Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  106
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

Več o članu HellAngel

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Oh no teh horror, prilagajali se bomo navadam večine prebivalcev v državi, kam smo prišli...
 2. Sej ne vem a je blo v tej temi že debatirano, ampak a ima individualni rasizem (se pravi da je rasist posameznik) izvor izključno v barvi kože, ali je to sovraštvo/mržnja pogojeno bolj z nasprotovanjem/nerazumevanjem obnašanja in navad? Mogoče loh s tem opravičuješ stanje celotne črnske družbe v zda, ampak da posameznik se ne more vzdržat kriminala (primer iz nedavnih blm protestov, ropanje, požiganje, pretepanje,..) je pa ta izgovor bulšit.
 3. Ker se primerja celotno populacijo, belski srednji sloj, črnski revni sloj, bogati belski sloj... Primerjaj raje kriminaliteto med črnci in belci v revnih (ali kot si jih poimenoval v enem postu prej - "črnskih") soseskah in od tukaj lohk vlečemo zaključke če je kdo bolj ali manj nagnjen k nasilju/kriminalu.
 4. Če bomo čez petdeset let spet potolkl par sto fašistov in jih zmetal v fojbe, rade volje vržem zravn na konc še venec. No problem.
 5. OK, a se da potem primerjat ene črnce iz bronxa pa white trash iz kakšnga trailer parka al kej podobnga? A so kakšne razlike v kriminaliteti, glede na to da je ekonomski položaj obeh tam-tam? Pa ne mi rečt da v revnih soseskah živijo samo črnci. So tud belci vmes. A je kakšna razlika v kriminaliteti med njimi?
 6. HellAngel

  COVID-19

  Ja boščki ste res. Sploh ne vem kako preživite, ko npr. država določa da MORAŠ imeti osebni dokument. Ali pa da MORAŠ imeti naslov stalnega prebivališča. Ali pa da MORAŠ imeti izpit če hočeš vozit avto. Ali pa da MORAŠ plačevat takso če se greš kje prenočuješ (in ti podatki so -ofak- na voljo policiji). In za vse to (in še marsikaj druzga) obstaja zakon, ki to forsira. Big deal?
 7. HellAngel

  COVID-19

  Se pravi bi bil najboljš efekt če bi vlada prepovedala aplikacijo in državljanom eksplicitno zabičala da si je ne smejo namestit na telefon.
 8. HellAngel

  COVID-19

  Dokler bo folk prepričan da je covid nateg, pretiravanje, zarote itd., do takrat bodo takšni odzivi. Loh jim vtakneš app ki jim bo detektiral covid v rit, pa nau nč nucal. It's all fun, games & statistics, dokler naumo mel res sranja.
 9. HellAngel

  COVID-19

  Heh, usral so se, app ne bo obvezen sploh, tud za une v karanteni ne.
 10. Upam da bo tokrat končn tud policija posredovala "po vzoru srbije".
 11. Zato je mene minil frikat. :S Med tednom ni cajta, mogoče če se kdaj zmenim in grem za vikend v kakšno bolj zakotno plezališče.
 12. HellAngel

  Hribi

  Iz Suhadolnika al pa iz Kamniške bistrice (pri žičnici, mal naprej od Žagane peči). Kolkr se spomnim je iz enga al pa druzga izhodišča tm-tm do kokrškega sedla, pol je pa na vrh ena pot. Za Skuto imaš varianto iz Kamniške bistrice (najhitreje čez Žmavčarje mimo bivaka) al pa iz Logarske doline. Če boš karkol od tega štartal iz Kamniške bistrice, pejt dost zgodaj ker so južne strani in te bo spržilo. Čeprou zna popihat pa mal pohladit pol na dva jurja, je sonce ornk močn.
 13. Dej mi povej kje sm dotične skupine označil z debili. In ja, so paranoiki, ki izživljajo svoje frustracije in se grupirajo po socialnih omrežjih.
 14. Nisem rekel glede preostalega, navajal sem sam kontekst kar je blo zapisano.
 15. evo sem ti malo popravu Zamenjaj "Varda" z antifa, antivax, rdeča zvezda, biciklisti, ipd. in se nadaljnji pomen ne spremeni.
×
×
 • Ustvari novo...