Skoči na vsebino

Prodajam stare Jokerje


Meggy

Priporočeni prispevki

Ja, me je kregal, da se tako ne prodaja stvari. Ampak sem nosila sama polne škatle robe, ki je noben več noče in mi je bilo v tisti fazi vseeno, kje jih slikam, samo, da jih ne prenašam več okrog. 😄 Sem slikala tudi eno 8 bitno konzolo, na tlakovcih. Ženske pač. 😁 Številke nimam napisane, bom pri naslednjem obisku tasce preverila izdaje.

Povezava do prispevka

Jaz sem imel številke 6, 9 in 10 ter vse do 200 razen 20, 22 in 24, ampak sem pred enim mesecem nesel vse pred Mercator center. Sem še hotel vsaj napisati nekje kam sem jih odložil, če se mi že ni dalo prodajati, ampak se takrat nisem spomnil na ta forum.

Verjetno mi bo enkrat žal, kot leta 2012, ko sem vrgel stran vse zapečene CD-je, ampak te stvari ne spadajo v 50 kvadratno stanovanje.

uredilo bitje GrimReaper
Povezava do prispevka
Istvan reče pred 3 urami:

Meggy je rekla: Prodal boš!, partner je rekel: Ne bom! Sta sklenila kompromis in.. evo oglas. :D 

No, no, tako pa ni bilo. :) Jaz sem prelistala njegove Jokerje. Ampak če ni mesta, ni mesta. Bomo pa našli jim drug dom. :) Je pa škoda, da ne izhaja več in naga baba seveda, a ne? 😉

  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Hernir reče pred 2 urama:

To ni vredno nič, nimaš kaj tega prodajat. Podari in upaj, da bo nekdo vzel

No, hvala za komentar. Vredno je toliko, kot nekdo plača oz. ne plača za njih, isto je za avto, za hišo, otroški voziček ali pa Harry Potter kolekcijo knjig, itn. Mogoče pa se kdo najde, ki bi jih imel, saj ne prodajam za bajne denarje, niti ne nameravam obogateti s temi Jokerji. Wtf. 🤷‍♀️🤦‍♀️

Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing inVpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...