Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  509
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

249 Tabornik

Več o članu HellAngel

 • Butast stavek
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. HellAngel

  COVID-19

  Vsake tolk časa pridem pogledat v tole temo in vidim da se že eno leto pretaka ista kloaka.. Sporočte ko boste nominirani za nagrado Hermana Caina. https://www.reddit.com/r/HermanCainAward/
 2. HellAngel

  COVID-19

  Ne ga srat. Kam pa pridemo z množičnim cepljenjem, testiranjem in PCTjem? In to že po enem tednu.
 3. HellAngel

  COVID-19

  Da je nezaupanje v oblast problem pri obvladovanju epidemije v eni afriški vukojebini bi še razumel. Da je pa to problem v eni izobraženi in razgledani družbi, kjer ima več kot 40% folka terciarno izobrazbo, pa ne zastopm. Izobražen folk bi moral že bit tolk zbrihtan, da bi dal vlado lepo na ignor in poslušal stroko.
 4. HellAngel

  COVID-19

  We're getting there... Pejt mal gledat statistiko, boš vidla da je velik večji riziko, da ob okužbi s COVID fašeš težak potek bolezni (+long covid gratis), kot da dobiš resne stranske učinke pri cepivu. In ja, cepiva delujejo. Švedi tko pravjo.
 5. HellAngel

  COVID-19

  https://www.24ur.com/novice/korona/medicinska-fakulteta-opozarja-na-zlorabo-njihovega-imena-ob-zatrjevanju-neobstoja-covida-19.html
 6. HellAngel

  COVID-19

  Jokajte, jokajte pičkice... Za vsako rit palca rase, na vsako ramo igla (po trikrat, s poživitvenim odmerkom vred) čaka...
 7. HellAngel

  COVID-19

  Kaj so se to provax pa antivax štajerci šli peglat v ljubljano? Sem mislu da majo za take zadeve gor ljudski vrt. Na posnetku zgleda ko da so mel rumeni jopiči svoj shod. Še tea jarc pa =0 manjkata da bi bil cirkus popoln. On other hand, svaka čast slonu da se mu da s temi pacienti ukvarjat.
 8. HellAngel

  COVID-19

  https://www.24ur.com/novice/korona/v-primeru-zapletenih-epidemioloskih-razmer-se-vlada-lahko-odloci-da-bo-uvedla-obvezno-cepljenje.html YESSSS Končn se stvari premikajo v pravo smer. Anticepilci in snežinkice, požrite se.
 9. Ja, mam filing da se zna kljub odlični zasnovi začet vlečt..
 10. V zrelih letih sem ostal par let za leseno žlico, tko da trenutno preigravam Pathfinder Kingmaker (z vsemi DLCji). Končno spet en špil, zarad katerga mi ni problem spat po štir ure na noč. Ob branju reviewev sem bil mal skeptičen, ko so pravli eni da je boljš kot Baldur's Gate, pa sem reku ajmo probat. Zaenkrat sem nekje na petini, ampak loh rečem da je zlo zlo bliz tistim starim legendam.
 11. HellAngel

  COVID-19

  Si kr predstavlam kako se zagovorniki prebolevanja gužvajo pred ukcjem, da se grejo nadihat covidnega lufta v zaprte oddelke in potem domov to prebolevat.
 12. HellAngel

  COVID-19

  https://www.24ur.com/novice/korona/ravnatelj-os-prebold-zaradi-svojih-stalisc-glede-covida-19-na-zagovoru-pri-svetu-zavoda-sole.html Faking Butale...
 13. HellAngel

  COVID-19

  Dejte si že vsi vi antivaxerji enkrat pogledat in razumet podatke. Komi čakam september/oktober, ko bojo spodnje cifre x10 (v še večjo škodo necepljenim).
 14. OK levičkoti. Sam ne naslednjič jokcat ko bojo rumeni jopiči, b&h, navijači in ostali prišli talat batine biciklistom in novinarjem na proteste.
×
×
 • Ustvari novo...