nadaljnjim nebulozam (nasprotno od tega kar dela potrč&co).
 2. HellAngel

  COVID-19

  Lockdowna ne bo. Folku se bo strgal. Najslabš kar je lahko, da razni potrči dobijo še več cajta za snemat svoje videe. Pol smo pa fucked.
 3. Pozimi hodm na bolderco. Ni ne vem kaj, tehnično ne boš glih velik napredoval, je pa dobro za trenirat moč in vzdržljivost v moči. Glede na to da zadnje čase nimam glih velik časa za plezarijo in hribe, je tud to bolš ko nič. Itak če pa hočeš napredovat v skali, pa samo čim več hodit plezat ven.
 4. HellAngel

  Hribi

  Jap. Tale sestop s špika je bil razlog da sem začel uporabljat palce v hribih.
 5. HellAngel

  Hribi

  Eden bolj zoprnih sestopov ever. Tko za stopnjo ali dve bolj od sestopa po sovatni. Melišče je blo še ok kokr se spomnem, potem dol se vleče.
 6. Nč "malo" v teoriji, za dober štant morš obvladat teorijo (kdaj uporabit kateri tip sidrišča, al varovat v sidrišče al v pas,...), pol pa v praksi nardit tko da veš kako delujejo sile na sidriščne točke, kam/kako deluje obremenitev in predvsem kako nardit varno (sidrišče mora držat statično težo dveh plezalcev + dinamične obremenitve, ki pri padcih niso majhne). Verjem da z youtuba se slednjega nauš nauču, ker marsikaj kar vidiš na youtubu bo vsak alp. inštruktor dobu popizditis. Ni vsak tip sidrišča dober za povsod. Poleg tega maš še precej dodatnih manevrov za katere morš vedet kdaj in kako jih uporabit, npr. ojačat sidrišče, zavarovat proti potegu navzgor, ipd. Zmer se nauč postavljat tud fiksna sidrišča z gurtno - ker nikol ne veš v kakšnem stanju so rinke na vrhu/vmes. Nikol postavljat štanta na obstoječih klinih, ki jih nisi prej preveril (s kladivom).
 7. Srečno. Do alpinista maš potem še vsaj tri leta. AO Kranj je dober ferajn drgač. Prosm ne se učit z YT, rajš se dej od inštruktorjev.
 8. Greš v začetno alpinistično šolo al greš že prou delat izpit za alpinista pri KA?
 9. HellAngel

  COVID-19

  Pri našem delu, ko imamo v isti bajti razvoj, prodajo, projektni management/inženiring ter podporo kupcem, je nemogoče da bi delal od doma. Učas rabiš kakšnga inženirja ad hoc, se pravi zdele takoj, ne čez pol ure ko bo vstal s sekreta in bo mogoče pogledu mail. Smo probaval, ampak se še zmer najbol obnese če je folk v firmi.
 10. HellAngel

  COVID-19

  Pizda dej prprav leto in pol starga mulca da bo nosu masko. Good fckn yard.
 11. HellAngel

  Fotrov kotiček

  Sej pravm, če ne druzga ma vsaj "lažjo" obliko. Al tvoj faše ornk? Rotavirusi (podobno kot gripa verjetno, nisem iz foha) mutirajo in imaš ogromno verzij. Sej če maš pa drugačne izkušnje pa napiš. Za to je ta tema.
 12. HellAngel

  COVID-19

  Počakmo par dni (14? :P). Ponavad majo take novice kakšne cake.
 13. HellAngel

  Fotrov kotiček

  Mi ni blo težko plunt 140 evropskih za to da bo tamaumu morebitno obolenje prihranjeno ali vsaj olajšano.
 14. Lol, kera fotka.. Zasuki fotko za 45 stopinj v levo, pa dobiš bolj točno naklonino. Zdele sm šele vidu da sta jj&kurc šla v spremstvu gvjev.
×
×
 • Ustvari novo...