Skoči na vsebino

HellAngel

Rumeni jak
 • Število vsebin

  100
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

23 Fant od fare

Več o članu HellAngel

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. HellAngel

  COVID-19

  Se pravi bi bil najboljš efekt če bi vlada prepovedala aplikacijo in državljanom eksplicitno zabičala da si je ne smejo namestit na telefon.
 2. HellAngel

  COVID-19

  Dokler bo folk prepričan da je covid nateg, pretiravanje, zarote itd., do takrat bodo takšni odzivi. Loh jim vtakneš app ki jim bo detektiral covid v rit, pa nau nč nucal. It's all fun, games & statistics, dokler naumo mel res sranja.
 3. HellAngel

  COVID-19

  Heh, usral so se, app ne bo obvezen sploh, tud za une v karanteni ne.
 4. Upam da bo tokrat končn tud policija posredovala "po vzoru srbije".
 5. Zato je mene minil frikat. :S Med tednom ni cajta, mogoče če se kdaj zmenim in grem za vikend v kakšno bolj zakotno plezališče.
 6. HellAngel

  Hribi

  Iz Suhadolnika al pa iz Kamniške bistrice (pri žičnici, mal naprej od Žagane peči). Kolkr se spomnim je iz enga al pa druzga izhodišča tm-tm do kokrškega sedla, pol je pa na vrh ena pot. Za Skuto imaš varianto iz Kamniške bistrice (najhitreje čez Žmavčarje mimo bivaka) al pa iz Logarske doline. Če boš karkol od tega štartal iz Kamniške bistrice, pejt dost zgodaj ker so južne strani in te bo spržilo. Čeprou zna popihat pa mal pohladit pol na dva jurja, je sonce ornk močn.
 7. Dej mi povej kje sm dotične skupine označil z debili. In ja, so paranoiki, ki izživljajo svoje frustracije in se grupirajo po socialnih omrežjih.
 8. Nisem rekel glede preostalega, navajal sem sam kontekst kar je blo zapisano.
 9. evo sem ti malo popravu Zamenjaj "Varda" z antifa, antivax, rdeča zvezda, biciklisti, ipd. in se nadaljnji pomen ne spremeni.
 10. A je pol sam še vprašanje časa kdaj bo takšen policy zadel mn3njalnik?
 11. HellAngel

  COVID-19

  A je možno da je epidemija covid v zimskih mesecih tok hujša, ker v kombinacija z drugimi respiratornimi obolenji (gripa, prehlad) covid samo potencira? Se pravi tale drugi val v poletnih mesecih ne bo tok hud v smislu % mrtvih? Tretji val, ki bo ruknil pozimi, bi znal bit tok hujši, ker bodo na sporedu še ostale sezonske bolezni (gripa in prehlad) pa folk se bo še bolj sprostil, ker drugi val ne bo zahteval tok žrtev.
 12. Ma dej pizda kakih šesto jurjev??? 600k zaslužiš vse skp v 40 letih delovne dobe. Ne vem za druge, ampak jst rabm jest usak dan.
 13. https://www.theverge.com/2020/7/2/21311330/twitter-engineers-master-slave-github-programming-racism?fbclid=IwAR0Mnnq62nMdVAb2jgYF_AVXbeZaVW3L38xwBkD179lYYvzFl2uOw1-8Fs4 Ko že mislš da so izčrpal vse možne budalaštine na to tematiko... But wait, there's more!
 14. HellAngel

  COVID-19

  A je imunost, če preboliš, sploh potrjena? Kolikor vem je kar nekaj primerov folka, ki so zboleli tudi potem ko so preboleli. Tko da ne vem če se glih za zanašat na čredno imunost.
 15. To - tajming in kontekst. Tko kot je nekdo v tej temi že razložil, če BLM slogan postaviš v kontekst policijskega nasilja, češ prokleti copsi, merkejte kaj počnete prasci eni, življenja črncev štejejo, potem je to bolj razumljivo. Oz. bi bilo še bolj razumljivo če bi rekel "black lives matter too". Če pa razmišljaš o BLM sloganu v absolutnem kontekstu (vedno&povsod - življenja črncev štejejo, ko jebe ostale), pol pa rata glupo in ALM dobi boljši pomen.
×
×
 • Ustvari novo...