Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2024 Share Objavljeno 14. april 2024 Tako. Jaz pa sem dobil za obe številki 2 leti 1€, ker sem prenesel še fix (net + TV). 1 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 17. april 2024 Share Objavljeno 17. april 2024 Avion reče Dne, 14. 4. 2024 at 16:21: Ne, jaz bi samo za eno Saj je gor tudi napisal: če nimaš nič pri telemachu lahko skeneš na novo FIX in velja ta akcija 24m 1 eur še več - ali skleneš 2 mobilni, 1 po splošni akciji 12M 9,90 eur potem redna cena paketa VEČ + druga mobilna 24M 1 EUR paket ŠE VEČ Kolikor jaz to razumem, bi potem za dve številki plačeval 10,90€, po enem letu pa kaj, polno ceno enega paketa + 1€ za to akcijo, se pravi 19€ za dve številki? če skleneš in preneseš samo 1 mobilno številko in nimaš še nič pri telemachu dobiš akcijo 12 mesecev 9,90 eur potem pa redna cena paketa če zraven te prve skleneš in preneseš še drugo telefonsko pa to drugo plačuješ 2 leti 1 eur mesečno, paket še več 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 20. april 2024 Share Objavljeno 20. april 2024 Kere dumping cene. To bo še hecno Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 20. april 2024 Share Objavljeno 20. april 2024 Jup Imo nam v roku parih let ne uide združitev/konsolidacija vsaj dveh operaterjev Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Ko že nekateri iščete/razmišljate o menjavi operaterjev. Js imam BOB pa moram rečt da se kr ornk zadovoljen, vse dela BP, cene so pa res nizke. Trenutno imajo še akcijo, mislim, da 40% off za 2 leti, če te nekdo priporoča (v ZS če rabi kdo kodo za popust). Zadeva je potem skoraj smešno poceni: Kar mi je pa pri njih najboljši feature, je to da lahko 1x mesečno brezplačno menjaš paket in se ti resetirajo vsi limiti. Torej npr. imaš Hit bob, porabiš v 14 dneh vseh 7GB podatkov, lagano prestaviš brezplačno paket na drzni bob in dobiš novih 90GB podatkov za porabit do konca obračunskega obdobja. Plačaš pa višji paket samo sorazmerno za preostanek meseca. Meni to zelo prav pride ko sem na Hrvaškem in se mi z menjavo paketa med obdobjem ubistvu podvoji količina podatkov ki jih imam na voljo, na koncu pa dejansko plačam manj, kot če bi imel skoz višji paket vklopljen 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Jz mam drzni bob ze leta, z menjavo paketov se mi ne da hecat za nekaj evrov. Sem pa tut jaz zelo zadovoljen, bob uporabljam ze res dolgo in so super, nic tezav. Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Ja saj meni načeloma tudi ne, edino v tujini sem to parkrat koristil. Če grem na morje poleti za par tednov, vzamem sabo službo in potem hitro pokurim tistih 10 al kok je vključenih GB prenosa izven Slovenije. Nato zamenjam paket (na cenejšega) in spet brezplačno dobim nekih 7gb podatkov. Pride prav Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 7. oktober 2024 Share Objavljeno 7. oktober 2024 Kakšna je razlika pri telekomu med Naj A in Mobi B? 11€ je dražje če se vežeš in si naročen, na predplačniškem je pa pač malo več dela da si polniš zadeve. Kaj sem spregledal? Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 7. oktober 2024 Share Objavljeno 7. oktober 2024 Waw, to pa nisem vedel da ima Mobi B za 10e tudi vklopljen 5G. Trenutni sem ze kar nekaj let na Iziju za 7.9e, pa ga nima. Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Mobi nima VoLTE in VoWifi. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Sepravi bi pridobil samo 5G, meh. Tnx Stromar Navedek Povezava do prispevka
GrimReaper Objavljeno 14. november 2024 Share Objavljeno 14. november 2024 (urejano) Ronin.si reče Dne, 7. 10. 2024 at 10:24: Kakšna je razlika pri telekomu med Naj A in Mobi B? 11€ je dražje če se vežeš in si naročen, na predplačniškem je pa pač malo več dela da si polniš zadeve. Kaj sem spregledal? Meni tudi ni jasno kdo kupuje Naj, če dobiš 2x ceneje Mobi paket. Sicer še ne vem kako izgleda polnjenje, ker imam samo SIM kartici doma (druga bo za tablico), nisem pa še probal. Bom najprej počakal da dobim S24 in Tab S9. Ampak predvidevam da je mala malica preko portala Moj Telekom, bom potem pogledal če se da nastaviti avtomatsko polnjenje. Sicer pa začneš polniti 18. v mesecu 1 dan po plači, potem že ne moreš pozabiti. Sem pa drugače zamenjal iz HoT (A1 omrežje), ker dobim s Telekom znotraj 10x višjo hitrost, zunaj pa 4x višjo. Sicer še vedno vleče samo 4G, ampak če je dober signal, so kar spodobne hitrosti, skoraj 100 Mbps. 14. november 2024 uredilo bitje GrimReaper Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 30. november 2024 Share Objavljeno 30. november 2024 Jaz imam na bob zadnje mesece katastrofo v Kranju in okolici, v službi sploh ne morem bit več na podatkih ker tudi 4g nimam občasno. Naredil še factory reset telefona Za vsak slučaj, tako po 20 letih probat nazaj na delo Telekom omrežje. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 1. december 2024 Share Objavljeno 1. december 2024 Nekaj dni nazaj sem bil v Mobitelovem centru, dejal da gledam nov telefon in razmisljam, da bi se vrnil nazaj k njim. Teta za salterjem je vzela list papirja in mi zbila ceno najC na polovico za dve leti. Sem zavrnil, saj je se zmeraj 2x od IziMobila Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 No, bom pa še jest mojo štorijo povedal. Veliko let na Telekomu. Imajo svojo ceno,ampak vse špila. Nekaj me je pičlo, cincal kam bi šel. Ajde, Telemach. Huda napaka! GSM slabo lovi, kličejo in kličem sicer lahko, sam me potem vsi sprašujejo, da me pač ne slišijo. Mobilni podatki kot...al pa mal šlabše...pred 20 leti. Uveljavljam 14 dnevni odpovedni rok, pošljem napisane, podpisane dokumente. Se odločim za T-2. Pošljejo za podpist takoj. Super. Nastane problem.....pri...Telemahu.Ne pošljejo podatkov na T-2 za vklop moje številke. Mutijo z dokumenti, kao treba napisat in oddat. Ja sej sm....en tedn nazaj. Bla,bla,bla. Zadeva se vleče že od 13.12.2024. Sam stran od Telemacha, ker tam jim nekej ni jasno,zgleda. Nazadnje je Telekom vsaj delal tam kjer sm se gibal. Če stvar NE DELA in je pocen, je dražja kot tista KI IMA CENO in dela. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Zanimivo, jaz nimam s telemachom nobenih zgoraj opisanih problemov pa sem pri njih že vsaj leto in pol Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Odlično zate. Jest jih imam. Začuda jih prej ni bilo. Kdo bi si mislil. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Kaj je narobe z izimobilom? Za 7.9e dobis Mobitelovo omrezje, le da je brez 5G in VoWiFi in VoLTE 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 GTA reče pred 13 urami: le da je brez 5G in VoWiFi in VoLTE se pravi brez vsega Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Rad bi videl kje predstavlja 4G limitacijo obicajnemu doomscrolling userju. 3 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Mr.G. reče Dne, 1. 1. 2025 at 17:36: No, bom pa še jest mojo štorijo povedal. Veliko let na Telekomu. Imajo svojo ceno,ampak vse špila. Nekaj me je pičlo, cincal kam bi šel. Ajde, Telemach. Huda napaka! GSM slabo lovi, kličejo in kličem sicer lahko, sam me potem vsi sprašujejo, da me pač ne slišijo. Mobilni podatki kot...al pa mal šlabše...pred 20 leti. Uveljavljam 14 dnevni odpovedni rok, pošljem napisane, podpisane dokumente. Se odločim za T-2. Pošljejo za podpist takoj. Super. Nastane problem.....pri...Telemahu.Ne pošljejo podatkov na T-2 za vklop moje številke. Mutijo z dokumenti, kao treba napisat in oddat. Ja sej sm....en tedn nazaj. Bla,bla,bla. Zadeva se vleče že od 13.12.2024. Sam stran od Telemacha, ker tam jim nekej ni jasno,zgleda. Nazadnje je Telekom vsaj delal tam kjer sm se gibal. Če stvar NE DELA in je pocen, je dražja kot tista KI IMA CENO in dela. Tu bi samo rekel da ni zdej generalno Telemach kriv ampak prodajalec/agent/posrednik ki ti je urejal zadeve. Žal Telemach storitve trži veliko nesposobnih ljudi in potem ima folk probleme. Imam direkt s tem izkušnje, ker take zadeve pol rešujem v poslovalnici. Veliko je zunanjih izvajalcev in pogodbenikov ki niso vsi najbolj korektni/sposobni. Si bil v poslovalnici ali pri posredniku? Na domu, preko telefona, preko spleta? Kar se tiče signala si pač zgleda na območju kjer Telemach nima dober signal. Jaz sem posrednik za Telemach in imam svojo poslovanico pa imam drugo privat kartico/naročnino A1, ker pač tam kjer živim ma A1 oddajnik na gasilskem domu, Telemach signal pa mam bolj slab. Če stvar ne dela greš seveda k ponudniku pri kateremu dela, tu ni neke tople vode za odkrivat. p.s.: če bi rad kdo kaj rešu glede telemacha: 070 755 855 metlika@posrednik.telemach.si Navedek Povezava do prispevka
BuLsHiT Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 telemach je smet... vedno bil vedno bo Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Ti si pa Bulshit 1 Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 mumbo360 reče pred 2 urama: Tu bi samo rekel da ni zdej generalno Telemach kriv ampak prodajalec/agent/posrednik ki ti je urejal zadeve. Žal Telemach storitve trži veliko nesposobnih ljudi in potem ima folk probleme. Imam direkt s tem izkušnje, ker take zadeve pol rešujem v poslovalnici. Veliko je zunanjih izvajalcev in pogodbenikov ki niso vsi najbolj korektni/sposobni. Si bil v poslovalnici ali pri posredniku? Na domu, preko telefona, preko spleta? Kar se tiče signala si pač zgleda na območju kjer Telemach nima dober signal. Jaz sem posrednik za Telemach in imam svojo poslovanico pa imam drugo privat kartico/naročnino A1, ker pač tam kjer živim ma A1 oddajnik na gasilskem domu, Telemach signal pa mam bolj slab. Če stvar ne dela greš seveda k ponudniku pri kateremu dela, tu ni neke tople vode za odkrivat. p.s.: če bi rad kdo kaj rešu glede telemacha: 070 755 855 metlika@posrednik.telemach.si Glej.....lpo sm napisal kar sm napisal. Semnpa šele zdej ugotovil kako je. Bo v pondeljk rešeno vse. Grem nazaj na Telekom. Od Telemacha bi pa predlagal VSEM, samo stran. Tud če vse dela, lahko da bo enkrat pršlo do kakršnegakoli problema in potem......tehnične podpore ni. Ker jo pač ni. Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Kaj si ugotovil kako je? Si sam zajebal nekaj? Je kdo drugi zajebal? Velikokrat se zgodi da stranke tudi same zajebejo nekaj in seveda krivijo druge. So pa najbolj pametne. Potem kličejo na klicni center, ker spet nimajo pojma zakaj se gre.. In tam kak novi študent spet ne ve rešit takoj. In tako mine par dni ali tednov in nekaj ni urejeno. Tehnična podpora definitivno je vendar je treba pravilno prijavit in mora prit do pravih oseb. Da nisi tisti ki na FB teži da nekaj ne dela? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Mr.G. reče pred 2 urama: jo Yo yo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 mumbo360 reče pred 5 urami: nima dobrega signala mn3njalnik forom, dom mojstrov imenovalnika! 1 Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 mumbo360 reče pred 1 uro: Kaj si ugotovil kako je? Si sam zajebal nekaj? Je kdo drugi zajebal? Velikokrat se zgodi da stranke tudi same zajebejo nekaj in seveda krivijo druge. So pa najbolj pametne. Potem kličejo na klicni center, ker spet nimajo pojma zakaj se gre.. In tam kak novi študent spet ne ve rešit takoj. In tako mine par dni ali tednov in nekaj ni urejeno. Tehnična podpora definitivno je vendar je treba pravilno prijavit in mora prit do pravih oseb. Da nisi tisti ki na FB teži da nekaj ne dela? Nič nism zajebal. Vse naredil tako kot je treba. Ravno prišel iz Telekomovega centra, kjer tudi oni niso vedli, kaj so Telemahovci storili z MOJO cifro. Hec je v temu, da moje cifre NI NIKJER. Smo jo našli, ampak so vrli Telemahovci(ravno njihova tehnična podpora) mojo cifro poslal nazaj na Telkomovo omrežje. Seveda, nikomur nič javit. Moje cifre ni bilo, ker me noben ni mogel kontaktirati(številka ne obstaja), nikogar nisem mogel klicati((uporabnik ima prepoved dohodnih klicev) ja, točno tako), SMS-je sem lahko poslal vendar če so mi odgovorili nisem nobenega sprejel, MMS-ji ni šans da bi delali že od 4.12.2024. In ostale traparije, za katere sem poslal na njihovo "definitivno tehnično podporo, ki je(kakor praviš" , ampak so neodzivni že od 6.12.2024. Zdej, ti praviš do pravih oseb....ja,ok. Na 070700700 al pa mail. Katere so pa po tvoje "prave osebe"? Ker če se še tako trudim ne najdem nobenega poimensko napisanega nikjer na njihovi strani. Aja...nimam FB. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 In kaj si se iz tega naučil? Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Adriano reče pred 1 uro: In kaj si se iz tega naučil? Iz tega sem se naučil da: 1. Ni vse zlato kar se sveti 2. Boljša domača ruda, kot na tujem zlata ruda. 3. Obljuba dela dolg(eni...khm,khm to ne vedo). 4. Živiš lahko med zeljem in repo. Najbolj slastna od teh dveh stvari je hamburška slanina. Evo.....to je to..zaenkrat. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.