Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  124
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

27 Fant od fare

Več o članu HellAngel

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Salewa wildfire so zakon, sem jih imel tri leta in jih zgonil u nulo. Podplat na skali drži ko pribit. Tile ultraraptor in feline so bolj tekaški čevlji, jih ne priporočam za pohodništvo, so wildfire vseeno malenkost bolj stabilni. Trenutno mam tele https://www.iglusport.si/hyper-gtx in so tud ful vredu in udobni. Ne priporočam pa mammutovih, ker mi je na dveh parih po dveh turah začel odpadat podplat.
 2. Mora bit že nekaj meterski previs, da se dajo not lojtre. Kolkr se spomnim je tale previsek na ferati na češko kočo tko da se lepo postaviš pa se že stegneš čez.
 3. Če ti je bila ferata na češko kočo preveč, predlagam da se se mal natreniraš preden probaš kaj drugega. Kater del te je zvil? Si že kakšno ferato prej zlezel? Tiste hribovske "ferate" pa niso ferate ampak zavarovane planinske poti. Ogromna razlika je pri razlogih zakaj se šraufajo jeklenice na planinskih poteh ali na feratah. Na planinskih poteh so jeklenice, klini in ostala šara na planinskih poteh nastali iz potrebe po čim lažjem in varnem premagovanju težkih mest in načeloma na planinskih poteh ni nikjer tako težko, da bi se moral dobesedno vleči za jeklenico. Tiste prave ferate v tujini (in zadnjih petnajst let tud pr nas), so pa nastale izključno iz športnega namena, torej opremljevalci niso iskali logičnih in najlažje prehodnih mest, ampak so iskali najbolj atraktivne in tudi "posiljene" variante poti čez steno.
 4. HellAngel

  COVID-19

  Mam. Smo zmenjen da če pride do te situacije (pa če ni bolniška) loh delamo od doma.
 5. HellAngel

  COVID-19

  Greš v karanteno/samoizolacijo in opazuješ če se ti pojavijo simptomi. Dumbass.
 6. HellAngel

  COVID-19

  https://siol.net/trendi/zdravo-zivljenje/infektolog-tomaz-vovko-bojimo-se-zime-ko-bosta-udrihala-gripa-in-covid-19-hkrati-530831 V temle članku sem o covid-19 izvedel več kokr od nijz v pol leta..
 7. HellAngel

  Fotrov kotiček

  Odvisn tud od kje plesen pride. Če se je že zažrl v zid in fajhta od zunaj, se bo slej ali prej ponovilo. Pri nas je bila plesen k sreči zgolj površinska, tako da je blo dost da sem jo zdrgnil, parkrat pošrpical/premazal z algicidom in potem dvakrat čez z jupol citro. Od takrat redno luftamo stanovanje, pa pazit da relativna vlaga v stanovanju ne preseže 55-60% v daljšem časovnem obdobju. Zgleda da nuca, ker od takrat nimamo več problemov s plesnijo.
 8. HellAngel

  Janezov dopust

  Klele je napisan z mal manj olepševanja https://www.regionalobala.si/novica/vec-policijskih-vozil-zaparkiralo-vhod-v-kamp-adria-30-romov-ni-zelelo-placati-zalili-so-in-kricali-?fbclid=IwAR0Y3tZ78_s8uNDUXu91fxGyxaNZAj9kX5aXGJn4LuHCM2y26pHYZ7QFG-o
 9. HellAngel

  Nov vs rabljen avto

  Kakšni so vaši razlogi za ali proti kupovanju novega/rabljenega avta? Večina folka kupuje rabljene avtomobile. Eni dobijo kar dober deal, npr. od kakšnega uvoznika iz nemčije, VW dve leti star, za 14k eur. Itak vemo da avti največ vrednosti izgubijo na začetku. Sam sem do sedaj imel srečo (tok tok), imel sem dva rabljena avta, oba sem kupil v sloveniji od fizičnih oseb in nisem imel večjih stroškov/težav. Sem se pa ravno zaradi nesigurnosti kdo oz. kako je vozil avto pred mano odločil da raje skeširam nov avto nižjega cenovnega razreda in sem potem ziher kaj se je z avtom dogajalo. Aja, pa kredit za avto je big no. Če si nisem sposoben privoščit avta z našparanim denarjem, ga rajš ne vzamem sploh.
 10. HellAngel

  Fotrov kotiček

  Jap, smo mel v stanovanju mal plesni, zato sm prej mal zdrgnu plesen, prepleskal parkrat z algicidom in potem še z jupol citro čez. Zaenkrat od lani ne duha ne sluha o plesni, tko da nuca. Drgač mi je pa všeč k ma ta farba vonj po limoni. Ja, možno. Zato praujo da je najbol optimalno pleskat spomladi, nekje maja. Sam če so topli dnevi je use en klinc, ker maš itak loh skoz odprt in ti lepo čez celo bajto piha. Men se je lani skor sprot sušil.
 11. HellAngel

  Fotrov kotiček

  Jst sm lani premalal bajto z jupol citro. Smo zaenkrat še vsi živi in zdravi. Namest penzla rajš vzem mačka. Pa loti se te dni, ker je idealno (vroče in suho) da luftaš in sušiš.
 12. Ne delam in ne živim v tujini, se imam v rupetini čist ok. Od ca 20 kolegov, ki so šli v tujino, jih v glavnem loh razdelim na dva tipa: a) Visoko izobražen tehnični kader, ki je šel v glavnem v kakšen google, siemens ali podobno korporacijo ali na inštitute. Imeli so nizka pričakovanja, pač malo nabrat izkušenj, ampak kolikor kaže jih bo velika večina tam tudi ostala, naštancala familijo in se mogoče na stara leta vrnila. b) Večinoma srednješolsko izobražen kader (tudi kakšen ekonomist/družboslovec ali kaj podobnega), ki jim v rupetini ni in ni šlo. V tujino (v glavnem nemčija, avstrija, tudi UK) so šli kelnarit in opravljat podobna nezahtevna (tudi pisarniška) dela, v večini primerov z polnimi usti kok so oni tm carji, kok je tle v rupetini gnilo, da se kle ne da živet, itd itd. Long story short - prvi val jih je prinesel nazaj v naročje matere domovine, ko so ugotovili da je s kelnarsko plačo v tujini težko delat familijo in so socialne ugodnosti tu precej boljše, preostanek jih je pa odplaknilo nazaj v rupetino ob nedavni epidemiji korone (šiht šel papa). Tako da očitno imajo v tujini priložnost prosperirati bolj visoko izobražen tehničen kader. Če si luzr tle, boš luzr tud zuni.
 13. Bi jih še jemal resno če bi šli zokiju na magistrat vržt pod nos farmacevtko. Sam ne, janševa vlada ignorira tud pravice žensk. Kako že?
 14. HellAngel

  COVID-19

  Kolega dela v Helli in so jim že začetk junija rekli da če gredo na dopust na hrvaško, grejo za dva tedna v karanteno. Se pravi dajo dopust al pa neupravičena odsotnost z dela. Zdej kako delodajalc ve a si bil na hrvaškem al ne, me ne sprašvat.
×
×
 • Ustvari novo...