Me3do Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 OZARK Ozark je Netflixova serija o finančnem svetovalcu Martin-u "Marty" Byrde-u. Tip uspešno fura finančno svetovalno firmo s svojim prijateljem/sodelavcem, hkrati pa v ozadju pere denar za Mehiški kartel. Zaradi določenega dogodka se mora skupaj s familijo preselit v Ozark. Tam potem poskuša nadaljevati z istim delom za kartel + rešiti svojo družino. Seveda to sproži trenja z lokalno skupnostjo, ki niso ravno navdušena nad vmešavanjem magičnega investitorja. Trenutno ima serija tri sezone, vsaka sezona ima po 10 enournih epizod. Serija me je precej navdušila, sicer na momente se določene stvari začnejo ponavljati (predvsem Martyjevo must save my family), ampak vedno se sproži kakšen dogodek, ki te potem prilima na ekran, da gledaš naprej. Na kratko, serijo toplo priporočam. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Men je bla zelo všeč nova sezona. Sem mislu, da bodo kr neki napletli na koncu, sam sm bil kr zadovoljen. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Ben je bil res dober dodatek v tej sezoni, odličen igralec... Navedek Povezava do prispevka
Borut Jarcinho Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 3.sezona je bil res odlična, Ben kot je omenil že Nodi je bil odličen dodatek tej sezoni, predvsem zadnja scene v kombinaciji iz Run the Jewelz je bila topćina Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Zadnja sezona je bila odlična (kot prejšnje). Ruth bi lahko dobila spinof serijo, ker je preveč carski lik. Tom Pelphrey je pokazal, da zna igrat, za razliko od Iron Fista, presenečenje sezone. Kljub najbrž najboljši uprizoritvi bipolarnosti na malih zaslonih, se mi zdi stvar že malo izpeta, v vsaki drugi seriji jo ima nekdo in zgodba gre vedno v isto smer. Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Res odlična tretja sezona, bi si pa želel da preteče manj časa med sezonami glede na to da je samo 10 delov na sezono, potem pa čakaš praktično leto ali več. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 10. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 10. maj 2020 Jup, meni je tudi 3. sezona top, verjetno celo najljubša od vseh do sedaj. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Spregledal, da že obstaja 3. sezona 😄 nice Druga se mi je na trenutke zdela malo posiljena, da vidimo zdaj. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Predelal 3. sezono, za pogledat. Je pa precej banalno, da mehiški drug lord zaupa večino svojih financ in svojega premoženja dvema suburban ameritard staršema 1 Navedek Povezava do prispevka
amy Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 men je bila zadnja sezona razvlečena, mislim da je ne bi niti pogledala, ampak, karantena.. 1 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 tole bo minusek Navedek Povezava do prispevka
guru Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Meni ena najboljših serij zadnjih let. Jason Bateman mi kot igralec, sedaj pa kot avtor/producent postaja iz leta v leto bolj všeč. Prav ne spomnim se izdelka v zadnjem času, kjer mi ne bi dogajal. 1 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Ta sezona je bla top! Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Vceraj zacel 1. sezono.... 4 dele sem pogledal v susu Res zakon so far. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Serija je res top, mi je bila pa imo prav ta zadnja sezona, sploh druga polovica najslabša do zdaj also, ne kapiram navdušenosti nad likom Bena Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Glede Bena se strinjam, meni deluje kot izgovor, da stvari grejo v 3 pm, tip dobesedno obstaja samo zaradi tega. Dobro, nakaže tudi, da je Wendy bila kot otrok tudi divja. Sicer pa, sploh ne kapiram character development glede Wendy, še posebej ta hud skok v totalnega sociopata. Ruth si zasluži neki spinoff, nekaj! Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Men je ful všeč igralka Ruth, tak unique look ma pa ful dobr igra. Zgleda bo dobila svojo serijo tekom 2020, Inventing Anna. Zlovdu sm tud film the Assistant, kjer ma glavno vlogo. V filmu se sicer ne zgodi dosti, sam je pa lep. Julia Garner. Nism vedu, da je dobila Emmya za Ruth. 19. maj 2020 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Berbasecks reče pred 2 urama: Serija je res top, mi je bila pa imo prav ta zadnja sezona, sploh druga polovica najslabša do zdaj also, ne kapiram navdušenosti nad likom Bena mogoče če bi poznal nekoga ki ima bipolarno motnjo bi cenil njegovo igro Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 eno je igra, drugo je lik poznam 2 osebi, sam obe pridno jesta tablete sem pa od ene poslušal zgodbe kaj je bilo, ko jih ni drugače pa kot sem ti že rekel, men sta res top Ruth in neizkoriščeni Jonah nekako sem zanj dobil filing, da mu znajo kaj povečati vlogo v 3. sezoni, pa ni blo ne Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Men je ratal beden lik, ko je dejansko nehal jest tablete, samo zato, da je zjebal celo situacijo (s perspektive piscev) in so stopnjeval dramatiko do konca sezone. Drugače je pa do tiste točke fino popestril sezono. 19. maj 2020 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 no meni je pa recimo darlene totalno brezvezen lik in ta romanca z wyattom mi je totalno krneki, isto agent maya, jonah je pa bil dosti bolan med snemanjem 3.sezone Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Berbasecks reče pred 5 urami: also, ne kapiram navdušenosti nad likom Bena Nodi reče pred 3 urami: mogoče če bi poznal nekoga ki ima bipolarno motnjo bi cenil njegovo igro isto razmišljam. lik mi je sicer beden, ampak tip odigra tako fenomenalno v drugem delu sezone, da mu nihče od ostalih igralcev ne more parirat. Nodi reče pred 2 urama: no meni je pa recimo darlene totalno brezvezen lik in ta romanca z wyattom mi je totalno krneki, isto agent maya, jonah je pa bil dosti bolan med snemanjem 3.sezone men je bila Darlene super v paru z Jacobom, vloga v katero so jo porinli zdaj je pa bolj tko-tko. se pa strinjam kar se tiče Ruth; občasno je res tako jaka, da s svojo prezenco poseka cel kader. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Sej nic ni narobe z Benom kot likom, bolj je zoprno, da je uporabljen kot izgovor za celotno pizdarijo v tej sezoni, izpade, kot da ni bilo drugega nacina, da porinejo zgodbo naprej. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Lunco reče pred 19 urami: Men je ratal beden lik, ko je dejansko nehal jest tablete, samo zato, da je zjebal celo situacijo (s perspektive piscev) in so stopnjeval dramatiko do konca sezone. Drugače je pa do tiste točke fino popestril sezono. Očitno ni bilo boljše ideje za zaplest stvari? - kako bomo zapletli zgodbo? - eeem, vpeljimo nov lik, ki bo kar tako sfukal celotno situacijo Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Potem so bile naknadno še teorije da tip preživi Juhej Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 kako? če je un prpelu truplo Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Nikoli ne vidis ne smrti ne trupla. Pac teorije. Tudi nalasc so tako speljali Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 MihaKihot reče pred 14 urami: Očitno ni bilo boljše ideje za zaplest stvari? - kako bomo zapletli zgodbo? - eeem, vpeljimo nov lik, ki bo kar tako sfukal celotno situacijo Zgodbo so zapletli še z Darlene in vojno med narco lordi, tko da idej majo velik. Je res, da je Ben dost del teh narco lord težav, sam ni čist. Tud Marty pa žena sta si velik problemov nardila sama, sploh z obiskom une terapevtke. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 (urejano) Tisti izbruh pred terapevtko mi je itak bil čist mimo, kot da ni očitno kaj se bo zgodilo. 21. maj 2020 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 na koncu bomo ugotovil, da Ozark sploh ni tok kul serija, kot zgleda na prvi pogled Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.