Skoči na vsebino

Generalle

Rumeni jak
 • Število vsebin

  15
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu Generalle

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Generalle

  COVID-19

  Tek za starostnike?
 2. Generalle

  Vojska toži Jadranko

  This, napolnimo ji gobec zs kKurcziom, kot si zasluži. Če bi vedela kaj o zgodovini, se ne bi šla aktivista. Podobno kot vegani.
 3. Generalle

  COVID-19

  Ne spremljam v živo, s čim se je izkazal tokrat?
 4. Generalle

  COVID-19

  Je potrkal po lesu? Kaj je bilo tokrat?
 5. Generalle

  COVID-19

  Ne vem zakaj tak pritisk na navadno ruljo, namesto, da bi pritiskali na gradbince da naredijo 5 bolnic v roku 1 tedna a la chinoiserie. Najameš Romune, dokler nimaš usposobljen staff. Problem solved. Ampak neee, bogo zdravstvo, bogi bogi, dajmo zdaj VSI trpet. Ali pa še boljša alternativa! Pridobimo si tehnićnega mandatarja! Ma daj.
 6. Generalle

  COVID-19

  1. Ker nihče ne verjame kitajskim uradnim poročilom 2. Ker je kitajski model "umrl je naravne smrti, hitro ga upepelimo, za brez sledu dajmo še upepelit pepelnik" 3. ???? 4. Profit
 7. Generalle

  Vojna tretjega sveta

  Za koga moram navijati? Za kristjane ali muslimane? Imam tretjo opcijo? Drugače pa podpiram video reportaže tukaj in zdaj.
 8. Generalle

  COVID-19

  Sej so se pohvalili, da jim asistira 14 študentov, HVALA BOGI, da imamo ŠS in ne več nekih bednih zaposlitev.
 9. Welcome to 'merica. Grde besede ne, nasilna dejanja ja. Twitter approves. Wait what? Tu torej zdaj uradno velja zakon ulice pred zakonom sodišča? Ljudje so prepuščeni lastnim impulzom, pred tem so bili na čustvenem nivoju ogorčeni nad absolutno vsem in bili žrtve, logičnega dialoga in agree to disagree pa itak ne bo še naslednjih 200 let, ker je celotna US-of-fucking-A v regresiji. Imel sem željo kot otrok poizkusiti delo v ZDA, sedaj bi prej šel v Mehiko. Glup narod gonna glup.
 10. Politično neopredeljeni, povišat prispevek iz 14€ na 140€, jbg treba podpirat neodvisno poročanje. Naj ljudje, ki so tam že 30 let ostanejo do smrti. Živela demokracija in srp in kladivo!
 11. Thx za info, zakaj to napovedo za eno leto vnaprej? Nebi bilo bolje, da rečejo čez 1 mesec izide. Kje naj zdaj (vsaj min.) 1 leto razmišljam o tem in sanjarim kdaj (in kako) bo
 12. Barem to Also kaj je zdaj z Murico? Se bo sesula sama vase? Ali je bil Ferfila v zmoti, ko je napovedal umirjanje protestov v roku nekaj dni?? Nekdo je par strani nazaj spraševal po live streamu, bumpam, če kdo prilepi kak linkić. Mimogrede, nov mn3 je prav fin, lepo ste ga zrihtali
 13. To deliš lastno izkušnjo ali ti je kdo povedal zgodbico? Te tri stvari ne grejo skupaj. Poskusi še enkrat.
×
×
 • Ustvari novo...