Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  351
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

128 Tabornik

Več o članu HellAngel

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. HellAngel

  COVID-19

  Če smo natančni. S covid passportom ti nau kršena nobena pravica. Slovenija (oz. tvoja država) ti ne bo preprečevala potovanj v tujino. Samo država, ki jo želiš obiskat, bo zahtevala da si cepljen proti covidu. Pa ne se delat da te zahteve za določena območja ne obstajajo že leta. Za testiranje so se že pravniki izrekali, da se to lahko uvrsti pod ukrepe varstva pri delu, ki jih lahko (oz mora) izvajat delodajalec.
 2. Prvo dva meseca iščejo enga nestrankarskega mandatarja, potem ko damjanu potegne jajca skp, najdejo kohla, ki na prejšnjih volitvah niti ni zbral dovolj glasov za parlament. Po dolgi agoniji končno vložijo nezaupnico, čez štiri dni jo umaknejo, par dni kasneje pa napovedujejo interpelacijo zoper ministra, čeprou niso mel dost glasov niti za interpelacijo. Pa tale KUL niso klovni, to je cel jebeni cirkus. Četud mi gre janša in njegov način vladanja na kurac, ko pogledam alternativo na levici, se janša niti ne zdi tok slaba opcija.
 3. Opala, zgleda da sm se zmotu. Cirkus se bo useen nadaljeval. V mal drugačni obliki, pa kakšno vojnico znajo zakuhat izven us&a, ampak vseeno.
 4. Sej bojo probal spet čez 14 dni. Vsaj neki so se naučil od janšata. Teh 14 dni bo ključnih. Aja, ups, napačna tema..
 5. HellAngel

  COVID-19

  Breaking news. Ljudi, ki kršijo zakone, zapirajo v zapore. Več ob 11h.
 6. HellAngel

  COVID-19

  Eh ja, spet ni šel keš u taprau žep. To jih boli. Pa ta naša nacionalna mantra da bohnedej da kdo kej zasluž.
 7. HellAngel

  COVID-19

  Cepiva so izumili pred 200 leti. Se pravi bi ti lahko šel 200 let v preteklost in bi te še zmer smatral za idiota.
 8. HellAngel

  COVID-19

  To se strinjam. Moja prognoza glede cepljenja je sledeča: do nekje junija bojo folk pregovarjal naj se grejo cepit prostovoljno, da dobimo tistih 60/70%. Po juniju bojo vidl da se folk ne misl tok masovno cepit, bojo počas začel z grožnjami kako bo še en let lockdowna, do avgusta bomo mel obvezno cepljenje.
 9. HellAngel

  COVID-19

  Zato: Sredi septembra (pred vsemi ukrepi, ko smo imel še priporočila) se je število okuženih začelo zviševat. Z ukrepi smo bili prepozni, rezultat je pa tole:
 10. HellAngel

  COVID-19

  https://www.24ur.com/novice/korona/cepilni-potni-list-postaja-vse-bolj-verjetna-moznost-za-ponovna-potovanja.html TO MI DELIIIII!!!!!! Komi čakam da slišm cvilt razne maksije, marvake, hordake, bleache...
 11. A loh mal poveš kakšen je tvoj profil? Tko, kaj gledajo - premoženje, izobrazba, šiht, stan... Kaj in kolk npr.?
 12. HellAngel

  COVID-19

  Merklca je učer rekla da najmanj do velike noči. Tko da ni sam jj the big bad guy.
 13. HellAngel

  COVID-19

  Ali-ali ko se situacija slabša. In-in ko se situacija izboljšuje. Tko sm zastopu.
 14. Dejmo povečat volilno udeležbo. Če prideš na volišče, voliš za kogar češ. Če ne prideš, se tvoj glas avtomatsko šteje SDSu. BAM. Case closed. Next problem pls.
×
×
 • Ustvari novo...