Skoči na vsebino

[multi] No Rest For The Wicked


Priporočeni prispevki

Sem prespilal zgodbovni del spila. (18 ur) Ostali so mi se neki bountiji pa challengi pa take stvari (ki znajo spawnati tudi kake zanimive bosse). Vmes med zgodbo sem tudi malo farmal in ze zgubljal. Ce bi rushal cez zgodbo bi EA obrnil v polovicnem cajtu pomoje.

 

Spil ma zelo cuden difficulty curve. Zacetek igre je precej tezek, ker nimas geara, nisi navajen mehanik, nimas currencyja ipd. Potem je pa cedalje lazji, predvsem vecina navadnih mobov postane mogoce celo prelahka. Seveda si lahko stvari otezis, ce gres s slabim gearom in majhnim levlom naprej. 

 

Najbolj me je navdusil dizajn bossev. V EA srecas dva tazaresna bossa in sta meni osebno dobro narejena. Lepo telegrafirata napade, mata razgiban move set, lahko dodgas ali parryjas. Skratka jaz v teh igricah nisem najboljsi in rabim kar dosti poskusov ampak sem uzival v fajtanju bossov. Vedno sem se pocutil kot da sem jaz zajebal in ne da je boss naredil kaj "nefer".

 

Svet je zelo vertikalen in najvecji ubijalec je gravitacija. Upam, da bodo movement se malo poizpilili, da bo lazje platformirat.

 

Igra ma full nekih mehanik kot so zbiranje surovin, kuhanje, craftanje, opremljanje hise, nadgrajevanje mesta, itd. Skoraj vse te mehanike majo neki takega kar je annoying. Npr za surovine je treba posekat drevo kar traja par skeund, da drzis Y tipko. Pol pa sekirci zmanjka durabilitija in mors v town po novo. Skratka annoying in zapravljanje casa. Nadgrajevanje mesta zgleda tako da prineses te surovine modelcku in pol lahk nadgradis vendorje (kar je ok), lahk pa zgradis razlicne bljiznice iz enega konca mesta do drugega (skrajno neumno, narejeno samo zato da zapravljas cajt). Te bljiznice so res kr neki, namest da bi streamlajnali easy dostop do stvari. Stash, kjer si shranjujes stvari in jih lahko delis med characteri je worst offender. Kdo se je spomnil naredit to bi rabu brco v jajca. Pol k prineses surovine mors se cakat 1 uro real lajf tajma da se zgradi zadeva (why, wtf). Skratka res cudne odlocitve so dali v igrico. Malo mobile game prijemov, malo mmorpg prijemov.

 

 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 6 minutami:

Upam, da lepo zbalansirajo obrabo orožja

 

To je naceloma problem samo v early game. Pol mas ze zadost denarja, da ni panike popravit. Ampak se vedno je butasto, da moras it v mesto popravit. Spet ena cudna odlocitev devov, ki ti trati cas. 

 

Res upam, da streamlinajo te mehanike in se osredotocajo na izvedbo boss fightov in ostalega.

Povezava do prispevka
drevored reče pred 5 minutami:

Ampak se vedno je butasto, da moras it v mesto popravit. Spet ena cudna odlocitev devov, ki ti trati cas.

Ja, na to je letelo. Kar sem poslušal, folk ne moti tako zelo sama mehanika obrabe, ampak to, da ni popravilo bolj streamlined.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pa unnecessary je, ker imas ze tako ali tako Cursed iteme, ki majo malo vec stasov ampak majo en negative stat in ce se pocutis, da si jak in hoces bit kaznovan za umiranje si lahko das gor item, ki ti zgublja denar ob smrti, al pa ti zgublja experience ob smrti.

 

Aja pa igrica je okrog 35 eur. Ce primerjam, da sem za Dragons Dogmo 2 dal 70, je to zelo dober deal. Zdaj je se treba samo pocakati kako leto al dve da dajo cel spil ven.

Povezava do prispevka

Ne vem meni je igrica ql.. res da postane hitro prelahka

 

Razumem da tej rpg elemento so lahko dosadni.. samo ni bad itak pa je early access.. jaz imam dva tri svari ki bi podnujno rekel devom da popravijo.. ampak so malenkosti

 

Edino kar je se pozabil drevored napisat da je raziskovanje sveta ql.. po dolgem casu imam filing da porabim najvec casa da najdwm pot naprej

 

Pizda sw glavnomesto je tako razvejano da rabis par ur, da se navadis

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...