Skoči na vsebino

P: ipad air 5th generacija + apple pencil 2


dzaver

Priporočeni prispevki

Fak no, men je kr mal bed. Pa nisem nič pisal še v to temo. Sam kar se spomnim, je dzaver tak skuliran uporabnik, tle so se pa najdli bebčki in cepali bedarije. V bistvu mi ni bad, kr žalosten sem. Vem da je tole en smešen post za večino gnoj bedačkov, sam men je pa res bedno, da se more sploh nekdo ubadat s takimi kretenskimi komentarji.

  • Na jagodo +1 3
Povezava do prispevka
Arey reče pred 12 urami:

Ce folk noce tezenja za ocitno previsoke cene se lahko spoka na facebook marketplace in bolho ukvarjat s pacienti ki tam lurkajo. Mogoce ti ne morejo v oglas komentirat da imas nerealno ceno, bos pa fo sho dobil ponudbe za menjavo ipada za dobro ohranjene grablje + 70€ doplacila. 

A lahko z resno faco rečeš da se bo, glede na zadnje trende, tukaj s pacienti ukvarjal manj? Pa realno je to teženje po zbijanju cene ravno toliko dosadno kot "ej a se da kej cenej" al pa "a menjaš za kalorifer od stare mame" z facebooka. Štekam da bi raja imela tukaj meko za "fair priced" (beri: kolikor se meni, kot gnojčanu, ki itak nima plana kupit robe, zdi vredno) ceno, ampak iskreno je to enako, če ne bolj dosadno kot prodajat na fb ali bolhi. Glede na to da dostikrat tudi sam iščem in kupujem kakšen second hand gadget si s tem komentarjem mogoče ne delam usluge, ampak ideja da se folk odloči da na forumu ne tolerira tega, da se prodajalec sam odloči za ceno, mi je bolana. Naj spizdi kdo od vas kupit nekaj in to potem prodajaj naprej po ceni ki ti jo določi would be kupec, sploh pa s takim tonom kot zadnje čase tukaj. Dejmo malo resnosti prosim, če že manjka soli v glavi. Noben vam ni dolžan razlagat zakaj je postavil ceno kot jo je.

 

Tako da, zakaj bi potem sploh prodajal na mn3? Kakšna je prednost za prodajalca? Community, in da so vsi chill? Da se lahko normalno kej zmeniš? Malo morgen.

 

Skoraj navijam da @dzaver izenači ceno z najcenejšim ipad+penom v slo na fb, minus 2€ za mn3njalničarje... Na tej točki bi bilo že skoraj primerno.

uredilo bitje kooleraba
  • Račka +1 1
  • Trol 2
Povezava do prispevka

Fakin slona delate iz te muhe. Se strinjam, da prodajalec določi ceno izdelku, ki ga želi prodati a kot se je že večkrat izkazalo ravno tu na mn3 bazarju, da prodajalci preizkušajo meje sprejemljivosti, sploh zadnje čase. Oglaševalci kar tekmujejo med seboj kater bo pripravil "boljšo" ponudbo, zato tudi dosti uporabnikov ugrizne v vabo in komentarji začno padat.

Res je, da se včasih debate razvijejo v neokusno temo, kot je npr. ta, sam prodajalci pa tudi ne raziščejo (dovolj) rabljenega trga, preden oddajo oglas tu ali kje drugje.

In potem te primerjave z rabljenimi avti in robo čez lužo...

Če se dobi nekaj ceneje v Nemčiji ali v USofA, se valjda to izpostavi, seveda je zraven potrebno upoštevat tud določene stroške, vprašanje je pa potem, ali se potencialnemu kupcu splača rabljeno (skoraj novo) robo ubost tu ali na bolhi ali pa pač naročit iz tujine in kljub morda višji ceni nabavit nov izdelek.

  • Račka +1 4
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
kooleraba reče pred 20 urami:

Kakšna je prednost za prodajalca? Community, in da so vsi chill? Da se lahko normalno kej zmeniš?

Direkt to, kao nek community, ki mu moraš dat neko special bratsko sceno, če ne uleti iz malo manj bratskimi homofobnimi napadi, lmao. 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...