Skoči na vsebino

Generalle

Rumeni jak
 • Število vsebin

  35
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od Generalle

 1. Na letališču v Istanbuli jih jemljejo.
 2. Generalle

  COVID-19

  Kakim pozitivnim rezultatom, s potrdilom, da je prebolevnik, ki ga prejme deseti dan po koncu karantene izolacije.
 3. Generalle

  COVID-19

  Probaj iztržit od osebnega dohtarja PCR, da ti velja mednarodno, hag je samo za SLO. Spet idiotizem vodilnih.
 4. Generalle

  COVID-19

  Ima kdo (interno) informacijo kaj naredi inšpekcija, če se ob trkanju na vrata ne odzoveš? Recimo, da te je res zjebalo in spiš, ker te vse boli in te ne gane, da nekdo zvoni, tudi na fon se ne javljaš, medtem ko oni preverjajo ali si v karanteni ali ne. Kaj naredijo v takem primeru? Se razhudijo in ti dajo kazen, ker jih ignoriraš?
 5. "Močno v desno smer" me je ubilo
 6. Pretty much this sums it all up.
 7. Moje mnenje je vprašanje. Kompetentni v katerih segmentih? Bottom up approach? Njihova vizija so floskule vsake politične stranke. Rešimo zdravstvo, pravna država, izogib vpliva politike na šolstvo idr., lol, že 800x slišano. Navidez mi delujejo kot folk, ki ni študiral politologije ali vsaj podobne smeri in bo sedaj predlagal kaj je za nacionalni interes dobro.. Verjetno bodo dobili do 7% volilnega telesa - folk, ki živi v mestih, ker jim to predstavlja kvaliteten način življenja - +90% ostalim se jebe za "moralno in etično držo"
 8. Umrl. Mislim, da sem pripravljen gledati 4.del, s popcornom in pričakovanji - 9000.
 9. Generalle

  COVID-19

  Ne razumem tvojega prvotnega poasta in sprašujem kaj si želela z njim povedati/namigniti/insinuirati, ker mi ni samoumevno. Bi šlo?
 10. Generalle

  COVID-19

  Kaj točno insinuiraš?
 11. Generalle

  COVID-19

  Večjo transparentnost, ne pa nekaj na prvo žogo. Definitivno se mi minister ne zdi nobena kompetenca za uveljavljanje pravic do odškodnin, ffs, naj odigra svojo vlogo ne pa rešuje individualne primere po odškovninskih zahtevkih, oh lord, nek šeriat al kaj, da bo tip vse osebno potrdil in preveril. Si zamisliš takšno idejo v državi ki ima 20mil prebivalcev? Tak primer odobritev bi šel skozi v kakšnem Liechtensteinu, pa še to bi bilo verjetno častno dejanje, da bi odobril primere, ki bi jih apriori zavrnili.
 12. Generalle

  COVID-19

  Komedija se nadaljuje.
 13. Generalle

  COVID-19

  Kakšen? Neodtujljiva pravica do zmožnosti lastnega odločanja kakšno odločitev sprejemam, dokler s tem ne ogrožam sebe in drugih. inb4 s cepljenjem rešujem druge. potem pa ukinite vso prehrambeno industrijo in cukrarne, ki povzroča leglo diabetesa, ne more ti bit mar za eno stvar drugo pa goreče ignorirat. potem si malodane hipokritičen in daješ prednost eni kategoriji. kot si nekompetentno posplošil, da imamo izgovore. naj potem cela družba postane vzorna. oh wait, pol je to že heterotopija. failing again since enforcing what is right and what is not.
 14. Generalle

  K: PS Vr

  > 20e čas je na njegovi strani.
 15. "Poglejte še moje ostale oglase!" a na Bolhi? "...je ne potrebujem več." Bolhe?
 16. Napovedujem 100 strani, na 101. bo prodano za milion ₹ elitnemu zbiratelji, ki bo nato poskušal prodati naprej. Pobiram stave. Trenutna kvota 350.1
 17. Toliko energije v njegovem govoru nisem zaznal že 12 let, pa čeprav ga redno spremljam le eno leto.
 18. Nebi se mogel bolj strinjati. Sploh Tony Robbins, ko reče čudovite izmišljene besede "get into a state" mi kar privre žolč v usta (obviously buzz word, da ujame tvojo pozornost, saj je ne razumeš, ker nima nobene podlage v svetu medicine). Edini ki sem ga spremljal dlje časa in mi je naredil "trajne posledice" od teh "gurujev" je dr. Paul Dobransky, ki dejansko ima medicinsko izobrazbo in kup klientov za seboj. Sam pa v svojih predavanjih znova in znova izpostavlja, da znanje ki ga prenaša naprej ni namenjeno terapiji ampak food for thought. Najbolj basic koncept, ki ti
 19. Generalle

  COVID-19

  Tek za starostnike?
 20. This, napolnimo ji gobec zs kKurcziom, kot si zasluži. Če bi vedela kaj o zgodovini, se ne bi šla aktivista. Podobno kot vegani.
 21. Generalle

  COVID-19

  Ne spremljam v živo, s čim se je izkazal tokrat?
 22. Generalle

  COVID-19

  Je potrkal po lesu? Kaj je bilo tokrat?
 23. Generalle

  COVID-19

  Ne vem zakaj tak pritisk na navadno ruljo, namesto, da bi pritiskali na gradbince da naredijo 5 bolnic v roku 1 tedna a la chinoiserie. Najameš Romune, dokler nimaš usposobljen staff. Problem solved. Ampak neee, bogo zdravstvo, bogi bogi, dajmo zdaj VSI trpet. Ali pa še boljša alternativa! Pridobimo si tehnićnega mandatarja! Ma daj.
×
×
 • Ustvari novo...